Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 5
mandarinutza spune:
La multi ani Matteo!
La multi ani Magda!
Cecilia, si noi tot marti 07 avem sedinta cu parintii, noi am fost azi pe la gradi si deschiderea e pe 13, alte gradinite din cartier au inceput pe 1 sau vor incepe pe 6.
Poze
alinkav spune:
Copii din grupa mica nu incep pe 1, ci pe 13, din cauza ca abia pe 13 vin educatoarele, pana atunci ocazional apare cate una, in rest copii stau cu ingrijitoarea.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
In primul rand, La mUlti Ani pt Vlad! Ce mare si frumos s-a facut! Ana, iarta-ne intarzierea, motivele sunt intemeiate!
Apoi, pt Carpatina si trandafirasul inlacrimat mii de 
Teodora, m-a distrat cu prajiturile ei
Sa-ti fie de bine, mami!Oare ce-o fi cu pofta asta subita
?
Zic si eu...
Erina, sa aveti concediu de vis
, o sa fie fericita Daria ca sunteti 100% ai ei
Ema, bine ati revenit!
Trimis si eu pozele restante de la petrecere pe mail!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Erina concediu placut. Asa aveam si eu impresia, ca plecati ca porumbeii...Rox, sa stii ca poza cu pricina era facuta fix dupa cafteala . Da vorba Sabinei, la poza stau ca ingerasii... Asa ca halal training poci sa-ti ofer...Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
Pfii, si eu credeam ca Erina e la relaxare in 2 in conced.
Cat despre caft, nu ca m-as bucura de vanataia fetei, dar daca training nu pup, macar o linistire ca nu sunt eu arbitru asa deficitar de nu gestionez mai niciodata conflictele dintre ei. Dar sa stii ca am pus si eu cateva poze cu ei la imbratisare pe post de PR bun.
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Cum pacatele mele sa te subestimez? Nici vorba.. eu ma invitam (in mod tare subtil) la tine la masa ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hai la mine, si o invitam pe dna Teo sa vina cu mancarurile la pachet!
carpatina spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Hai la mine, si o invitam pe dna Teo sa vina cu mancarurile la pachet! |
Ia uite smechera cum s-a invitat (si) ea la masa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ceamica spune:
Carpatina
, multumesc ca ai intrebat de noi . Acomodare rapida Ioanei la gradi si lacrimi cat mai putine mami , mi se rupe inima sa citesc!
Sanatate multa Sabina , mi-a placut mult atitudinea ta din poza de la vernisaj , chiar daca era negru
!M-am intristat cand am citit cu boala , tin pumnii sa existe acel dr house !
sunt sigura ca o sa termini doctoratul , nu esti tu sa nu duci o treaba pana la capat 
o sa te trag de urechi ca am citit ce ai scris ,,ca n-ai ptr cine te imbraca in afara de familie'' Exact , pentru ei ! si in plus sau egoist spus o faci pentru TINE ! pentru moralul tau , o costumatie bine aleasa iti sporeste increderea in tine si iti da doza de optimism .
Magazine nu iti recomand , fa poze si daca ai timp si poti abuza si de energia ta intra in magazine ca la muzeu , o sa fii surprinsa ce bine face ! Apoi iti propui : azi imi cumpar doar pantaloni si te uiti numai dupa pantaloni. Maine vrei rochie si te uiti numai ptr rochie , nu incerca sa le faci pe toate in aceeasi zi . N-au intrat zilele in sac si exista magazine peste tot ca sa mai cauti alta data. Ideea e sa te simti bine 
Yaia , eu am avut 64kg cam 5 luni si ma uram in fiecare zi pentru grasa din oglinda si pentru dimensiunea hainelor din dulap. Pur si simplu ma terorizam. Imi dadeam seama ca nu o sa mai ajung acolo dar nici nu faceam nimic. Si intr-o zi am spus stop- am dat toate hainele din dulap , i le-am dat unei mamici cu fata de dimensiunile mele de atunci.
Nu stiu daca de a 2-a zi , dar clar mi s-a luat o povara de pe umeri si incet incet parca au inceput sa se topeasca. e drept ca m-a ,,ajutat'' si Sebastian cu boala lui atunci . Cert este ca sunt acum cu 1 kg mai putin decat inainte dar parca-i alta conformatia. Acum port altceva
O sa se duca kg astea incetul cu incetul si la tine...Plus ca zambetul ti-l aduc si delfinasii minunati , dragii de ei !
Ramonaiani
la cat mai multe zile perfecte
Bernix o imbratisare stransa
! M-am intristat teribil cand am citit mesajul tau !
O sa vina si fratioara Degeticai
. Te pup si te imbratisez
Piciulika
, esti perfecta !
Erina concediu placut si distractie cat incape
.Sa fie intr-un ceas bun casuta ! Imi pare tare rau ca nu va revad ! N-am reusit sa gasesc pozele cu voi 
Teo , arati la fel ca si in zilele nostre - FRUMOASA !
Claudia , sunt alaturi de tine !o sa fie bine , ca orice inceput , e greu ! O sa apara soarele si pe strada ta . Pupici voua !
Sa nu uit scriu acum
Felicitari Mada (alehiam) ptr doua liniute
Bine ai venit pe lume Darius ! Felicitari Myral ! Emotionant prin ce ati trecut , insa sunt convinsa ca e un luptator , e nascut in aceeasi zi cu Carpatina
La multi ani pt onomastica Maria -bikmaria 
Aniast mai ai putin pana pe 6. tinem pumnii !
am cam obosit !
am facut o trecere in mare , pentru mine e maraton , am avut noroc ca sebastian doarme dar mintea mea nu poate sintetiza atat de multe azi
mi-am deschis o gramada de ferestre cu poze , aici ma opresc azi 
am avut placerea sa deschid prima pozele sarbatoritei Sara
si a zambaretei sefa care m-au cucerit !
imi spune si mie cineva ce naiba e cu frigul asta ?
babylina spune:
Vesti si de la noi. Bogdan e bine, cel putin asa confirma pediatra. Mi-a zis ca daca e vesel , zburda si nu are febra nu am de ce sa imi fac griji. Din cat a lasat-o sa se uite in gatul lui spune ca nu ar fi probleme.
A si eu o intrebare /rugaminte: Sta cineva prin zona Mihai Bravu, Piata Muncii, Decebal, Alba iulia sau are drum pe acolo si merge la party?
luy spune:
aandreea27, te-am pus si pe tine pe lista, pana la urma vii sambata ?
Mai, eu cand am facut socoteala initiala am crezut ca tortul costa 60 ron/kg. Din cate zice Alinkav, ar fi peste 80 ron/kg si atunci nu avem bani sa luam 5 kg, cam cat ar fi necesar la 23 adulti + 18 copii
.
Ce facem, ne reorientam spre Alice asta ? Avem buget pt 5 kg de tort de maxim 60 ron /kg.
Si asta in conditiile in care toata lumea care este pe lista vine la petrecere si achita 60 ron / adult , iar fiecare persoana care a zis ca vrea DVD 15 ron.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Copii din grupa mica nu incep pe 1, ci pe 13, din cauza ca abia pe 13 vin educatoarele, pana atunci ocazional apare cate una, in rest copii stau cu ingrijitoarea. Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
asa stiu si eu si oricum oficial anul scoar incepe pe 1 sept si se incheie pe 31 august......educatoarele incep pe 1 sept(obligat), dar pt pregatire materiale, clasa, etc.....sunt multe hartoage

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)