Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)
Raspunsuri - Pagina 11
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crina-s
Da sunt tare incantata cand mai tai de pe lista cate ceva (mai ales daca sunt si gratis Nustiu cat o vrea Vero sa mai stea, dar macar o saptamana ar fi bine (vorba Alyntei), macar sa implinim 37. Ma rog la DD in fiecare zi sa fie bine. Chichi eu tot te aud cu niste lucrari prin casa. Ai stat cumintica astazi? ![]() ![]() ![]() 36+ crina cu VERONICA ELENA |
daaaa cumintica am stat! am pus o masina la spalat dar le-a intins mama, am mancat de 5 ori, am stat lata in canapea, si acus tot la masina pun niste incaltari si apoi le scot sa se usuce pe balcon. In rest nic! As vrea sa ma duc pana la billa in plimbare dar ma abtin eroic!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
chichiutza spune:
A si am si o zi de nastere in seara asta, nici acolo nu cred ca merg, desi sunt toti prietenii mei prezenti!
Uff... Sper sa stea neghinitu' inca 3 saptamani fara probleme la caldurica! Ne-am bagat la ingrasat amandoi ca purceii in ajun!![]()
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
bebecris26 spune:
buna seara burticute dragi
. am reusit in sfarsit sa citesc tot din urma ca azi nu am putut intra de dimineata. am fost la cumparaturi, am cautat ceva balerini si ce credeti, de la marimea 37 mi-am luat 39
, si asa abia am gasit sa nu ma stranga. am mai cumparat cadouri pt doi prieteni care sunt nascuti astazi. Felicitari Lora, Alexuza, refacere rapida si sa aveti bebeline sanatoase. ma bucur foarte mult ca a-ti putut naste normal, si ce bebeluse grasanee 
cristina si bebe in burtica
34+sapt
oramona spune:
Am intrat si eu putin sa vad daca mai sunt vesti pe aici.
Ma bucur ca ALEXUZA este o proaspata mamica. Felicitari si refacere rapida. Bebita EMMA sa creasca mare si sa-si bucure in fiecare clipa parintii.
Am vazut multe poze frumoase, felicitari tuturor pentru noile achizitii si pentru camerele de bebei.
Va 

si asteptam vesti bune despre IUNIA
mamica de Maria Lavinia si
34+ cu Elena Elisa 
inbox spune:
In primul rand felict toate noile mamici. le doresc refacere grabnica si bebei sanatosi si mancaciosi.
Nu-mi vine sa cred ca suntem in perioada noastra de nasteri, am inceput sa nastem ce sa mai, eu ma tot gandesc ca mai e pana ne vine randul...
Vreau sa va spun ca sunt foarte dezamagita, ieri la ecograf medicul mi-a spsu ca bebe este asezat cu fundul inainte, si ca ar fi trebuit sa fie deja cu capul in jos ( cred ca acum d ecurand s-a sucit fiindca pana acuma a stat in cap)...INTREBARE la voi la cate saptamani s-a intors bebe! si pentru fetele care au facut cezariana- cate de repede s-au refacut ( eu as fi vrut sa nasc normal, dar daca copilul nu se intoarce nu am nicio sansa).
mamica de printesa Maria si
32+ 
Klarisse spune:
Fetele ma retrag si eu..ma bag la un tv si apoi la somnic.
Sa aveti o seara linistita

.
Pupici
Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
Alina_feier spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 si am schimbat si semnatura, avem 35s ![]() cristina si bebe in burtica 35+sapt |
Felicitari Bebecris tot asa pana la 40, cum mai esti tot la fel de des faci ture la baie noaptea?
Alina
35+ cu
Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
alynta27 spune:
Mai3 ma bucur ca e fain si ca ti-a placut! Nu mai ramane decat sa ai o experienta placuta! Si eu care eram convinsa ca dr. Mihalceanu e azi de garda in CV...
Inbox fetita mea s-a intors la 7 luni cu capul in jos! Am inteles ca bebeii isi pot schimba pozitia chiar si in travaliu, cu conditia sa nu aiba circulare stranse care sa-i impedice! Mai ai rabdare sa vezi ce se intampla pe viitor! Si daca o fi sa faci cezariana eu zic ca nu e de speriat, ca doar atatea femei aleg calea asta! Am inteles ca o recuperare mai rapida este dupa rahianestezie! Dar aici las fetele cu experienta sa-ti povesteasca!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Nu l-as tine pe sotul meu cu mine..o sa am nevoie de el cand ies Varianta cu insotitor cat costa? Sau e aceeasi chestie?..60 de euro/zi.. Tare faza cu baita..am o experienta .. Klarisse graviduta 34+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 5 s pana la marea intalnire |
e aceeasi chestie. in banii aia are inclusa cazarea - pe un pat cu tine in camera, si cateringu'. no, face si el un bondding mic cu bebe inainte de a ajunge acasa
alina uite de asta am luat. e pompa burduf de la tigex. eu am luat-o din carfu'
inbox eu m-am refacut f repede. cu cat te misti mai mult cu atat te refaci mai repede. dupa 9 luni de stat in pat cand am ajuns de la maternitate eram in stare sa fac si curat si mancare sa plimb si copilu' numai sa nu mai stau
-----
Mami de
roza +
36 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

cu VERONICA ELENA