Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 8

Danicris spune:
Danicris spune:
 Alysh, bine ai revenit. Sunteti superbi, v-am admirat pozele, sa va fie de bine vacanta. Arati foarte bine, te felicit. Spor la pregatirile pentru botez.  

Dani, mami  de
 de 
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si 
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Micaela06 spune:
Micaela06 spune:
 Buna,
Raportam si noi re-inceperea gradinitei dupa o vacanta de 3 saptamani, am avut succesuri  , cred ca Daria abia astepta sa scape de mine
, cred ca Daria abia astepta sa scape de mine  doar nu pot eu inlocui missele si copii. Bine ca am scapat fara jale ca aveam emotii.
 doar nu pot eu inlocui missele si copii. Bine ca am scapat fara jale ca aveam emotii.
Alysh sa va fie de bine concediu, am vazut poze tare frumoase.
Simona felicitari pt bb3 albastru  Pentru ei e tare bine ca sunt de acelasi sex, totdeauna am fost invidioasa pe relatiile dintre surori
Pentru ei e tare bine ca sunt de acelasi sex, totdeauna am fost invidioasa pe relatiile dintre surori 
Belleane te intelg cu 'mesterii' foarte bine, cati nervi mi-am facut si eu si de cateori nu mi-a venit sa-i dau afara... o sa scapi 
Danicris de ce ai inscriptionat lucrurile? Adica eu nu am scris pe lucrusoarele Dariei, ea si le cunoaste si nu cred ca au 2 copii la fel. Foarte frumosi copii tai 
V-am mai zis ca Daria mea inca nu vorbeste cum vorbesc copilasii de pe aici, dar si cand mi le zice ma lasa masca, dimineata ea zici 'tati bibi' (adica e sarcina lui sa ii faca), dar sambata se trezeste si zice'mami bibi' eu somnoaroasa'cine? eu?' si ea 'da, tu!' 

cleo78 spune:
cleo78 spune:
 deci 
deci sa imi laud copilul care a devenit unul minunat! fiica mea s-a trezit la 6, a cerut lapte, a cerut altul (bineinteles lui tati), a zis si facut un pishu, kk nu, dar nu e bai, le umple pe alea la gradi. SI plecat cu punga de cora pregatita de aseara de ea la gradi, unde are 'shafa (esarfa), cotzii (chilotii), vaca bu (vaca bruxeleza), usu, itza (veverita). Nici un car, nici un mar, a mers is pe jos. 
De cand au iesit maselele, si trecut caldurile, am un alt copil!!! unu nemaipomenit, si caer vorbese continuu.
Io aseara am fo la sedintza de electrostimulare, tati i-a dat lui fifi 2 crastonele de ciorba, ca a mai vrut, si 2 bibe de lapte. Apoi i-a povstit lui tati cum vine valu' si uda paru'. 

Danicris spune:
Danicris spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cleo78 deci  deci sa imi laud copilul care a devenit unul minunat! fiica mea s-a trezit la 6, a cerut lapte, a cerut altul (bineinteles lui tati), a zis si facut un pishu, kk nu, dar nu e bai, le umple pe alea la gradi. SI plecat cu punga de cora pregatita de aseara de ea la gradi, unde are 'shafa (esarfa), cotzii (chilotii), vaca bu (vaca bruxeleza), usu, itza (veverita). Nici un car, nici un mar, a mers is pe jos. De cand au iesit maselele, si trecut caldurile, am un alt copil!!! unu nemaipomenit, si caer vorbese continuu. Io aseara am fo la sedintza de electrostimulare, tati i-a dat lui fifi 2 crastonele de ciorba, ca a mai vrut, si 2 bibe de lapte. Apoi i-a povstit lui tati cum vine valu' si uda paru'.   www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!  | 
Deci
 si de la mine.
 si de la mine. 
Mara este minunata, felicitari, va imbratisez.

Micaela, asta era in mintea mea, ca tre' sa inscriptionez totul, insa stand de vorba cu o vecina asistenta la cresa mi-a spus ca doar pijamaluta se inscriptioneaza si saculetul. Bine ca nu m-am dus cu stiva de haine la inscriptionat.
 Felicitari pentru succesurile la gradi.
 Felicitari pentru succesurile la gradi. 
Lori, felicitari lui Robert pentru adaptarea rapida, ma bucur mult cand aud/citesc si ma rog sa fie si la noi fara multe lacrimi.

Dani, mami
 de
 de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si

Lorich spune:
Lorich spune:
 Dani multam de kofi, aveam nevoie, ziua ema  a inceput la 0.30. Succesurile noastre s-au oprit pt moment, am avut o noapte alba-alba, s-au agravat neste muci aia, a plans toata noaptea, a ragusit, tot tacamul. Deci, dupa 4 zile glorioase de gradinita vizitam dr.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Micaela06 spune:
Micaela06 spune:
 Dani multumim de coffi chiar aveam nevoie, parca m-a calcat trenu asa de obosita m-am trezit, ma streseaza rau astia la serv.
Lori multa sanatate blondutului meu preferat  Auzi si noi am patit asa in primele zile am facut muci...dar stii ce am observat ca copii noi intrati in colectivitate chiar dc aduna de toate le trece mai repede decat celor mai vechi, am vazut la Daria si mi-a zis si miss-a ei ca asa e la inceput le trece mai repede, dupa mai greu
 Auzi si noi am patit asa in primele zile am facut muci...dar stii ce am observat ca copii noi intrati in colectivitate chiar dc aduna de toate le trece mai repede decat celor mai vechi, am vazut la Daria si mi-a zis si miss-a ei ca asa e la inceput le trece mai repede, dupa mai greu  ca eu ma gandeam ce copil rezistent am.
 ca eu ma gandeam ce copil rezistent am.
Cleo sa stii ca nu de la masele e, a coincis momentul doar, asta e varsta,Daria are de mult masele si tot rea e.

aldaesme spune:
aldaesme spune:
 Sal'tare,
deci in uikend am facut gombotzi (galusti) cu prune (tzac tzac!) decat 50...da am subestimat capacitatea cartofilor de a lua faina. Treaba e ca nu am mai facut de dinainte de Lorelei galusti cu prune si fiind toamna ce desert se potrivea mai bine la final de gratar intr-o dupa-masa calduta? Am mai facut si brownies cu visine numai din cauza ca imi statea capul la ei de o vreme...
Lily de cand am parat-o aici pe Lorelei nu a mai avut nici o iesire grava. Acu' adevarul e ca daca ne-a obisnuit asa de bunuca, de cum pune un pas pe langa...repede ma alarmez  

Lorelei a participat si ea la executarea gombotzilor, pe masutza ei, cu sucitorul ei, deh e dotata. A mancat vreo doi inainte sa ajunga la fiert...da' noa ce sa facem. Apoi i-am zis ca facem curatenie impreuna in bucatarie, i-am dat o carpa sa isi stearga masuta a sters-o curat de tot, nu ma intrebati ce era pe jos... Oricum de cand participa asa activ e mult mai usor de facut chestii complicate si de curatat dupa.
Ca tot intreba Vi ce activitati mai avem...Multe  

Evident in fiecare zi scoatem cartile la colorat, si plastelina la modelat. 
Intre timp am evoluat si acum lipim cu lipici materiale (din alea moi de care folosesti si tu la lucrusoarele alea senzationale pe care le faci) pe cartoane. Eu tai decupez floricele si ea le lipeste. 
In fiecare seara remodelam stickerele de pe peretii camerei ei, ca nu mai sta bine ciuperca, sau zana sau leul...te miri care  .
. 
Din cand in cand mai construim si cu blocurile, sau ne punem frumos sinele de la thomas si punem diverse tuneluri (cutii taiate in capete) si apoi trecem trenul prin ele. 
Ne mai uitam si la desene ca deh...a venit si vremea aia macar mi-am tinut promisiunea data mie si am tinut-o departe pana la doi ani. Nici acum nu exageram. 
Facem baie, cate un ceas pe zi...adica juma de ceas e norma minima. Am pastrat obiceiul si mergem saptamanal la bazin, cu fluturasi innoata efectiv, coloacul nu il suporta dar ii place sa il aiba cu ea. Deci ea cu fluturasi si colacul in deriva. 
Inca mai profitam de hinta (leagan) chit ca uneori tre sa fie super imbracata si sa aiba si haina de ploaie pe ea.
Facem baloane de sapun pana imi ies pe urechi.
Eu tricotez ea smotoceste un ghem si dupa ce se culca incerc sa il descalcesc.
Citim...de ieri am inceput "Alice in Tara minunilor" varianta lunga. E super tare ca avem o carte cu o varianta mai scurta dar super bine ilustrata, ea se uita in aia si eu ii citesc din cartea normala. Am inceput cu cinci pagini/seara. 
Puzzle, memo, numarat, cantat, dansat. I-am facut si un ceas cum ne faceam si noi cand eram mici din carton colorat. 
Acu' e drept ca eu nu trebuie sa ii ocup decat uikendurile si serile, care sunt scurte si se ocupa mai ales cu baia...
Sanatate maxima tuturor,
Esme

Reallaura spune:
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui cleo78 deci sa imi laud copilul care a devenit unul minunat! fiica mea s-a trezit la 6, a cerut lapte, a cerut altul (bineinteles lui tati), a zis si facut un pishu, kk nu, dar nu e bai, le umple pe alea la gradi. | 
M-a pufnit rasul cu lacrimi. Cleo, ma asteptam la un mesaj serios de fetitza cuminte.
Ali scumpa mea, bine ai venit, ce poze frumoase...arati f bine la 2 luni si ceva de la nascare eu inca aveam o burta imensa.
Sunt tare curioasa ce ti-ai facut la par si vreau sa vad si rochita!!
Vladuc s-a facut un cuceritor si abia astept sa-l vad si pe Luca!

Msbb scumpo, uite am pus aici POZE
Lorich lasa ca se va acomoda si cu mancatul Robert. Noua la gradi de stat prima oara asupra acestui lucru ne-a atras atentia: ca sunt copii care se acomodeaza greu cu mancarea, uneori si pana la 3 sp. EU sper sa fie mai putin la voi, dar nu aveti motive de ingrijorare
Micaela draguta Daria cum va traseaza ea sarcini!

Esme ce frumoase activitati aveti, ca de obicei!! Si Mirci lipeste la gradi autocolante si tot felul de animalute. acasa doar coloram, pictam, ne jucam cu lego. plastilina nu a fost un succes cand am vrut s-o introduc. o sa incercam iar!

Danicris spune:
Danicris spune:
| citat din mesajul lui stefany_p Fetelor, un siropel de tuse eficient si mai natural pentru copii stiti??? pleaca o prietena in Romania si as ruga-o sa-mi aduca un siropel de tuse insa nu stiu ce mai este pe piata. voi ce dati la pui in caz de tuse seaca si sacaitoare? | 
Scuze, am uitat sa-ti raspund.
- ridiche neagra cu miere (se scobeste ridichea, se pune mierea si se lasa pana se strange siropel)
- Prospan
- Stodal
Dani, mami
 de
 de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si