Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 16
belleane spune:
Gabitam: ce dulce e "adu" cu tic tacurile... Elena e innebuniita dupa ursuletii haribo. La inceput ii tinea in gurita pana se topeau acum ii roade pe banda rulanta. Noroc ca punga noastra are doar 2-3 bucati si se termina imediat si trebuie sa asteptam cateva zile sa mergem sa cumparam.![]()
Am vazut reclama la chilotetii astia pe la farmacii. Noi am scapat dar noaptea inca ii mai pun pampers desi nu ii uda. Am observat ca mai scapa uneori un pic de pipi daca astept sa-mi spun ea ca vrea la olita. Sta pana cand nu mai poate.
Desiree: sa va traiasca nepotica si sa fie sanatoasa, e o grasunica.
Alysh: sa-i fie de bine micului crestin Luca. Ma bucur ca v-ati distrat frumos asteptam si dovezi.
Am vazut copii tare frumosi in pozele din parc: Robertel, Mirci, Ilinca.
Noi am inceput astazi scoala, acum realizez ca maine poimaine o sa astepte fetele mele cu bucurie sa plec de acasa.
Elena a fost si ea de dimineata la scoala, a fost dezamagita ca nu a putut ramane. Se auzea de pe hol numai gura ei: am si eu loc, vreau sa intru acolo...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Gabitam: ce dulce e "adu" cu tic tacurile... Elena e innebuniita dupa ursuletii haribo. La inceput ii tinea in gurita pana se topeau acum ii roade pe banda rulanta. Noroc ca punga noastra are doar 2-3 bucati si se termina imediat si trebuie sa asteptam cateva zile sa mergem sa cumparam. Am vazut reclama la chilotetii astia pe la farmacii. Noi am scapat dar noaptea inca ii mai pun pampers desi nu ii uda. Am observat ca mai scapa uneori un pic de pipi daca astept sa-mi spun ea ca vrea la olita. Sta pana cand nu mai poate. Desiree: sa va traiasca nepotica si sa fie sanatoasa, e o grasunica. Alysh: sa-i fie de bine micului crestin Luca. Ma bucur ca v-ati distrat frumos asteptam si dovezi. Am vazut copii tare frumosi in pozele din parc: Robertel, Mirci, Ilinca. ![]() Noi am inceput astazi scoala, acum realizez ca maine poimaine o sa astepte fetele mele cu bucurie sa plec de acasa. Elena a fost si ea de dimineata la scoala, a fost dezamagita ca nu a putut ramane. Se auzea de pe hol numai gura ei: am si eu loc, vreau sa intru acolo... Te iubim, printesa Victoria!!! |
OOOO, prima zi de scoala!!

poze cu botezu lui Luca?a?
Alysh spune:
Aici cateva pozici de la botez. Sunt amestecate, n-au nici o ordine, le-am luat de pe doua aparate. Multumesc mult pt urari, scumpele mele!
POZE BOTEZ LUCA
Lorich spune:
Alysh Doamne, frumos e si Luca mic! Dar ce zic eu mic, ca mi se pare asa de mare, parca ieri nasteai... si tu ca si Laurita ai o doi copii superbi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
21+
Magnetism79 spune:
Alish sa va fie de bine crestinarea micutului Luca e minunat!
Deja am 19 sapt si jumate.
Gabitza impartasesc acelasi resentiment cu privire la bomb Tic Tac .Am in fiecare geanta cate o cuie cel putin si in casa ma impiedic de bombo pe jos, macar de le-am manca da mai multe sunt pe jos.
Am ras cu pofta la faza cu chilotzii lui Raducu.
As vrea sa pun niste poze cu noi insa nu mai stiu cum .Help feteleor neuronul meu a cam intepenit!
Un sfat daca se poate cine s-a vopsit in sarcina si cu ce vopsea.Citesc ca nu e ok cu vopsitul in sarcina si deja am o luna juma de cand nu am mai pus vopsea pe par asa ca e cazul.am luat henna de la farmacie pt parul blond dar nu stiu daca e ok.a mai folosit cineva henna .Sa stiu sa nu ma fac vreun morcov ceva , nu vreau sa risc.
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Alysh Aici cateva pozici de la botez. Sunt amestecate, n-au nici o ordine, le-am luat de pe doua aparate. Multumesc mult pt urari, scumpele mele! POZE BOTEZ LUCA ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
auziti? poate imi explicati si mie logica, de ce slabaturile se plang ca sunt grase, si femeile grase nici nu se implica in asemenea discutii?
edit: magnetism, cu pozele, acu in sarcina sa incepi sa inveti sa le pui? cauta pe cineva sa iti faca treaba asta
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Alysh, felicitari pentru botezul lui Luca, sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi. Sanatate lui Vlad. Am vazut si pozele, Doamne, ce baieti frumosi ai Alysh, sunt minunati. 
CamiM, multumim de vesti si te mai asteptam sa ne povestesti despre fetitele tale. 
Cleo, esti o harnicutaaaaaaaa, mi-e rusine cand citesc cate faci. Bravo ! Eu nu pun absolut nimic pentru iarna, astept de la mame. 
Laurita, m-ai omorat cu pozele. Sunteti asa frumooooooooosi … va imbratisez. Ilinca este absolut delicioasa. 
Lori, pup cozonacelul dragalas si mamica frumoasa. 
Gabitza, ce haios Adu … mor dupa el. Ii dorim sa revina pofta de mancare. 
Belle, azi cand am iesit la plimbare, vazand copiii mergand la scoala m-am gandit la tine, stiam ca ai un bobocel emotionat. Cum a fost prima zi ? 
MsBB, iar ai disparut ? Cum te mai simti ? Cum e Andra cu gradi ? Te asteptam cu vesti. 
Va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Andrada79 spune:
Lorich te bat ce scrii acolo ca esti grasa ca nu esti deloc!!!! Am admirat pozele cu voi sunteti niste frumosi iar Robert e asa dulceeee, s-a facut cat patutul!
Lorich ce imi place mie cum ii imbraci. Ilinca e o dulce cat despre palmier…..imi vine sa ti-o pap. Pozele cu Mirci in trenulet sunt facute in Herastrau? Ma intereseaza pe unde e trenuletul asta!
Alysh am admirat pozele si mi-a placut tooooot. Luca este un dulce si un frumos, ca si parintii lui, are cu cine semana. Mi-a placut crasma personalizata. Ai idée personalizarea unde a facut-o??? Fffff frumos!!!!!!
Noi ne pregatim de petrecerea de 1 an a finutzului nostru si binenteles si de luat motzul iar duminica ii scoatem pe noii fini la biserica. Duminca trecuta la nunta a fost superb.....abia astept pozele. A fotografiat un prieten de-al nostru dupa care Tiberiu e innebunit. Bineneteles la nunta cand la vazut il alerga sa se joace cu el si radeam pt ca Gaby trebuie sa faca poze, ca doar era in timpul serviciul. Ii explica al meu sot lui Tiberiu dar nu avea nici o treaba. Mi-a placut mult de tot cum a iesit, buchetele au fost din cale iar al meu din cale grena.
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Magnetism79 Alish sa va fie de bine crestinarea micutului Luca e minunat! Deja am 19 sapt si jumate. Gabitza impartasesc acelasi resentiment cu privire la bomb Tic Tac .Am in fiecare geanta cate o cuie cel putin si in casa ma impiedic de bombo pe jos, macar de le-am manca da mai multe sunt pe jos. Am ras cu pofta la faza cu chilotzii lui Raducu. As vrea sa pun niste poze cu noi insa nu mai stiu cum .Help feteleor neuronul meu a cam intepenit! Un sfat daca se poate cine s-a vopsit in sarcina si cu ce vopsea.Citesc ca nu e ok cu vopsitul in sarcina si deja am o luna juma de cand nu am mai pus vopsea pe par asa ca e cazul.am luat henna de la farmacie pt parul blond dar nu stiu daca e ok.a mai folosit cineva henna .Sa stiu sa nu ma fac vreun morcov ceva , nu vreau sa risc. Va pup Mami de Bogdanici Pogonici |
Eu m-am vopsit in sarcina (aveam 20 sapt) ptr cununie dar l-am inchis atunci, tocmai ptr a nu mai fi nevoie sa ma vopsesc. Totusi iti propun daca nu vrei sa renunti la blon sa iti faci niste suvitze, iti face pe cel blond suvite inchise iar pe cel crescut la radacina suvite blonde (avantajul la suvite e ca vopseaua nu atinge practic scalpul, deci nu se absoarbe in organism vopsea, sau se absoarbe foarte putina. Eu atunci am intrebat doctora daca ma pot vopsi, mi-a zis ca ea nu stie sa fie interzis, dar ca ar fi mai bine sa evit. Dar stiu si fete care n-au renuntat la vopsit in sarcina. Atunci cand l-am inchis a fost aplicata vopseaua peste tot (cu Londa) si nu au fost probleme cu Eva ma refer.
Fetelor eu nu am timp de nimic, imi cer scuze, v-am citit printre picaturi, pup copiii cu perlute, fi-mea tot mutulica, desi a mai evoluat un pic, ce sa zic, cu rabdare...
Nadia sanatate multa, sa va bucurati de nepotica!
Alysh sa va fie de bine botezul, pupici lui Luca, Vladutz e mai bine cu enterocolita? Abia astept sa vad diseara si eu pozele :)
Cleo, mama nene ce tranzit are Mara!!!! Am mai reglat-o si eu pe Eva (din alimentatie) si ma bucur. Ieri a cam mucit-tushit, iar e pe oscilo, stodal, ceai, scos muci.
Noi ne apucam de renovat sufrageria, mi-e groaza, va dati seama ce o sa fie cu Eva pe acolo prin moloz....
Va pup pe toate.
Sper sa mai prind un pic de timp sa mai scriu.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Lorich mama dar unde e fifi ca nu vad nici urma de burtica! Uite aici colo-sa burtoi de 18 saptamani : http://good-times.webshots.com/photo/2793958260102927551yYEXzA
M-am cantarit ieri si am pus 4 kg intr-o luna. Cam mult.... Bine ca m-am cantarit exact dupa ce mancasem de-am spart. Deci vreo 2-3 cred ca tot am pus in ultima luna, ceea ce nu e asa grav totusi.
Alysh super pozele de la botez, ca intotdeauna, v-am admirat ce familie frumoasa sunteti! M-a topit Luca, e un dulce, abia astept si eu bebe mic si pufos!
Laura si voi sunteti toti niste frumosi, nu mai trebuie sa va zic, m-a terminat Ilincuta, in mov, e culoarea mea preferata, daca regret ca n-am o fetita e de asta, ca ratez hainutele astea mov dementiale.
V-am pupat, ma duc la servici ca am o gramada si nu-mi merge deloc treaba, iar m-au apucat insomniile sunt chioara de somn.
-18+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu