Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)
Raspunsuri - Pagina 12
inbox spune:
alynta 27 si maitreiy multumesc de raspunsuri...ma pregatisem sufleteste pentru nastere normala, mai astept sa vad ce se intampla si la inceputul lui octombrie voi stabili cu medicul ce vom face.
mamica de printesa Maria si
32+ 
chichiutza spune:
Bebecris felicitari pt semnaturica! Tot inainte!
Inbox bebe meu sta cu capu-n jos de pe la 16s...deci... O sa fie bine oricum ar fi!
Klari si tie o seara frumoasa si linistita!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
camy81 spune:
buna
Inbox si eu tot asa am fost la eco la 32 de sapt. si mia zis doct. ca nu ie intoarsa bebiza,air cand am fost iar la 34 de sapt.iera intoarsa,eu cred ca nu e cazul sa te stresezi
Vorbeste-i si spunei ca trebuie sa se intoarca![]()

Camelia 35+
si mami de 

NOAPTE BUNA TUTUROR 

alynta27 spune:
Ma retrag si eu dragelor! Nu stiu daca mai intru pe seara asta!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
inbox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Bebecris felicitari pt semnaturica! Tot inainte! ![]() Inbox bebe meu sta cu capu-n jos de pe la 16s...deci... O sa fie bine oricum ar fi! ![]() Klari si tie o seara frumoasa si linistita! ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+ |
Da, si Mihaita la 20 de saptamani era intors, si asa a fost pana acuma la ultimul ecograf, nici nu stiu cand s-a sucit...
mamica de printesa Maria si
32+
office spune:
Felicitari Lora si Alexuza! Sa va traiasca grasunicile!
Tina, cu bebe Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Arata bine prima pagina! 
office spune:
Felicitari fetelor cu semnaturi noi!
maitreyi spune:
n-am apucat sa va zic ca am vb azi cu mari. bebe e bine, stagneaza in greutate ceea ce e bine ca in curand o va lua la deal, insa trebuie sa mai stea din cauza icterului. face fototerapie. ea zice ca vor mai sta probabil o saptamana. pt ca bebe sa nu dea jos carnita de pe el o masa e la san si una prin gavaj sa nu se oboseasca sugand. va saluta si va pupa pe toate si felicita proaspetele mamici 
-----
Mami de
roza +
36 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
septoct2010 spune:
Edit:Sunt zoze
![]()
M-a pus asta mic-
-sa ies la o tura de cumparaturi pt. a-l indesa nitel pe domnu' frigider,iar acum zac cu burta piatra,dureri de burta si spate ca la CM si o minunata scurgere,putin..colorata

Nu mai zic nimic,ca oricum traiesc cu spaima-n chiloti de vreo 3 luni incoace.Sper la inca o saptamana,iar de trece,o sa mai sper la una..si tot asa
Am vazut si eu carutul Cristinei-
de tot
,camera Emei
,burtica pictata a Simonei
tanamera,esti ok?
Crina,bafta maine!!
Laly
Giulestence,care e treaba,unde nastem?
office,ma bucur ca-ti place!
Aveam emotii,pt.ca am editat fara sa va cer parerea..![]()
De-aia taceam malc!