Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

andreeacc am incercat sa ma patucinizez da pan la urma m-a luat RAU cu fuamea. Si cat nu aveam io pofta am zis ca un senvis ar merge. Am taiat o chifluta, am dat cu unt, am pus sunculita salam sibiu, veti murati, ketchup, swaiter, mayo si alta felie de sunca si paf am facut un super senvis. Muama ce bun.

Fetele as veni si eu pe 8 dar va rog eu din suflet--putem sa facem meetingul nu la herastrau? Imi e foarte peste mana.Adica ce fac, il pun pe Pufescu sa ma aduca si dupa il trimit la balarii vro doo ore? Asa dc e mai central e ok.Sau de exemplu la vreun Mall. Ce ziceti?
Io stau prin Titan si dupa cum ma stiti e greu cu deplaseul, nu pot decat cu masheena nu sunt om de metrou sau mashini.E ok mierc sau joi.

Ei ratusco tu gatesti mama nu te incurci: ciorb si felu doi! Eu nu am energie ...Sambata vine mum si fratemiu la mine si poate fac o chestie dulce. Am observat ca eclerele au avut MARE succes si nici nu e mare filozofie de greu, Suna bine pulpile tale la cuptoooor!

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

In alta ordine de idei nici nu pot sa ma ating pe burta de durere, nu mai imi trebuie eco

de ce nu te poti atinge pe burta?

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

joi 9 septembrie - confirmari
Ana_o
Bravegirl
Lore1983
Andreeacc

Vin si eu joi, 9 sept. Nicholas va fi la mare, sotul renoveaza casa si eu voi fugi de praf, moloz si poluare

Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

JoAnn si eu ma sufoc. De multe ori imi e somn si cum atipesc mi se opreste respiratia si ma trezesc speriata. Imi e si frica, daca mi se intampla cand dorm mai adanc si nu ma pot trezi ?
Nu stiu ce e chestia asta pt ca mi se intampla si cand sunt culcata pe o parte, nu doar cand sunt pe spate.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

joi 9 septembrie - confirmari

Ana_o
Bravegirl
Lore1983
Andreeacc
Doura
sugubina (cu rugamintea de a ne intalni mai in centru)
misticgirl

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Am schimbat si noi semnatura ...

am intrat in saptamana 29.... dam de baut...

28+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

fetelor, ne intalnim si noi miercuri pe 8 septembrie?

Vasari, sanatate multa si nu te mai gandi la toate relele!

Miruna, era aglomerat la IKea sau de ce ai facut asa mult timp? trebuie sa dau si eu o fuga pana acolo.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Miercuri este cursul la Filantropia

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

raluca exact...nu puteam sta nici pe o parte nici pe spate , nici in fund...

adipapazi pai vezi tu ca eu nu pot sta cu perne sub mine, asta ar insemna sa apese sarcina mult pe col ,ceea ce tre sa evit...

asa...am dormit si io o ora in sfarsit...acu daca a venit racoarea imi place sa dorm...

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, asa ma gandeam si eu ca de ce sa fac eco la 31 saptamani si chiar daca aflu ca ceva nu e in regula cu rectul ce pot face atunci ?! Nu cred ca se face vreo interventie intrauterina, asa ca tot o sa avem de asteptat pana dupa ce se naste. Eu o sa fac numai ca sa stiu mai sigur daca e sau nu problema , ca sa ma pregatesc sufleteste.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ok, abia acum am obs ca a ramas pt joi. Si eu vreau sa vin, dar nu promit, pt ca zilele acestea chiar mi-a fost rau si inca imi este. Stau numai la pat, iau nospa si uscosin si-i degeaba.

29+

Mergi la inceput