Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
allexxia_m spune:
'Neata fetelor!
am reusit si eu sa dorm pana la 7 dimineata decat cu treziri scurte de dus la baie
sunt happy ca nu am mai avut insomniile de la 4 dim
31+
ukume24 spune:
Eva sunt superbe pozele.... m-am uitat la portraits-enfants. Doamne ce frumoase sunt!!! Felicitari din suflet
26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi si eu o sa nasc acolo ...tu la ce dr mergi? Doamne ai grija si de noi 28+ |
La Oana Zaharia. Tu?
24+
Joy21 spune:
'Neatza, fetelor!
Miruna, multumim pt ceai!
Beatrice, sanatate multa, si sa stea bebe cumintel in burtica!
Eva, felicitari pentru website, e f inspirat. Cat despre pozele cu burtica, wow E ceva mai mare decat la prima sarcina sau mi se pare mie? Oare cat mai creste pana la 38-40? Important este ca bebe sa fie bine, sanatos.
Ukume, multumesc pt raspuns pe PM
BuburuzaL, !
Victoria, mami de Anna Sofia, 28+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
Schimbat semnatura, mai e putin si schimbam prefixul.
Vasari, mi-am amintit de "Bondarel" asta noapte, cand fi-miu isi tot misca un piciorus pe aceeasi traiectorie semi-circulara
Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara
David Lloyd George
ukume24 spune:
Joy-cu placere si felicitari pentru schimbarea semnaturii.
26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ratusca83 spune:
Neata si de la noi...
n-am dormit bine mai deloc..ma dor oasele,spatele,nu-mi mai gsesc pozitia,nu mai pot respira bine..offf..
Beatrice suntem alaturi de tine!!! multa sanatate si tie si la bebe...ai grija de tine te rugam..vor trece toate
Miruna multumim ca ne ti la curent..te rugam sa ne mai dai vesti...
pupici la toate fetele...
si mie mi-a zis dr ca s-ar putea sa nasc prematur..mi-a dat si reteta cu dexamatazona sa o am in casa..in caz de ceva sa fac.
28+ cu
si ingeras in ceruri
BraveGirl spune:
Neatza!
Beatrice, Multa sanatate!
Legat de intors, atat Arianna, cat si BUBU s-au intors la 20de s, s-au infipt in col si dai cu perfuzii la spital. Arianna ca sa s eintoarca, ma tinea sotul cu capul in jos ...a durat ceva, dar intr-un final s-a intors, ca pe la 26 de sapt sa fie iar cu capul in jos si sa ramana asa pana la final. Acum Bubu tot de pe la 25s e cu capul in jos. Acum sta putin pe diagonala, capul in stga, jos si funfuletul in dr. sus.
Cris, faza e ca nu cred ca am surprize. nasterea e 6500 pachetul standard, dc depasesti nr de zile de spitalizare, vrei nu stiu ce analize in plus, atunci platesti. Din banii asti ase scad 2800lei. Inainte de orice analiza in plus, iti spun costul.
A..Alinushca, eu data trecuta am stat doar 2 nopti in spital, ca de, eram breaza si mi-au scazut din factura vreo 570 lei, cat e o zi de spitalizare. Deci dc reusesti sa nasti natural si mai si pleci acasa mai devreme, costa si mai putin ..si eu mai am in plus si reducere 15%.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
Neata fetele!
Azi iar sunt singurica. Ma cam plicti. Planuiesc sa ies putin din casa asa sontac sontac pe langa bloc la niste magazine; e si unu de bb si poate intru si in altu sa caut camase de noapte pt spital. V-am zis ca la real nu am gasit Camase? si nici Perna Gravida.. UF.
Mi-am facut un obicei de ma scol automat la 4 dimi si fac cisi. Dupa nu mai pot adormi. Si tre sa manc ceva fructe. Ori piersica ori struguri. Asnuapte the lucky winners au fost strugurii negri-cam un ciorchinel. Mama ce buuuni au foost..Nu au avut nici o sansa bietii de ei. Binenteles ca dupa nu mai puteam dormi . Da am reusit in final pan la 7 cand suna ciasu sa iau pastila de tensiune.Dupa am mai reusit pan la noo jumate. Mereu dorm pe parti. Da las ca ma culc io la pranz:)
BraveGirl si eu am eco la DInu pe 13 insa. Ciudat ca mai primeste nasteri-pt ca intelesesem ca e destul de aglomerat..Sau poate la nasteri nu e asa aglomerat ca la ecografii!
crisis81 la real au locuri de parcare pt gravide? Eu nu am vazut decat de handicapati! Ar fi genial sa fie asa ca si noi suntem un fel de handicapati ca nu prea ne putem misca..
Vaai saracuta Beatrice..Ce s-o fi intamplat? I s-a deschis colul de ii da Gynipral? Asteptam vesti bune.
sugubina 26+ cu Puficele