Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mai fetelor chiar vreti sa nu mai apuc sa citesc, s-au suntem la odisee....ma bucur ca azi mi-ati dat de lucru, mai uit ca sunt fara baiat...nah ca iar ma plang.

Erina, concediu placut.

Ana, pupici frumosului sarbatorit si surioarei lui....de bunatati ma abtin

Doamna C, gradinareasa, sigur azi a fost mai bine, cateva zile si trece.......zic eu, vai de bancuta noastra incepand cu 13 sept.

Eu am fost azi la gradinita, sa vad cum decurg lucrurile, ma speriase o colega ca mai nou cer nu stiu cate analize, dar alarma falsa, aici nu este cazul....asa ca tb sa-i duc fisa medicala si marti 7 sept convocata la sedinta cu d-na Director...

La multi ani Magdaz

La multi ani Matteo

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Bine v-am regasit !

Dupa cateva luni am revenit si noi pe meleaguri natale . In afara de ultimele doua saptamani am stat la viena si am mai venit ocazional in bucuresti. Cand am vorbit cu Luy eram in grecia . Multumesc Luy pentru mesaj , daca nu era telefonul veneam neanuntata .
Imi pare atat de rau ca sunt in urma cu urarile , sper sa recuperez in timp

La multi ani dulceturilor si papanasilor sarbatoriti in aceasta perioada
La multi ani fericiti si sanatosi Veveritului , de ziua lui am revenit intregi acasa !
La multi ani Bubu , La multi ani Mario , La multi ani David , La multi Bogdan , La multi ani Stefan , La multi ani Ryuji si Naoki
La multi ani Antonia ( la multi ani si pentru onomastica), La multi ani Gene Lungi ( la multi ani si pentru onomastica) , La multi ani Degetica- Ana , La multi ani Sara , La multi ani Energia , La multi ani Olivia , La multi ani Bianca , La multi ani Erika , La multi ani Elisa , La multi ani Andra

La multi ani mamicilor pe care le-am ratat :
Roxali , Sabina , Emma ( la multi ani si pt onomastica ) , Erina (imi doresc ca mesajul sa fi ajuns , la multi ani sotului ptr onomastica) , Anca .
La multi ani Magdaz !

La multi ani Alexandra de mami Valentina si la multi ani Alexandra de mami Rox
La multi ani celor ce-au sarbatorit onomastica si nu i-am felicitat in parte : mamici , pitici , tatici , bunici

Felicitari Emma , Prisi pentru culoarea carucioarelor

Si nu in ultimul rand

Bine ai venit pe lume bebe Filip ! Felicitari parintilor pentru inca o comoara !

Ma retrag sa citesc si eu din urma , caci ati scris ceva

mi-era tare dor de voi
mamicile active in lipsa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Duamna Teo, io nu ma bag la prajituri ca nu indraznesc sa concurez cu 'mneavoastra la capitolul asta. Da' mananc cu placere.

Mai Mihaileasco, m-am umplut de curiozitate la adresa talentelor tale culinare... daca nici Ana, cea mult laudata pentru bucatele ei, nu vrea sa te concureze....

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani delfinasei Alexia pentru onomastica !
La multi ani micului ursulet Alex pentru onomastica

Mergi la inceput

Ce mai faci Bernixo?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Duamna Teo, io nu ma bag la prajituri ca nu indraznesc sa concurez cu 'mneavoastra la capitolul asta. Da' mananc cu placere.

Mai Mihaileasco, m-am umplut de curiozitate la adresa talentelor tale culinare... daca nici Ana, cea mult laudata pentru ucatele ei, nu vrea sa te concureze....

=====================

Eeeee,bag seama ca ma subestimezi....
Mai duamna,pai io fac mancare en gross,gatesc zilnic,si in we cate 3-4 feluri+praji!
Pai am pus botic de suparata ce sunt!
Cum sa las impresia asta?Ca nu m-as pricepe la papa bun?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si i-a adu-ti aminte tu,cum anul trecut,dupa party,toata lumea cerea o reteta de praji de la mine
Pai vezi ce de pacate iti faci?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Fii tare, ca eu as ate stiu!
O sa fie bine, desi e al naibii de greu la inceput. CAnd o sa-i prinda gustul o sa te intrebe de ce te-ai dus sa o iei asa devreme?
Un mare ptr Ioana si ptr mami o imbratisare stransa!

Eu stiu ca ei ii e bine acolo. Si ca ii place.. ieri nu i-a mai tacut gura povestind cate a mai facut.

Problema noastra (mai mult a mea dar cred ca si a ei) e la plecatul meu. Ca mi se agata de gat si cand o ia madam in brate incepe cu "mamaaaaaaa, nu plecaaaaaaa" de nici nu mai vad pe unde calc... Chiar daca stiu ca se linisteste repede (si azi am stat spion pe la geamuri...)
Alternativa sa nu o duc eu nu exista din pacate.

Cred ca voi castiga anul asta concursul scolii de "cea mai lacrimogena mama "

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

[quote]citat din mesajul lui slippers76

Mai Mihaileasco, m-am umplut de curiozitate la adresa talentelor tale culinare... daca nici Ana, cea mult laudata pentru ucatele ei, nu vrea sa te concureze....

Eeeee,bag seama ca ma subestimezi....

Cum pacatele mele sa te subestimez? Nici vorba.. eu ma invitam (in mod tare subtil) la tine la masa

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Si i-a adu-ti aminte tu,cum anul trecut,dupa party,toata lumea cerea o reteta de praji de la mine

Vroiau sa se puna bine cu tine!

=====================

Mergi la inceput