Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Cum 30 de sapt???

29+

Alexa, scuze, neuron gravid... era vorba de 38-40, da' am bagat deshtu' gresit . Pe laptopul de acasa e mai greu, mai ales seara...

Buna dimineata tuturor! De o ora sunt la serviciu, abia asteopt sa treaca ziua asta si maine sa dorm!!!

24+

22+

Mergi la inceput

Alexa, scuze, neuron gravid... era vorba de 38-40, da' am bagat deshtu' gresit . Pe laptopul de acasa e mai greu, mai ales seara...
24+ [/quote]

Ah, ca ma speriasem si eu, caci si eu tot o Ursuleatza am in burtica. Si 30 de saptamani era cam devreme. Dar tu cand ai data probabila a nasterii? Ca si eu am 23 saptamani, vad a tu ai 24. Eu am DPN 26.12

22+

Mergi la inceput

Sugubinate inteleg si cu mersul la baie si cu luatul pastilelor. Eu am ineput de saptamana trecuta sa iau Ampicilina din nou pt ca mi-am refacut analiza si inca am Streptococul Agalacticae. A sazut cantitativ, dar este inca prezent.Acum tb sa iau 2 saptamani Ampicilina si imi suna ceasul in miez de noapte sa le iau. Asta e...poate scap

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice este in spital din cauza contractiilor. Bebe e bine. Va saluta pe toate.

Joy, felicitari pentru semnatura!

Azi am ajuns si Bucur, unde mai mult m-am tarat pana la tesaturi. Am gasit o perdea cat de cat corspunzatoare, verde, din in. Am o imaginatie rara, Emanuel are perdeaua la fel dar galbena . Am luat si bumbac de lenjerii dar si aici o saracieeee... toate tarcaturile din lume se gasesc dar ceva uni calitativ mai greu.

Asa ca ma duc la atelierele harniciei

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna si mie imi plac f mult perdelele de in..eu la dormitor tot din in am.

lenjerii si eu mai vreau..

am fost aseara cu iubi in niste magazine cu articole pt bebe, foarteeee frumoase lucrurile de acolo....ne-am uitat la batut, pt ca mobila avem in camera lui bebe....de cadita pt baie si am gasit una draguta de la chico cu termometru, cosulet cu care o vom scoate din maternitate....aveau multe hainute..am zis ca vom cumpara dupa 32 de sapt...

offf saracuta beatrice..imi pare asa rau..miruna sa ne ti la curent te rugam

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

beatrice ...sper sa se opreasca repede contractiile si sa te duci acasa .. pt tine si bb

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

La Oana Zaharia. Tu?

24+

cu ciulu alexandru ...ai auzit de el? ca eu de dr ta nu am auzit

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice multa sanatate si sa vii repede acasa

miruna bine ca ai zis de intors bebe...a mea la 25 sapt era cu capul in jos acum e cu capul in sus...dar m-am linistit daca mai are timp sa se intoarca cat priveste circulara de cordon nici nu vreau sa ma gandesc ce simti....poate bebe e cuminte si il dezleaga de acolo

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Pissi, teoretic pe 19.12, practic... cand va vrea domnisoara.

Sunset , nici eu n-am auzit de doctorul tau. Probabil ca sunt pe garzi diferite, ca eu cand am mai fost la spital toate burticile (vreo 6-7) o asteptau pe Oana sa iasa dintr-o cezariana (desi erau mai multi medici de garda). Principalul e sa fim bine noi si bebeii, iar doctorii sa-si faca treaba lor, nu?

Bebe a mea nu stiu cum sta, cred ca are poponetzul pe ficatul meu. Ca am burtica mai mult lata decat lunga, deocamdata cel putin. Si de miscat se misca oarecum necontrolat, dar daca o deranjeaza pozitia mea (chiar si acum, pe scaun) imediat se revolta. Baga niste picioruse de nu ma vad. Noaptea ma trezeste din somn, ca mai alunec de pe o parte pe burta si nu-i convine, probabil se simte incorsetata

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

I-am transmis lui Beatrice mesajele voastre de sustinere! Cum am vesti va anunt.

Sunset mai are timp de intors. Cat despre cordon azi la 6 dl revolutiona burtica si ma si gandeam daca o ia in directia corecta sau mai infasoara un pic. Ce m-a speriat a fost ca Herghe a scris ca are circulara simpla laxa fara pericol de sufocare . Ma intreb, isi pot infasura cordoanele in asa fel incat sa se sufoce? Nu am auzit de asa ceva pana acum... cred ca asta s-a razbunat pe mine pentru taraboi

Ratusca, hai ca nu mai ai mult si treci si tu la dezmat cu cumparaturile de bebe. Abia astept sa termin creatiile sase si vada ceva rezultate la ce cumpar si tot cos . Sotul zice ca seman cu Penelopa

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput