Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
JoAnn spune:
ratusca felicitari
ratusca83 spune:
beatrice imi pare asa rau ca nu ti-e bine...si eu azi am avut o stare f urata!!! brusc m-a apucat o teama de tot si mi-au venit in cap fel si fel de ganduri...
intepaturi in burtica mai am si eu, dar nu ma tin f mult..ma ia ma lasa...Ai vb cu dr sa-ti spuna ce sa faci? multi pupici ca sa-ti treaca durerile
28+ si ingeras in ceruri
mirunam spune:
Ratusca, felicitari! Sa o tineti tot asa pana la termen
Sunset ma doar din cauza ca a apasat foarte tare cu sonda si cu mana. Ma simt de parca m-a batut cineva . Vanataile lipsesc ca in rest durere am cat cuprinde. Apasa atat de tare spre sold, pe sub saculet incat credeam ca vrea sa-l rasuceasca el cu mana .
Raluca ce problema are cu rectul??? Nu am citit daca ai mai scris.
Eu azi m-am bagat la o smotruiala soft si am ajuns la una in detaliu. Macar de acum le tin eu sub control...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +
ratusca83 spune:
Mirunaai grija cu smotruialaaaaa!!! ai vazut ca nu mai ai contractii si ti-ai luat-o in cap??!!! mai usurel ca nu ai voie cu mult efort...
28+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaspm JoAnn si eu ma sufoc. De multe ori imi e somn si cum atipesc mi se opreste respiratia si ma trezesc speriata. Imi e si frica, daca mi se intampla cand dorm mai adanc si nu ma pot trezi ? Nu stiu ce e chestia asta pt ca mi se intampla si cand sunt culcata pe o parte, nu doar cand sunt pe spate. Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+ |
Si eu patesc de-astea cu trezit speriata si cu teama si cu inima batand nebuneste. Si mai si gem in somn, ma trezesc cand gem si nu mai pot adormi curand. Tare-i aiurea... Noroc ca doarme omu' meu in dormitor si eu in sufragerie, ca altfel il innebuneam toata noaptea.
24+
ratusca83 spune:
fetelor am auzit ca pana pe 15 s-ar putea sa se deschida maternitatea Giulesti..a fost o prietena de-a mea ieri la control la un medic,care lucreaza la giulesti si asa i a spus..ea este gravi in 13 sapt.
28+ cu si ingeras in ceruri
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o M-am uitat acum, e dezlegare doar la peste miercuri... Ana 30s, viitoare mami de, David Ciprian |
da da mai bine Joi ca sa nu interfereze cu minunatele cursuri de la Filantropia
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30
ralucaspm spune:
Miruna, cica la morfo de trim II nu a vazut la eco rectul si cica sa mai fac o eco la 31 de saptamani. Am citit pe net si cica sunt f rare cazurile astea, dar se poate reface prin cateva interventii chirurgicale. Dumnezeu sa ne fereasca !
Fetelor, am mai aflat ceva la eco si am uitat sa va intreb. Cica am placenta f f aproape de col. Cica e bine macar ca e in spate si ca nu trebuie sa treaca prin ea la cezariana ca sa-l scoata pe bebe, dar cica si asa e pericol de hemoragie prea mare.
Mai e cineva in situatia asta ?
Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+
sunset_zuzi spune:
ratusca felicitaripentru semnatura
miruna dar te-a impins nene nu gluma nu se gandea si el ca probabil esti om si te doare
beatrice poate ajuta mai multa odihna
Doamne ai grija si de noi 28+