Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Cum 30 de sapt???

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, ce-mi place ca incepem sa vorbim despre bebelusi, nasteri...

Si eu am vorbit cu doctora mea vineri (saptamana trecuta) si cum ea lucreaza la Cantacuzino, mi-a zic ca pot naste fie acolo, fie la Euroclinic, dupa cum vreau. Si cum mi-a zis si ca la Cantacuzion este rooming-in si camere de 2 si 3 paturi, am decis ca va ramane acolo.
Despre celelalte ... mi-a zis doar ca fiind fetita, e probabil sa vina pe lume intre 30 si 40 de saptamani, ceea ce m-ar bucura, ca n-as vrea sa intru in sarbatori in spital. Mai avem subiecte de discutat, dar e timp, ca suntem micute inca, mai crestem putin si incet-incet punem totul la punct.

24+

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata!wake up, burtici !

e ora de suc,laptic si papa.Cel putin la mine.Iar m-a golit flacaul. Am sa ma fac cat malu'

Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neataaa! Eu vin cu ceiaul ca s-a racit afara si merge. Am de ce vreti voi de la fructe la plante

Pe mine m-a apucat teroarea ca bebe isi infasoara si mai rau cordonul si nu pot sa nasc natural. Chiar si cu circulara simpla imi este frica sa nasc natural la noi, daca mai e si dubla renunt eu. In acelasi timp daca ma gandesc la cezariana ma apuca .

Am vazut ca ati discutat de intorsul copilului cu capul in jos.

Emanuel s-a intors de la 30 de saptamani si dr mi-a explicat ca datorita modului in care s-a asezat si greutatii exista risc de nastere prematura, motiv pentru care am avut repaos la pat pana la termen. In mod normal se intorc cu 2-4 saptamani inainte de nastere dar am si cunostinte ai caror copii s-au intors la 39 de saptamani. Eu zic ca nu este o lege ci mai degraba o loterie.

Ma duc sa imi clatesc memoria cu o cafeluta de orz

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Cum 30 de sapt???

29+

Alexa, scuze, neuron gravid... era vorba de 38-40, da' am bagat deshtu' gresit . Pe laptopul de acasa e mai greu, mai ales seara...

Buna dimineata tuturor! De o ora sunt la serviciu, abia asteopt sa treaca ziua asta si maine sa dorm!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor, Beatrice e la Filantropia de azi noapte cu perfuzii de Gynipral. Vorbesc cu ea un pic mai tarziu si va spun cum se simte.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna

dar ce a patit Beatrice??? probabil contractii ,nu???
saracuta , sa se faca bine

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, vorbiti de kg. Eu am 80kg la 1.65. Am luat deja 10kg.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sanatate multa Beatrice! Miruna, multumim ca ne tii la curent , sper sa fie totul bine si sa nu stea mult in spital.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Beatrice sanatate multa!
Of saracutza de ea. Spunea ea de ieri ca se simte rau. Sper din suflet sa fie bine.

Eu am fost ieri la o prietena sa o ajut sa-i faca baitza la bebe. Are bebe mic de o saptamana. Asa fain a fost ca am fost numai noi si bebe.ABia astept sa il am pe bebe al meu langa mine. E asa frumos sa ai un sufletel care se uita la tine si te asculta si iti zambeste...

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, ce-mi place ca incepem sa vorbim despre bebelusi, nasteri...

Si eu am vorbit cu doctora mea vineri (saptamana trecuta) si cum ea lucreaza la Cantacuzino, mi-a zic ca pot naste fie acolo, fie la Euroclinic, dupa cum vreau. Si cum mi-a zis si ca la Cantacuzion este rooming-in si camere de 2 si 3 paturi, am decis ca va ramane acolo.
Despre celelalte ... mi-a zis doar ca fiind fetita, e probabil sa vina pe lume intre 30 si 40 de saptamani, ceea ce m-ar bucura, ca n-as vrea sa intru in sarbatori in spital. Mai avem subiecte de discutat, dar e timp, ca suntem micute inca, mai crestem putin si incet-incet punem totul la punct.

24+

si eu o sa nasc acolo ...tu la ce dr mergi?

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput