Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Hera, se pare ca la noi a fost roseola. Ieri am avut un soc, atunci cand am vazut-o plina de bubite pe burtica si pe spate, mai ales ca eu am facut doar o forma din ele, nu mai stiu ce, rujeola, rubeola sau varicela si nici nu sunt vaccinata. Pana am studiat cartile si netul am crezut ca mor. Mai ales ca stiam ca roseola se face pana in 2 ani... dar se pare ca a fost un caz ca la carte.
Chiar, pana la ce varsta a sarcinii se poate intrerupe sarcina terapeutic? Ca sa vedeti ce ganduri am avut, ca unele din ele dau si malformatii.:((

Legat de imunizare, noi am folosit inainte/in timpul gradinitei multe, inclusiv septilin, bronhovaxom, inca vreo 2 pe care nu le mai tin minte, homeopate, echinaceea, ceai de catina si tot am stat jumatate din timp raciti. Pana la urma depinde mult si de ei, dar facem ce putem, nu? :)

Andreea_c, ai grija de tine, pe mine ma sperie tare ametelile astea, am avut atatea episoade acum cativa ani...
Miruna, uau, felicitari pentru bb! Sunt curioasa de ritmul viitor de crestere.
Sunset, Miruna

Sa va zic de alt baubau al meu care a revenit in actualitate.:(( O colega in luna a 7-a a trebuit sa nasca (nastere provocata) pt ca facuse preeclampsie si bb nu mai crestea, alta cunostinta insarcinata in ultima luna a facut preeclampsie si la o monitorizare a aflat ca bb a murit. Si-asa eram speriata de asta, acum cred ca voi fi si mai si. La ultima intalnire dr mi-a zis ca va trebui sa fim atenti si sa monitorizam des. (Eu inca sunt hipotensiva.)

Sashenka, parctic nu au inchis, doar s-au mutat in alta sectiune. Asa cum vom face si noi.
Ana, of... multa, multa sanatate!!
Eu o alint pe fetita din burtica Bondarel, din cauza miscarilor. Nu sunt ample, dar parca are mereu ceva de facut.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Tocmai ce m-am intors de la IKEA cu nervii la pamant. Vroiam sa cumpar perdele, ca sa nu mai cutreier toate magazinele si bineinteles ca nu am gasit absolut nimic, asta dupa ce am pierdut o ora intre raionul de copii si cel de perdele.

Hotarata m-am dus Bricostore unde am gasit numai plasticarii care nu se potrivesc nicium cu ideeile mele. Un real succes.

Maine merg in Bucur, acolo au tone de materiale, ceva ceva tot gasesc.

Alexxia, multumim pentru capitol

Sunset si eu stau prost cu bocitul dar ma tot antrenez sa stapanesc eu hormoneii si vad ca tine. O sa vezi ca nu au nimic. Am uitat sa te intreb, la tine ce dimensiune au ventriculii? La mine au 8,8mm si limita maxima in Ro este de 10 mm la 30 de sapt, chiar nu inteleg de ce mi-a zis ca sunt mariti.

Ana, bine ai revenit! Ma bucur ca esti bine si ca desi ai avut o saptamana horror lucrurile s-au rezolvat.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, mi-am adus acum aminte si nu vreau sa uit:), de curand am aflat ca 2 prieteni de-ai mei, cand s-au casatorit, fiecare si-a pastrat numele. Nu ambele, nu combinatii, ci formula de dinainte de casatorie. Stiu ca era una din problemele voastre.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

fetelor, ne intalnim si noi miercuri pe 8 septembrie?

Vasari, sanatate multa si nu te mai gandi la toate relele!

Miruna, era aglomerat la IKea sau de ce ai facut asa mult timp? trebuie sa dau si eu o fuga pana acolo.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

fetelor, ne intalnim si noi miercuri pe 8 septembrie?

Vasari, sanatate multa si nu te mai gandi la toate relele!

Miruna, era aglomerat la IKea sau de ce ai facut asa mult timp? trebuie sa dau si eu o fuga pana acolo.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea, era foarte liber chiar. Nu era nimeni la case. Am stat mult ca nu gaseam nimic

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Alina, nu cred ca vom ajunge la vreun consens. Si cred ca ne-am obisnuit asa, impreuna si atat. Cu toate ca dpdv crestin, religios, moral... as face pasul cu nunta. Daca ar fi dupa mine, n-as face niciun act, m-as duce strict sa primesc binecuvantare... Dar cum spun tot timpul, Faca-se voia Ta, Doamne!
Multumesc mult, oricum!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu vreau sa ne intalnim miercuri pe 8 cum a spus andreea..oricum dupa 10 no way..o sa plec putin, apoi pe 14 vine sotul meu si nu o sa mai am timp sau chef de nimeni si nimic..am stat 2 luni fara el...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi plecam la munte maine si dc nu inebunesc in week-endul asta, vin si eu la intalnire.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu as propune joi pentru intalnire... miercuri e zi de post si e mai greu pentru unele din noi sa nu poata manca o pizza sau ce mai pofteste. Eu vorbesc in numele meu, acum. Data trecut a fost ok, m-am abtinut, dar poftesc din nou la o pizza salami si... chiar as insista pentru 9 septembrie, bineinteles, ma supun majoritatii. Dar ma gandesc ca nu e musai miercuri...

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput