Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)
Raspunsuri - Pagina 3
SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai mai duamnelor asa ma stiti voi pe mine.. ca-mi fac griji inchipuite???? Jalea-i jale.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hai ca se obisnuieste in cateva zile"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui carpatina
Pai mai duamnelor asa ma stiti voi pe mine.. ca-mi fac griji inchipuite???? Jalea-i jale.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Fii tare, ca eu as ate stiu!
O sa fie bine, desi e al naibii de greu la inceput. CAnd o sa-i prinda gustul o sa te intrebe de ce te-ai dus sa o iei asa devreme?
Un
mare ptr Ioana si ptr mami o imbratisare stransa!Mamica fluturasului Andrei si
15+
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Haoleoooo cumatra ,eram de permanenta la teroracheEra gravida situatia? |
Ihi!
Sa iti fie de bine prajiturile! Si eu am balotat aseara foaaaarte tarziu, cand postam pe forum.
slippers76 spune:
Carpatina
sa fie mai usoara bancuta maine...
zise lupul moralist care mai are o saptamana de dat sfaturi altora, apoi se cocoatza pe bancuta...
slippers76 spune:
Erina
concediu placut. Asa aveam si eu impresia, ca plecati ca porumbeii...
Rox, sa stii ca poza cu pricina era facuta fix dupa cafteala
. Adik Vlad a dat si Miruna a incasat. Grupa mare! Are o dunga vanata pe un picior
. Da vorba Sabinei, la poza stau ca ingerasii... Asa ca halal training poci sa-ti ofer...
slippers76 spune:
Duamna Teo, io nu ma bag la prajituri ca nu indraznesc sa concurez cu 'mneavoastra la capitolul asta. Da' mananc cu placere.
Luy
la noi a ramas 1 adult + 1 cupil, ca a' mare s-a hotarat ca-i prea mare
si pleaca cu ta'su cu noaptea-n cap la Targoviste.
slippers76 spune:
Si acestea fiind spuse, back to work, ca indata se trezesc teroristii si inca n-am muncit mai nimic

cecilia L spune:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Diseara bag si eu un Noriel la Sun Plaza! ![]() Acu' sa ma fac si nitel de ras...singura ![]() Am ramas cu asa o pofta de praji de la ziua nasilor mici,ca ieri am trecut pe langa cofetaria Constance(cunoscatorii stiu ![]() ![]() Bai,eram asa de nehalita,ca mi le-am pus pe scaunul din dreapta si-am infulecat pina acasa,de-am zis ca fac coma hiperglicemica! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
,eram de permanenta la terorache

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)