Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 6
cecilia L spune:
Luy, eu cred ca gasim un tort la max 600, eu am gasit la 45-55 la tip-top, dar nu ai prea multe variante de alegere. Eu i-am comandat lui Cristi la Tosca, un tort in forma de Thomas si costa cam 165ron, 2,5kg cu martipan(55/kg)..800 zic totusi ca este prea mult.
Aaaaaaaaa eu nu pot confirma sigur ca venim 2 adulti, am spus de la inceput, asta doar maine seara stiu sau chiar sambata......
Babylina, eu stau la Dristor daca te ajuta, iar maine am drum prin zona care spui tu, dar in jurul pranzului(12-12,30), dupa amiaza merg sa-mi aduc baiatul acasa.Iti trimit nr de tel pe Pm sa ma suni dimineata, daca te pot ajuta.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
bikmaria spune:
buna seara,in sfarsit am si eu calculator
vad ca pregatirile pentru petrecere sunt in toi,
Luy,stiu ca sunt datoare cu ceva in seara asta ma mobilizez si trimit un PM
Nana am primit,urmeaza sa-i trimit mai departe
urez si eu LA MULTI ANI DULCETURILOR SI PAPANASILOR sarbatoriti in ultimele zile
concediu placut Erinei,bun venit Emei o simt tare in verva
m-a amuzat cuscra mea cea pofticioasa,oare sa fie cu vreun motiv
si pe Rodica si ai ei morosani,am vazut ca m-ai strigat la raport,ai mare dreptate
tot la nunti,sambata una,sambata cealalta alta,apoi mai am una la sfarsitul lui octombrie si sper sa fi scapat anul asta,dar pe langa o gramada de bani cheltuiti,iau si eu partea buna a lucrurilor,distractie,haine noi,coafor ,cosmetica saptamanal,ca deh, suntem oameni
,apropo mi-am schimbat culoarea parului![]()
ceamica spune:
Babylina , ma bucur ca se simte bine Bogdan !
vroiam sa-ti zic de supozitoarele cu novocalmin. nici al meu nu ,,suporta'' si dr mi-a zis ca-i pot da 0,5ml de algocalmin fiola iar daca continua puseele peste 39 pot sa-i dau chiar 1ml. Se pot da 4 doze de 0,5ml pe zi.
Asta , pt data viitoare sau mai bine doar asa informativ
Am inteles bine sau vrei sa mergi la petrecere?
Daca da, fac eu un mic ocol si va iau -vin pe la big berceni
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Babylina , ma bucur ca se simte bine Bogdan ! vroiam sa-ti zic de supozitoarele cu novocalmin. nici al meu nu ,,suporta'' si dr mi-a zis ca-i pot da 0,5ml de algocalmin fiola iar daca continua puseele peste 39 pot sa-i dau chiar 1ml. Se pot da 4 doze de 0,5ml pe zi. Asta , pt data viitoare sau mai bine doar asa informativ ![]() Am inteles bine sau vrei sa mergi la petrecere? Daca da, fac eu un mic ocol si va iau -vin pe la big berceni Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
. Multumim frumos, esti tare dragutza.
E buna ideia cu algocalminul fiola. Daca pun supozitor pana la urma imediat se aseaza pe olita si il scoate. Sper sa nu mai fie cazul asa de curand.
Da, imi doresc foarte mult sa ajung la petrecere. Fie macar si pentru cateva minute ca sa va cunoastem si sa ne cunoasteti.
Dar la noi este putin mai complicat. Sper sa reusesc sa rezolv in asa fel lucurile si sa ajungem.
Roxana_G spune:
Ceamica, hai mai povesteste de voi.
Luy, torturile de la Maria au fost excelente si nu au costat asa mult. Pot sa le comand eu la Constance si le iau pe drum. Asta daca nu ati comandat deja ca e cam din scurt asa.
Nana, nu mai povestesti nimic, nici tu?
Maria, bine ai revenit, si distractie placuta pe la nunti. Copiii ce fac? Am tot zis sa te sun dimineata si m-am luat cu altele.
Carpatina, baga despre scoala.
mandarinutza spune:
Luy, daca esti pe receptie, pot eu sa comand la Alice tortul, dar sa ma duc in dimineata asta ca sa il faca pentru maine, in general se comamda cu cateva zile inainte. Pe site-ul lor au variantele de tort.Nu am nr tau iti dau un PM
Poze
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,doamnele mele!
Io propun tort de la Maria(Constance):
http://www.cofetaria-maria.ro/categorie.php?cid=8
sunt fff gustoase
si avantajoase la pret!
Ma ofer si eu sa comand,dar nu-l pot ridica!
Ma inteleg cu cumatra sa vedem cum facem!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui carpatina
Ia uite smechera cum s-a invitat (si) ea la masa! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pe langa ca s-a invitat la masa,dar mai e si zgarca,sa nu-i murdaresc oalele si tigaile(alea de le tine pt cumatru
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Teo , arati la fel ca si in zilele nostre - FRUMOASA ! ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Multumesc iubita vecinica
Intoarcem inmiit complimentele!

de
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Vroiau sa se puna bine cu tine! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Crezi tu ca are cineva nevoie sa se puna bine cu mine
?Huh?Pai chiar asa de bau-bau sa fiu?
Hai mah duamna....
de
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii