Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu. Ba nu am avut net, ba nu am fost acasa...
Deci:
Bravo Alexuza, felicitari si tot binele din lume pentru tine si Emma ta
Lora!!! O pupam cu mult drag pe Adelina grasulina. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.

Sper ca nu am ratat pe nimeni. De Iunia stie cineva ceva?
Crinuta, tinem pumnii pt maine la eco si o sa vezi ca Vero mai sta o saptamana- doua
Ana - tare draguti cerceii.
Andreea, Chichi

Sper ca maine sa fiu mai mult pe aici. Si sa am net
SOmnic usor

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim ZOZELA!! Daaa,suntem niste burtoase
KITI

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Zoze - tu ai mai aflat ceva de Giulesti? Mie nu mi-a dat prea multe sperante dr . Marti ma duc din nou si a ramas ca stabilim atunci ce si cum. Sper sa imi prezinte o varianta acceptabila, ca nu am chef sa dau 100 milioane la CMU

Tanamera - eu stiu ca dopul se poaet reface, dc nu a fost eliminat total, asa ca relax si stai cuminte

Pupam

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Zoze ai grija de tine! Stai cumintica si lasa frigiderul ala! ca s-o gasi cine sa-l umple!

Fetelor ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire! Super pozici!

Anuta foarte draguti cercelusii! Sa-i poarte sanatoasa Maia!

Kiti, Crinuta

Zicem si noi noapte buna si mergem la nani, cu speranta ca vom dormi nu vom sta cu ochii-n tavan!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Noapte buna fetele,ne punem si noi la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Anuta foarte draguti cercelusii! Sa-i poarte sanatoasa Maia!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Multumim frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna seara dragle mele@!

n primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume minunatilor bebelusi!
Ma bucur sa vad ca toata lumea e bine si ca ne apropiem de punctul terminus al acestei etape cu bine
Sper ca ma mai primiti intre voi chiar daca am tras chiulul aproape 10 sapt. Eu inca lucrez si nu prea am mult timp , iar seara cand vin acasa mai arunc un ochi pe aici dar nicicum nu reusesc sa tin pasul cu voi si ma ia som,nul inainte sa termin de citit si atunci nu mai raspund ca nu mai apuc. Eu sper sa ma iertati si sa ma mai primiti printre voi si asa "defecta"
Noi suntem bine la controlul de 33 s aveam 2100 g si suntem cu capul in jos de pe la 24 s.
Daca ZOZE are timp o rog sa ne treaca si pe noi cu cezariana programata pe 10 oct si sa ne puna si un carucior albastru. Si ii multumim frumos de pe acum pt asta si ii tinem pumnii sa fie totul bine si sa stea bebe la caldurica pana la termen.
Eu m-am ingrasayt cam 7,5 kgsi nu stiu cam cat o sa mai pun dar nu cred ca foarte mult!
Apropo de visele urate si ciudate si paranoice; ma inscriu si eu ion club. Vesnic am treaba ori cu mersul la maternitate , ori cu nasterea in sine, ori cu doctorita. Dar am citit prin diverse locuri ca e ceva normal.
Carucior al luat de la Austin coletto 3. E un carucior destul de solid cu 3 roti si e model cu 3 piese. Eu sunt tare incantata de el. Acum e demontat dar4 cand il montez ii fac poze si le trimit.
Acesta de caruciorul. Varianta pe portocaliu am ales-o noi.
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1203/carucior-coletto-austin-3-sistem-3-in-1/

Cam astea ar fi noutatile mele! De acum sper sa pot intra mai des pt csa mi-ar face mare placere sa traiesc emotia venirii pe lume a fiecarui bebeluds.
Va pup dulce dulce pe toate!!!

Edith 34+ Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Fetelor...
S-a schimbat parola sau userul pt picasa???
nu pot intra cu cele vechi...
Daca va ros imi trimiteti si mie un PM cu datele ca nu pot vedea poze
Va

Edith 34+ Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Alina feier, Chichiuta, Office, Ana . Alina, nu ma mai trezesc din ora in ora, am avut atunci 2 zile, dar ma trezesc la 2-3 ore cam de 4 ori pe noapte

cristina si bebe in burtica 35+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata fetele. astazi nu mai am somn de pe la ora 6 asa ca va invit sa papati cu mine cornuri cu ciocolata si lapte rece. Oare ce o face Iunia, nu stie nimeni de ea?

cristina si bebe in burtica 35+sapt

Mergi la inceput