Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 30
Laura25 spune:
Mihaela, nu am fost ieri, ca nu am avut cu cine (Sebi a muncit pana tarziu si cu gasca pe capul meu nu am apucat sa fac nimic). Acum am trimis copii cu Sebi la joaca si pregatesc cutiile, pt fiecare familie in parte. Vroiam sa va intreb cam ce marimi de incaltaminte poarta copii de 1 an, 2 ani, 3 ani ... Nu mai stiu si nu as vrea sa le incurc. Ghetute/adidasi mar 20-21 sunt pt 1 an? Mar 19 cam pt ce varsta suni buni?
Multumesc!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Multumesc aici pentru diamant si imi pare rau ca nu am putut ajuta cu mai mult! Poate pana in decembrie rezolv si cu plusul de ajutor! Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Selene, diamantul e pt ca ai donat si ai vandut o bijuterie la bazarul umanitar. Pt aceasta campanie nu s=au impartit inca iconitze. Oricum ai trimis un colet mare. Nu te necaji, lasa ca ocazii sa mai ajuti sigur o sa mai fie multe.
Jasmin012 spune:
Buna
Laura, Lucas la 2 ani purta 22-23. Acum, la 2 ani si 10 luni poarta 24. 19 purta inainte de 1 an.
Dar depinde de piciorul fiecarui copil. Lucas are un prieten de acceasi varsta cu el care acum cateva luni (deci peste 2 ani jumate) purta 20-21. O alta prietena de-a lui, de aceeasi varsta, poarta deja cel putin 25.
Si mai trebuie sa tii cont si de fiecare incaltaminte in parte, ca nu corespund marimile. Dan i-a luat o pereche de adidasi nr 25 (asa scria pe ei), dar de cum i-am vazut am zis ca-s mici. Intr-adevar corespundeau numarului 22.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ginye55 spune:
Laura piciul meu, acum la 2 ani, poarta 24, la 1 an parca 20-21...
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
kokiy spune:
Laura, depinde si de copil...la 1an intre 18-21 ,la 2ani intre 20-24 ,la 3ani intre 22-26 ...al meu la 3ani si 4luni poarta 25-26,fata la varsta de 3ani purta 24-25
Promo 50%
nushulica spune:
eu va bat pe toatedavid al meu la 2 ani are 24 si la unele firme chiar 25 ...deci depinde de copil
de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Dodo-pui spune:
Laurascrisesem si eu AICI caci Ralcat mai donase
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
Multumesc pt raspunsuri! O sa iau cutia cu papuci si pun copiii sa probeze. Se pare ca asa e cel mai sigur.
Dodo, am scris si eu la subiectul cu confirmari de ralcat. Multumesc pt atentionare
Daca ati vedea cum e sufrageria mea acum, plina de cutii si haine peste tot. Incerc sa pregatesc cutii cu haine potrivite pt fiecare familie din lista mea
ancadragoman spune:
LAURA SAMBATA AM PUS COLETUL
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Selene, diamantul e pt ca ai donat si ai vandut o bijuterie la bazarul umanitar. Pt aceasta campanie nu s=au impartit inca iconitze. Oricum ai trimis un colet mare. Nu te necaji, lasa ca ocazii sa mai ajuti sigur o sa mai fie multe. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
No... Multumesc oricum!
(Am cateva haine de adulti, ca soacra-mea acu' facu curat la iubi in dulap, ca-si pune centrala, vreo 3-4 camasi, doar ca sunt cu maneca scurta, si vreo 3 perechi de pantaloni, camasile cam 41, pantalonii pentru un barbat de 1,80, dar slabut. Daca e nevoie, zi-mi ).
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii