Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ratusca, iti dai seama ca nu am ce face. Si mie mi-e frica uneori, mai trag un si merg mai departe. daca ai vedea-o pe Arianna cat e de lipicoasa Cd vine la mine in pat, zice 'bau' dupa ce deschide usa, si tusti in pat, si pune capul pe burtica si inchide ochii. Imi trece orice, ma topesc toata.
Hera, nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu dr. eu nasc acolo cu dr.Haiduc, vreau sa incerc o nastere naturala, fara epiziotomie. Sunt multi dr buni. De mers pe nastere naturala nu prea stiu decat pe dr. meu si dr. Nuraltay. De placut mai imi place si dr.Enache Luminita, e genul calm, care iti explica tot, te sustine. Insa nu stiu dc e pro nastere naturala. Mai bine uita-te si tu pe lista lor d emedici, si cere parerea si la alte mamici. eu ti-l recomand cu cladura pe medicul meu, doar ca are f multe gravidute in aceasta perioada(nov-dec) si in plus, dc e de garda la Filantropia, nu poate veni sa te asiste la Euroclinic. Si invers e valabil...eu data trecuta am nascut cd era de garda la Euroclinic ...sper sa am acelas noroc si acum. Ma interesez cd e de garda la sf lui oct.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Inacat, dc vrei sa nasti natural, la Euroclinic costa 6500lei, din care se scade 2800 lei dc contribui la CAS. eu as alege varianta asta, decat CF2.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

ho ? cu totul altceva scrie pe site-ul lor... ? reformulez nu scrie din ce am vazut eu care e pretul la nastere dar am auzit de vreo 9000+ pentru naturala, din care da, se scad 2800 pe CAS.

sashenka si eu am o perioada cand as manca pe rupte si ma apuca tot felul de expeimente culinare si gatesc toata ziua. sper sa treaca repede faza asta sa nu recuperez kg pe care nu le-am pus pana acum dar oricum, e bine sa ai incredere in foamea si in poftele tale. ca probabil are nevoie bebe de ceva.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Inacat, dc vrei sa nasti natural, la Euroclinic costa 6500lei, din care se scade 2800 lei dc contribui la CAS. eu as alege varianta asta, decat CF2.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

ho ? cu totul altceva scrie pe site-ul lor... ?

sashenka si eu am o perioada cand as manca pe rupte si ma apuca tot felul de expeimente culinare si gatesc toata ziua. sper sa treaca repede faza asta sa nu recuperez kg pe care nu le-am pus pana acum dar oricum, e bine sa ai incredere in foamea si in poftele tale. ca probabil are nevoie bebe de ceva.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30

Adica?
Cd m-am uitat eu, asa scria: natural 6500, cezariana 9500

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mda... scrisem ditamai mesajul si s-a sters.

Ma inscriu si eu pentru intalnire, in speranta ca sotul nu trebuie sa plece si ma lasa nemotorizata si cu copil pe cap.

Sunt de acord sa schimbam zona ca sa fim aproape si de alte fete, altfel ne vom intalni mereu in aceiasi formatie. Herastraul nu e asa usor accesibil.

Corina si eu am aceleasi activitati cu triatul hainelor. M-am apucat sa le scot si pe cele de iarna in ideea ca cine stie cum o sa fiu peste o luna.

Sugubina, a facut bine prietena ta. Dupa ce ca abia ajungi la el te trimit acasa. Totusi am vazut ca respecta ora programarii cu sfintenie, deci nu stiu daca erau pe bune 18 paciente...Pe mine m-a deranjat doar faptul ca in loc sa ma trimita sa pap ceva dulciuri si sa fac o plimbare sa se rasuceasca bebe m-a torturat in halul ala fara niciun rezultat. Nu mai vorbim ca am platit 4 D si am vazut doar 2 D.

Fetelor sus moralul. Oricat ati programa nasterea si ingrijitul copilului nu le puteti controla. Cel mai important este sa fiti cat mai relaxate si increzatoare, sa cititi macar cateva lucruri despre primele saptamani iar apoi vine totul de la sine.

Eu cand am nascut nu aveam bagajul pregatit, nu aveam nimic pentru Emanuel, cu exceptia a 6 salopete si body-uri (nu sapun, Pampersi, vata etc.) dar citisem temeinic Mama si copilul. Nu m-am simtit niciodata nepregatita, ce nu am avut am cumparat, ce nu am stiut am invatat din carte sau din instinct. Mama e ca si cum nu ar fi, soacra la fel, bunici nu am in viata si nici alte rude sau prietene cu copii nu aveam.

M-am simtit mult mai nepregatita pe la 2 ani si chiar si acum ma mai simt cateodata. Dar pana intr-un an a fost chiar usor.

sa nu mai plangeti!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am vorbit acum cu eliza_cri, echo arata o sarcina de 25 s si 3 zile, bebelina are 825 gr, totul bine, placenta ok, lichid suficient, Eliza spune ca seamana cu fratiorul ei. Urmatoarea echo este pe 22 septembrie, atunci va avea si dozarea pentru anticorpi. Va pupa pe toate! (eu m-am intalnit cu eliza acum o saptamana, e vecina cu prietena mea de la Tg Jiu, are un copil extraordinar si burtica ei e tot asa, rotunda si frumoasa, ca a lui Symo)
Eu am fost la masa si apoi am primit niste vizite, va citesc imediat.

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

celesta ai grija si bea cat poti de mult...si eu eu am 66 si doar 1.70...nu ma mai suport...dar stiu ca o sa revin la normal dupa nastere asa ca nu intru in panica...si apoi cand bb e mai mare vreau sa ma apuc de sport serios ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

dar eu am 1,60 m

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow, girls!

Ce faceti, dragelor? Ma uitam dupa AMR -uri mai e putin si dam si noi startul la nasteri...

Saptamana trecuta am fost si noi la ecografie morfologica de 23 saptamani. Bebe este un zglobiu, este f dezvoltat, plus ca nu va spun cat de frumos mi s-a parut...nah, normal.
Aici nu iti spun cati cm are, cat are caputul, etc, v-am mai zis eu, asa ca nu stiu detalii nici de mine-col, etc- si nici legate de bebe. Decat ca totul functioneaza perfect si e sanatos tun, ura si la gara! No stress! Asa e pe aici, cu astia defilam...

De miscat, misca la fel ca Luca, fff mult, zi si noapte, ceea ce ma bucura ca asa stau linistita ca totul e bine.

In rest, Luca vorbeste non-stop, nu am vazut asa vorbaret, mai ceva ca o fata. Nu ii tace gura, vorbeste si cu bebe acum, ma mangaie pe burtica, hehehehe.

Crisuletzule, daca vrei sa faci concurs de burtici cu mine- asa scriai la mine in album- hai!!! Uite am pus in albumul de pe contul comun cele mai recente poze cu mine si burtica, sunt facute sambata... In pozele acestea am aproape 23 saptamani.

BraveGirl, sa stii ca si Luca a inceput sa se trezeasca des plangand, se pare ca e normal, se cheama episoade de night terror, specifice varstei, ei constientizeaza in somn evenimente de peste zi, care se deruleaza fff repede in caputzul lor...

In rest eu am fost prinsa, v-am spus ca lucram la site-ul meu foto. E gata, in sfarsit! Daca aveti chef sa va uitati si sa va relaxati- sper eu- putin- ma gasiti aici:
http://www.evaferriere.com/

Sunt prin zona mai citesc ce pot.

Pooop

Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Oana, multa sanatate socrului [hug]!

Mergi la inceput

Poze de la intalnirile voastre vad pe undeva?

Doura, esti admirabila, 2 luni fara sotz!!!! Cred ca intram in depresie, dar asta pt ca noi avem o relatie exagerat de fuzionala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiu_1982 spune:

Buna dragelor,

Scuze ca raspund asa de geu, dar noi inca mai muncim.:D
Va anunt ca sunt fericita mamica a unui baietel. O sa nastem la spitalul Universitar alaturi de d-na dr. Nicolicea Victoria.

Mergi la inceput