Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
sashenka_h spune:
fetelor eu as manca incontinuu... este normal??? si parca nici nu ma pot abtine si o sa ma fac cat china + de vreo 4 zile am o stare foarte proasta, imi vine sa plang tot timpul, sunt foarte irascibila si nu poate sa-mi spuna nimeni nimic ca imediat sar la gat . Doamne nu ma mai recunosc
Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
BraveGirl spune:
Sashenka, eu aseara si azi-nopate am tras cate o repriza de plans...deci te inteleg. Azi noapte am plans pt ca aRianna iar s-a trezit tipand, de mai multe ori. si am plans ca proasta si am insirat in gand toate motivele (a se citi vinovatii) pt care copilul meu nu are un somn linistit. mai multi nervi mi-am facut...
Sotul a fost la cofetaria de care zicea Symo si mi-a laut tort de bezea...mare dezamagire, trebuie sa cauti bezeaua cu lupa
Fetele care puteti sta toata ziua in pat, asa va invidiez. Pe mine ma dor toate cele, am contractii, dar nu pot sta toata ziua in pat. Azi am facut inventarul la haine, trebuie sa aranjez rpin sifoniere, dressing, pod, locuri de depozitare, sa eliberez garajul Le fac treptat, dar tot obosesc. In plus e si Arianna care vrea sa ne jucam pe covor ...nu-si da seama ca je e balena si nu mai poate ca altadata. Ca sa nu mai zic de calarit si jucat 'hai al groapa cu furnici'...
De gatit, azi am facut o tochitura de porc si face mama o mamaliguta
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
inacat spune:
Burtici, am avut cateva zile groaznice. In fiecare seara ma pufneste plansul si jinca al meu nu stie cum sa ma mai linisteasca.
Nimic nu-mi iese si am impresia ca nu voi fi pregatita pentru venirea manzului.
M-au apucat si emotiile privind nasterea, iar intalnirea de la CMU de ieri m-a demoralizat total.
In concluzie, pe cele la care banii nu sunt o problema le sfatuiesc sa aleaga nasterea la privat si pana atunci sa faca tot felul de cursuri in vederea pregatirii pentru o nastere cat mai usoara (gimnastica, piscina ... EPI-NO).
Din pacate pentru mine 2500-3000 euro sunt prea mult pentru o nastere la CMU.
Fac efortul de a merge cu 1000-1500 euro la Isis. Sper sa reusesc.
Daca nu prind momentul si nu ajung la Constanta voi naste la CF2.
Aveti idee cat costa o nastere la stat (ginecolog, anestezist, neonato.)?
Ana_O, cand ai timp raspunde-mi te rog la PM
27+
BraveGirl spune:
Inacat, dc vrei sa nasti natural, la Euroclinic costa 6500lei, din care se scade 2800 lei dc contribui la CAS. eu as alege varianta asta, decat CF2.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Eu ma astept la o nastere usoara, chiar dc nu ma pregatesc deloc. Nici la Arianna nu m-am pregatit, ba chiar am stat in pat de la 20S, si am nascut super usor, repede, fara dureri. Acum ma preocup mai mlut de recuperare, ca l amine asta a fost buba
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Hera25 spune:
Din 6500 se scad 2800? Practic nasterea naturala e 3.700 RON?
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Inacat, dc vrei sa nasti natural, la Euroclinic costa 6500lei, din care se scade 2800 lei dc contribui la CAS. eu as alege varianta asta, decat CF2. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 30+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Din 6500 se scad 2800? Practic nasterea naturala e 3.700 RON? |
Da. Iti trebuie adeverinta de la locul de munca, cum ca esti platitor de dari la stat si la CMU au reducere, parca 300 euro. La Euroclinic e 1800 lei pt mama si 1000 lei pt bebe.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Hera25 spune:
Bravegirl acum am vazut si eu la ei pe site. Dar ai idee dc nu ai doct de acolo, te mai ia cineva la o varsta asa maire a sarcinii?
Dc da ce doct ai recomanda? Ca imis urade ideea. Tu acolo vrei sa nasti?
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+
sugubina spune:
Doura draga mea atunci intalniti-va unde doriti voi-Dorobanti-Herastrau. Am explicat si eu de ce as prefera mai in alta parte. Tare m-ar fi placut sa vin si eu. Asta este.
Miru mi-a mai povestit cineva mie ca asa face dr.H-programeaza si dupaia te trimite asistenta acasa! Cunostinta asta a mea cica nu s-a miscat de acolo! SI bine a facut-ca se gasesc atata de greu locuri la el.
Celesta tu orcum erai foarte slaba si probabil ca de asta ai pus mai mult: bebe are nevoie de resurse. Lasa ca le dam noi jos dupaia!
sugubina 26+ cu Puficele
ratusca83 spune:
Sashenka si eu am o stare din asta de-mi vine sa plang...azi ma luase rau panica pt ca ma gandeam cum o sa fie cand voi naste..mi-e asa frica...dr meu a spus ca o sa fie cu mine si ca vom incerca sa nastem natural,daca asta vreau, numai sa se dilate colul cum trebuie.
De mancat as manca si eu,dar incerc sa nu exagerez....
Corina,repet, esti super mamica!!! daca tu ai contractii si tot nu stai cumintica..apreciez tare mult lucrul asta la tine...Eu una imiediat ma panichez cand ma dor muschii de sub burta atunci cand ma misc... E asa nasoala senzatia.. eu nici pana la coltul blocului obosesc si ma dor toate cele..
Miruna m-am decis in sfarsit..voi naste la stat....marti cand am fost la dr meu de la Medlife am vb putin si despre nastere..cum el profeseaza decat la Medlife mi-a spus ca daca este sa nasc prematur ma trimite la rezidentii lui de la Filantropia...asa ca.......nici gand....
Ieri cand am fost la Ploiesti si am vb cu dr meu de acolo am discutat toate detaliile si voi ramane sa nasc acolo...maternitatea este ok si sincera sa fiu am multa incredere in el...
am uitat ce vroiam sa mai zic..revin
28+ cu
si ingeras in ceruri