Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

joi 9 septembrie - confirmari

Ana_o
Bravegirl
Lore1983
Andreeacc
Doura
sugubina
misticgirl

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ratusca, am vazut cuverturi frumoase la Mobexpert... nu sunt toate scumpe si sunt f f frumoase! Eu deja am "ochit" una, daca am timp, merg azi pana acolo, sa o cumpar.

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

nu ma pot opri din mancat si n-am mai luat elevit de 4 zile.

Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Corina, ai grija la munte, sa iei haine groase. E fff frig!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset eu nu fac morfofetala la 32. A verficiat ieri Herghelgiu tot ce se putea vedea, m-a tinut o ora. Pana la 32 nu se mai schimba nimic important asa ca o sa ma multumesc cu o eco 2D la dr., daca se poate inainte sa nasc, ca sa stiu cum sta bebe cu cordonul. In alta ordine de idei nici nu pot sa ma ating pe burta de durere, nu mai imi trebuie eco

Ratusca eu am cuvertura de la Mobexpert. A fost vreo 400 Ron acum 2 ani si e super daaaaar, cand am desfacut pachetul, dupa vreo 2 luni de la cumparare (nu ne mutasem si am lasat-o asa ambalata) am consatat ca pe spate era decolorata o portuiune maaare. In loc de verde e rosiatica. Precizez ca se putea folosi si pe partea aceea, teoretic ca practic... Asa ca atentie, daca ii vizitezi

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

vin si eu joi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Corina, ai grija la munte, sa iei haine groase. E fff frig!

Ana

Mersi de sfat tocmai am cotrobait prin dressing dupa pluovere care le imbracam in sarcina trecuta.
Si Ariannei i-au ramas toate hainutele mai groase mici ...asa ca a trebuit sa ii spal din cele noi. eu eram relaxata ca in primavara toate ii erau mari si ziceam ca o sa-i vina si in toamna creste puiul meu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

amelia_ilie gata am schimbat! scuze, acum am citit din urma si am vazut rugamintea ta

Ana_o nu ne povestesti nimic?

31+

Multumesc mult Alexia !

Ana, sanatate multa socrului tau! Si felicitari pentru camera lui bebe si bucatarie! La bucatarie o sa am si eu nevoie de inspiratie, ca poate vom reusi vreodata sa avem si casa noastra asa cum ne-o dorim.
Legat de nunta, puteti face numai o logodna in biserica si macar jumatate este facut! Nu trebuie nici sa va schimbati numele nici cine stie ce (analize, alea-alea).

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

alexa 1985, eu am sarcina gemelara si de aceea stau o ora la morfofetala, ca sa masoare fiecare copil. numai colul, IR pe arterab uterina sunt la comun, restul trebuie separat. le fac la adela dinu la cmu. apoi merg cu ele la ginecolog.
am fct eco des pt ca e am obtinut sarcina f greu, prin vitro, iar obsesia mea era sa nu pierd sarcina. apoi am vzt ca am colul scurt si m-am dus la echo des ca sa vad in principal colul. dar daca tot ma duceam, imi placea sa ma uit si la bblushi. cum ziceam, mi-as fi luat echograf acasa.

joan si sugubina, problema cu respiratia si cu starea de rau/lesin am avut-o si eu. odata mi s-a inamplat chiar la echo. e de la statul pe sapte, ca apasa bbii pe diafragma. daca va pineti 2 pere sub cap si una sub spate, deci faceti un plan inclinat, e mai bine. eu asa dorm si noaptea si nu mai am dureri de spate.poate va ajuta.

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Andreea, si eu tot de-asta am cumparat de acum, vroiam sa-i dau incepand cu 1, dar copilul este pana maine la bunici, asa ca nu prea am avut de ales.

27+ cu

Mergi la inceput