Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ratusca felicitari

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice imi pare asa rau ca nu ti-e bine...si eu azi am avut o stare f urata!!! brusc m-a apucat o teama de tot si mi-au venit in cap fel si fel de ganduri...

intepaturi in burtica mai am si eu, dar nu ma tin f mult..ma ia ma lasa...Ai vb cu dr sa-ti spuna ce sa faci? multi pupici ca sa-ti treaca durerile

28+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca, felicitari! Sa o tineti tot asa pana la termen

Sunset ma doar din cauza ca a apasat foarte tare cu sonda si cu mana. Ma simt de parca m-a batut cineva . Vanataile lipsesc ca in rest durere am cat cuprinde. Apasa atat de tare spre sold, pe sub saculet incat credeam ca vrea sa-l rasuceasca el cu mana .

Raluca ce problema are cu rectul??? Nu am citit daca ai mai scris.

Eu azi m-am bagat la o smotruiala soft si am ajuns la una in detaliu. Macar de acum le tin eu sub control...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Mirunaai grija cu smotruialaaaaa!!! ai vazut ca nu mai ai contractii si ti-ai luat-o in cap??!!! mai usurel ca nu ai voie cu mult efort...

28+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

JoAnn si eu ma sufoc. De multe ori imi e somn si cum atipesc mi se opreste respiratia si ma trezesc speriata. Imi e si frica, daca mi se intampla cand dorm mai adanc si nu ma pot trezi ?
Nu stiu ce e chestia asta pt ca mi se intampla si cand sunt culcata pe o parte, nu doar cand sunt pe spate.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+

Si eu patesc de-astea cu trezit speriata si cu teama si cu inima batand nebuneste. Si mai si gem in somn, ma trezesc cand gem si nu mai pot adormi curand. Tare-i aiurea... Noroc ca doarme omu' meu in dormitor si eu in sufragerie, ca altfel il innebuneam toata noaptea.

24+

Mergi la inceput

fetelor am auzit ca pana pe 15 s-ar putea sa se deschida maternitatea Giulesti..a fost o prietena de-a mea ieri la control la un medic,care lucreaza la giulesti si asa i a spus..ea este gravi in 13 sapt.

28+ cu si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

M-am uitat acum, e dezlegare doar la peste miercuri...

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

da da mai bine Joi ca sa nu interfereze cu minunatele cursuri de la Filantropia

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30

Mergi la inceput

si eu simt ca nu am aer uneori...uff si e asa nasol

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, cica la morfo de trim II nu a vazut la eco rectul si cica sa mai fac o eco la 31 de saptamani. Am citit pe net si cica sunt f rare cazurile astea, dar se poate reface prin cateva interventii chirurgicale. Dumnezeu sa ne fereasca !

Fetelor, am mai aflat ceva la eco si am uitat sa va intreb. Cica am placenta f f aproape de col. Cica e bine macar ca e in spate si ca nu trebuie sa treaca prin ea la cezariana ca sa-l scoata pe bebe, dar cica si asa e pericol de hemoragie prea mare.
Mai e cineva in situatia asta ?

Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ratusca felicitaripentru semnatura

miruna dar te-a impins nene nu gluma nu se gandea si el ca probabil esti om si te doare

beatrice poate ajuta mai multa odihna

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput