Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 31
nma spune:
Vad ca s-a incehiat actiunea si eu nu am avut tip sa trimit nimic.
Laura am doua cutii pregatite, una cu hainute de adulti (barbat si dama) si una pt copii. Sa imi spui daca mai e nevoie de ele. Daca nu trimit in alta parte.
Am avut o perioada super aglomerat, nu prea am mai intrat pe net.
Nico
Laura25 spune:
Buna dimineta
Nu pot decat sa ma bucur mult pt atatea raspunsuri pozitive! Va multumesc tuturor!
Selene, haine de adulti au trimis destul de mult fetele. Am sortat zilele astea si am o cutie intreaga (nu cutiuta, cutie ) cu camasi barbatesti de toate marimile. Eu zic sa le pastrezi pt o alta actiune sau poate gasesti tu pe cineva care are nevoie de ele.
nma, dupa cum spuneam si lui Selene, haine de adulti sunt destul de multe la mine, nu cred ca are rost sa mai pui un colet la posta. Pachetul cu haine de copii pt ce varsta sunt? Daca sunt pt >4-5 ani, te rog sa le trimiti. Daca sunt pt copii mai mici, nu mai am cui sa le dau, deci poate gasesti tu in alta parte destinatar care sa se bucure de ele. Multumesc!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nma spune:
Laura hainutele de copii sunt pt 3, 4 ani. O sa trimit in alta parte.
Un brat de pentru tot ce faci, nu e deloc usor.
Nico
Selene_Bunny spune:
Am inteles, Laura, nicio problema, le pun bine pana gasesc un destinatar potrivit.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Laura25 spune:
Selene, nma, va multumesc ca ati inteles si nu v-ati suparat. Sigur o sa gasiti alte persoane care sa se bucure de ce aveti de oferit
Am adaugat in album 2 poze cu cei 3 baieti la care va spuneam ca am trimis o cutie mare pt ei si parintii lor. Sunt o familie in care tatal lucreaza zilier, mama are grija de copii. Stau impreuna cu bunicul dinspre tata intr-o casa cu o camera si o bucatarie. S-au bucurat de toate lucrusoarele primite si mi-am promis sa le mai trimit niste jucarii, culori si carti de colorat. La urmatorul drum ...
Laura25 spune:
Buna!
Datorita banutzilor stransi aici, de la inimosii membri DC, Iulian este acum in operatie la Tg. Mures. Va rog sa ii tinem pumnii, sa ii transmitem un gand bun.
4 fete extraordinare din Tg Mures: anca_27, kover, oana_rusu si lizzy s-au oferit sa ii ajute pe parintii lui Iulian. Au pus banutzi de benzina si sotul Ancai a venit ieri cu masina lui si i-a luat de acasa. Daniel, tatal lui Iulian sta la acasa la Anca pt cateva zile, cat o sa fie Iulian si mamica lui internati. Fetele au grija de ei, le duc mancare si tot ce au nevoie in spital.
anca_27, kover, oana_rusu si lizzy sunteti oameni cu suflet mare si ma bucur pt Iulian ca are sansa asta, datorita voua si a celorlalti oameni minunati care au donat banutzi pt ei.
Sa ii tinem pumnii, sa ne rugam pt el. Acum este pe masa de operatie. Doamne ajuta!
anca_27 spune:
Laura, suntem doar recunoscatoare pentru ce avem.
Doamne-ajuta!
Nu se stie inca daca il opereaza acum la ambele picioruse, e posibil doar unul si saptamana viitoare urmatorul, mai scrie Laura ce si cum.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
miflore spune:
Multa sanatate si operatia sa fie cu succes!!!
Asteptam vesti bune!
Un brat de flori pentru toate fetele implicate!
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta si lumineaza!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!