Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Ioanast, stiu ca imunizarea incepe toamna, deci cred ca oct e ok. Eu as vrea sa incep chiar zilele astea, pe 13 incepe gradinita si ingras si eu porcul in ajun

Vasari, asa e , pana la urma depinde de cat sunt ei de rezistenti, din ce aluat sunt facuti, dar ce nu facem noi pt ei? macar stim ca am incercat...

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

M-am uitat acum, e dezlegare doar la peste miercuri...

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eu pot si joi...si e mai bine pt cele care tin post, sa nu le mai facem pofta

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Din cate stiu eu, gravidutele pot sa nu tina post. Preotul te spovedeste si te imparataseste si fara sa stii post. Cel putin eu asa stiu

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Pentru mine este ok joi cu intalnirea, poate mai sunt gravidute care vor sa mearga la cursul de la Filantropia si miercuri nu ar fi o zi potrivita.

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

pentru mine e ok si joi...

tks miruna, imi fac curaj si ma avant pana acolo.trebuie insa sa plec cu lista ca altfel uit ce imi trebuie ...

ioanast, tigrutz, eu de obicei incep imunizarea de la 1 septembrie...acum sunt in intarziere pentru ca am uitat sa cumpar pastilele de septilin, ma duc azi la farmacie si rezolv.la medicul homeopat ma duc abia peste 1 luna.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Andreea, Doura, sper sa fie si pentru voi ok joi. Sashenka, tu?

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Vasari imi pare rau pt fetita ta, dar va trece repede. Sper ca nici tu sa nu ai nici o probleme. Cat priveste imunizarea, tu ai si expus-o destul de mult ducand-o la gradinita, de la o varsta destul de mica. Dar cred ca au contat totusi toate produsele care le-ai folosit.

Mi-a iesit si mie Urocultura NEGATIVA, desi la sumarul de urina aveam prezenta flora bacteriana. Acum astept cu sufletul la gura rezultatele la secretie vaginala si la cea pt streptococ B.

Felicitari fetelor care au venit de la doct cu rezult bune.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Ana bine ai revenit..Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin stresul acela..este bine ca si-a revenit!!

distractie placuta la munte,Corina.

Miruna tu nu gasesti perdele si eu nu gasesc cuvertura..inca sunt in cautari...

Sugubinaeu o sa fac o ciorba cu multe legume..felul 2 am pulpe de pui la cuptor si un ghiveci cu multe vinete si ardei...acum merg sa pap niste fructe..de fapt fac o salata cu mere,pere,piersici,cirese din compot si prune.

eu am o stare nasoala..cred ca de la vreme..pupici multi!!!

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna nu stiu nimic din masuratori pt ca nu a vrut sa-mi zica ...imi zicea doar ca e o "chestie marita" dar sa nu-mi fac griji ca nu e grav si de cele mai multe ori se rezolva de la sine...abia dupa insistentele mele mi-a zis ca e vb de un ventricul cerebral, dar de marime nu mi-a zis nimic...tot zicea ca e mai bine sa nu ma sperii degeaba...parca pot si mi-a zis doar ca ne vedem la 32 sapt. Nu a zis nimic nici de morfo de la 32 sapt daca sa o fac sau nu, el e de principiu ca e mai bine cu mai putine eco tu faci morfo la 32 sapt?

andreea eu am facut o omleta cu ardei,branza si carnaciori prajiti ...asta asa poate iti dau vreo idee

Legat de intalnire si eu zic ca miercuri nu ar fi o idee buna ca suntem cateva care vrem sa mergem la cursurile de la Filantropia ...sau poate ne vedem acolo daca vreti ne stangem o gasca mare

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput