Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, f frumoasa mobila pt bebe. Sa o stapaniti sanatosi! Dar cu bucatari nu pui un link, ceva? Eu sunt mare fan bucatarii, si asa imi odresc una frumoasa, dar nu ma lasa sotul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Legat de ce spunea Miruna cu impunsul la eco: si pe mine m-a impuns doctora la eco, dar mai cu mila, adica nu am ramas cu dureri dupa ecografie. M-a durut doar pe moment.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine toti copilasii! Am auzit de multe cazuri in care doctorii spuneau ca bebei au probleme si de fapt s-a intamplat sa se nasca perfect sanatosi!

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A...eu fac de zor poze cu hainutele lui bebe. asa am facut si la Arianna. am pozat tot inainte d enastere, ca apoi n-am mai avut timp de asa ceva. Doar cu hainele pe care le-a purtat mai mult am poze. Acum, cd incep sa dau din ele, le mai pozez o data
Am constatat ca bubu are deja f multe haine, mai ales de casa, pt ca am un sac de la Arianna de lucrusoare unisex, plus ce am cumparat pt el.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Off Raluca pai la tine e chiar nevoie. Oricum atata timp cat se poate reface cu interventie e bine dar macar stai linistita. Ma gandesc si eu asa, ca nestiutoare, ca poate nu se vedea din cauza pozitiei sau pentru ca e mic. Orice ar fi e bine sa stii la nastere pentru ca si neonatologul sa fie pregatit. Sa dea sa fie bine si sa te linistesti.

Sunset eu nu am vazut niciodata mila pe chipul lui. Dar ma consolez ca e bun. Ieri a trimis acasa 8 gravide pentru ca asistenta programase prea multe si el nu poate face 18 ecografii de sarcina calitative. Am apreciat lucrul asta.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

raluca sa dea Domnul sa fie o eroare si vb mirunei sa nu fi vazut ei pt ca e prea mic bebe...sa avem incredere ca totul va fi bine

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

scuze ptr lipsa dar am fost sa aleg usile la casa , iar voi vorbiti deja de perdele cuverturi si mobila....ce drum lung mai am pana acolo
si eu vreau sa confirm pentru joi 9 sept pentru intalnire, abia astept

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Hop si eu sa ma plang
A fost azi moasa pe la mine si mi-a facut testul obisnuit de urina, se pare ca imi apare sange in urina (infectie urinara) si m-a pus sa beau cat mai multa apa si ceai posibil (de dorit 4 l), ceea ce fac de dimi... maine am control la dr.ginecolog si o sa vad ce spune si ea in legatura cu infectia asta, daca raman pe tratamentul naturist sau ma trece pe antibiotice... M-a speriat putin moasa cu infectia asta ca cica exista riscul de nastere prematura in asemenea situatii
Nu mai spun ca m-am urcat si pe cantar la insistentele ei si am 67 kg de la 53 cu cat am plecat in sarcina... Moasa insista ca e normal, eu tind sa cred ca e prea mult...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor ce inseamna mai in centru???eu am crescut in zona herastrau-dorobanti si mai departe de romana nu stiu ...am fost decat asa din cand in cand...asa ca daca a hotarati sa ne intalnim la nu stiu ce restaurant nu stiu pe unde eu ajung mai greu sau deloc ..si mai ales ca acum nu mai e canicula eu as vrea sa ne si dezmortim picioarele putin mai ales ca veniti si cu copiii sa se simta si ei bine..sugubina nu te supara pe mine dar banuiesc ca oricum vii cu masina asa ca ce conteaza ca vii un pic mai departe? oricum eu va rog cele care stiti sa alegeti un loc unde sa fe si scaune sau fotolii comode nu din aea de lemn pt ac eu nu mai rezist..daca stau 10 minute pe scaun din ala nu ma mai ridic

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Dupa ce am admirat numai gravidute frumoase una si una, m-am hotarat si am postat si eu cateva poze cu noi.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

celesta ai grija si bea cat poti de mult...si eu eu am 66 si doar 1.70...nu ma mai suport...dar stiu ca o sa revin la normal dupa nastere asa ca nu intru in panica...si apoi cand bb e mai mare vreau sa ma apuc de sport serios ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput