Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
eu nu stiu cum am rezistat fara sotul meu 2 luni..e 1 data de cand ne cunoastem cand am stat atata fara el..cred ca e si ultima data..nu va puteti imagina cat este de greu..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca amelia, cantacuzino este spitalul cu cea mai buna rata de nasteri naturale din Bucuresti ceea ce e foarte bine si spune numai lucruri bune despre politicile lor. Insa din cate stiu este f vechi si urat ? Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30 |
Alinushca, nou-vechi, principalul e sa fim sanatoase amandoua, sa ne refacem repede si sa revenim acasa cu bine. Si mai e important ca mandruta va fi cu mine si doctora mea e acolo. Poate avem noroc si stam doar 2 zile
24+
BraveGirl spune:
Alinushca, ai mari sanse si la Euroclinic sa nasti natural. Acolo iti respecta dorinta. ai o moasa la dispozitie DOAR pt tine. nici la toaleta nu esti singura...ma rog, fiecare sala de travaliu are toaleta proprie, si moasa sta in usa . Acole am vazut si minge din aia pt travaliu. Sala de travaliu e totuna cu cea d enastere. Patul se transforma in masa, iti ridica spatarul , chestiile alea d etinut ca sa impingi si numai stiu ce pe acolo jos...Arianna a avut dubla circulara d ecordon pana pe la 34s, si eu am vrut cezariana, dar dr.Haiduc a zis ca el nu-l considera motiv de ceza.
Hera, poate ai vrut sa zici dr. Dinu alexandru. Ca d eel am auzit lucruri bune, ma duc chiar la eco la el pe 11, la recomandarea medicululi meu.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Hera25 spune:
Da Corina, Dinu Alexandru am vrut sa scriu. Am scris prostii din graba.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+
alinushca spune:
Corina, super! am la ce sa visez frumos la noapte
aproape de parcarea din Unirii este Festival '39 care e f f fain, dar parca nu se si mananca acolo, e mai curand cafenea. Iar pe lipscani mie tot Caru' cu bere imi place dupa ani si ani. Si se poate parca f aproape de el pe stadutele care ies din Calea Victoriei. Asta asa ca sugestie ca eu una nu pot sa vin.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30
douradoudou spune:
alinushca dar noi vrem sa te vedem ..de ce nu poti ???
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
ana_o spune:
Si eu am vrut s-o intreb de ce nu vine. Nici la prima, nici la a doua nu a vrut. Poate o convingem.
Alina, vreo sansa sa te convingem?
Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian
crisis81 spune:
Am reusit sa citesc din urma si raspund in limita la ce-mi aduc aminte:
inacat, BraveGirl interesati-va foarte bine sa nu aveti surprize. Eu trebuia sa fac o interventie la EuroClinic si stiam ca am de achitat o diferenta de 750 lei (asa mi-a spus asistenta lu' Herghe) si in ziua operatiei am aflat ca de fapt erau mult mai multi bani, ca deja partea CASului era scazuta din pret. Si ma programasem la inceputul lunii ca sa fiu sigura ca au flafon. Si daca nu nasti in primele zile ale lunii si ai surpriza sa nu mai aibe plafon? Poate am avut eu ghinion.... sper sa nu mai aibe nimeni surprize de acest gen... si eu venisem de la Constanta.
Ma recunosc perfect in episoadele de nervi si de asa fara nici un motiv. Eu mai am si alta problema. Neuronu meu e plecat in vacanta deja si uit TOT de la mana pana la gura. Si iar am nervi si iar plang.
Azi am fost la Real si m-am certat c 3 paznici si 2 casiere... in mod normal nu mi se intampla dar mi-am cerut drepturile de burtoasa.
Am inebunit cand un pusti cu Mercedes nou mi-a taiat fatza ca sa-mi ia locul meu de parcare, singurul liber pentru .
EvaF, BraveGirl si Teo a avut cosmaruri si ultima oara chiar sambata trecuta, ultima zi calduroasa, cand am fost la piscina. Nu stiu ce a visat seara dar a fost foarte agitata si s-a trezit de vre-o trei ori. Am mai patit-o cand am fost la munte.... acolo doua nopti de cosmar.
BraveGirl eu i-am zis lu' al meu sa-si anunte parintii, neamurile ca eu sunt "nebuna", nu accept vizite inopinante si inoportune, nu accept sfaturi din batrani, m-am descurtat cu un copil, ma voi descurca si cu al doilea. Mai bine tipi, te bosumfli si faci pe "lauza" decat sa ai tu sau bebe de suferit.
Probleme cu respiratia am si eu si mi-a adus al meu de la munca un tub de oxigen si o masca si le tin langa pat. Daca stau cu aia pe fatza 10 minute deja ma simt mai fresh.
Va urez si eu somn usor desi eu mai bantui pe aici.
Pupici pe burtici!
Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie