Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
Nea-m intors din lunga si binemeriatata vacanta.
Cleo ce faci? singurica pe forum?
acum ne-am oprit la Cluj la o prietena a mea pana maine cand plecam spre casa finally.e ele
B.G. a fost f. cuminte si bunutz asa cum spune prietena mea despre el, acum cand am ajuns in tara zici ca e lovit de streche.
Am plecat chitita catre Praga insa ne-am oprit la Budapesta 3 zile, am prins si we cu ziua lor nationala, iar de mancat am mancat la rest meupreferat la Charlie. De cumparat nu am luat mai nimic decat niste suveniruri, insa ne-am tot plimbat pe insula Margareta, de altfel Budapesta era a parta oara cand o vedeam asa ca no news. Apoi am plecat la Bratislava, aici nu mai fusesem recunosc si a fost ideea mea de a merge aici, am condus eu si a fost o placere sa conduc pana aici, srumurile sunt extraordinare si daca nu ati vazut pana acum Bratislava va recomand cu o mare caldura sa o vedeti, e un oras extraordinar, aici am stat 3 zile si a fost minunat caci ai ce sa vezi, eu una am fost placut impresionata. Dupa am plecat catre Brno unde am oprit la un mare centru comercial sa facem niste cumparaturi, nu am stat f. mult in Brno si apoi am plecat la Praga. ici am stat cam o sapt si am cam avut ce vedea. piticul a fost cu noi peste tot, la Castel , la muzee, si credeti-ma au o mie de muzee , mie mi-au ramas in gand cel al ciocolatei si al jucariilor( minunate!), insa pentru mine ramane o capitala scumpa, la restaurant mancarea e f. bune insa f. scumpa si putina( credeti-ma cand zic putina e putina!), insa la shopping s-au mai schimbat lucrurile caci mi-am cumparat ce imi propusesem, niste bijuuri pt mine cu garanate( e piatra lor) si niste esarfe. Pt B.G nu am gasit nimic spectaculos decat niste jucarii si cam atat.Dupa Praga am plecat ctre Carlo Vivary( asta a fost ideea mea)celebra statiune a cehilor, si intradevar e minunata, un fel de Herculane al nostru cu apa termala insa de un milion de ori mai frumoasa decat Herculane, plina ochi de turisti.Aici nu am stat decat o zi. a doua zi am plecat catre Viena dar la granita ne-am oprit la Excalibur sa mai cumparam cate ceva. Eu nu mai puteam de nerabdare sa ajung la Viena ca stiam ce e acolo pe Maria Hillfestrasse( paradisul cumparaturilor).Intradevar la Viena a fost minunat vremea a fost buna a tinut cu noi, mancarea extraordinara si nu f. scumpa, iar la shopping ce sa va zic, nu imi mai iau nik din Romania mai bine ma duc de 2 ori pe an la Viena si cumpar tot ce imi trebuie, erau f. multe lucruri de buna calitate, de ex eu am dat pe o pereche de cizme si o geanta din piele 160 de euro si sunt cele ce apar in sezonul asta, hainele de vara erau reduse la un sfert, am vazut pant de blugi scurti la New Yorker si cu 4 euro si bluze la fel, lui B.G i-am luat hainute de toamna si iarna si o genata de dulciuri.Si da, Viena e o capitala europeana in adev sens al cuvantului, am vizitat si muzee, per total excursia a fost minunata, drumul a fost o placere( de condus). Incerc sa ma reacomodez cu Romanica asta mizerabila.
Imi strang fortele sa dau piept luni dim cu traficul din Bucuresti cand ma voi duce sa -l duc pe asta micu la gradi si eu la scarbici, si astept cu nerabdare sa plec in urmatoarea mini vacanta care va fi in Noiembrie 10-15 la Londar , am facut si reservarile sper sa ma lase doctorul sa plec cu avionul si sa fie sracina ok.
Va pupam pe toate si felicitari mamicilor care au mai nacut intre timp sau care si- au botezat copilasii.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

La noi e maraiala de 2 zile, sper sa nu mai tina mult. I se rupsese suzeta lui Vladuc si nu i-am mai dat alta, i-am spus ca nu se mai gasesc la magazin decat suzete pt. bebelusi, pt. baieti mari nu exista. Si l-am lasat pana aproape s-a rupt de tot, cand mai avea putin i-am rupt-o eu si i-am lasat-o asa rupta pe masa. Cand a vrut sa o ia, a ramas motul pe masa si el cu cealalta parte in mana. S-a mirat, mi-a aratat, i-am explicat ca el a rupt-o cu dintisorii ca e baiat mare ... etc. S-a impacat cu ideea insa la somn e cu maraiala, se mai trezeste noaptea si o cere, plus ca dimineata se trezeste mai devreme. Asta e, am profitat de ocazie, altfel nu mai scapam curand. Insa este intelegator, mititelul, nu le ia pe ale Andrei si nici nu se supara ca ea are si el nu.

De vreo saptamana am scapat si de pampersul de noapte, gata, am baiat mare.

Ieri am reusit sa-mi cumpar geaca de toamna. Complicat la mine, sa nu-mi fie mare la umeri insa sa-mi incapa burtoaca si sanii lapticiosi. Of, abia astept sa incep si eu sa slabesc sa arat iar ca un om. La Vladuc abia pe la un an eram cat de cat normala deci mai am de asteptat. Dieta imi e teama sa tin sa nu pierd lapticul.

Va imbratisez si va doresc o duminica minunata. Ieri a fost o vreme frumoasa la Buzau ... ne-am plimbat si dimineata si dupa-amiaza, sper sa fie si astazi la fel. Va cu drag. Papaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fete scumpe,

Gata, l-am crestinat pe LUCA STEFAN. Sunt f fericita, a iesit totul minunat, a fost un botez select, asa , pe gustul meu. Slujba lunga si frumoasa, Luca putin agitat, apoi restaurant cu vals in deschidere dansat de mine, Stef si Luca, apoi Luca acasa cu o vecina si Vlady la restaurant. S-a dansat f mult, mancarea a fost complet deosebita de ceea ce gasim de obicei la nunti si botezuri, dau nota 10 evenimentului. Spre deosebire de botezul lui Vlad unde, in afara de slujba (cea mai importanta de altfel) nu mi-a placut nimic.

Voi pune poze cat de curand.

Maine sunt cu Vlad acasa ca are enterocolita iar

Laurita, ne vedem marti, daca totul ok cu Vlad si vreme frumoasa?

Dani, felicitari pt scapatul de suzi si mai ales pampers de noapte. Noi am scapat demult de suzi, de fapt Vl;ad n-a fpst niciodata fan prea mare (spre deosebire de Luca, mare iubitor de suzi) dar pt pampersul de noapte mai asteptam. Sa porti sanatoasa geaca!

Magnetism, mai ce de vacante faceti voi, sa va fie de bine, suna frumos pe unde ati fost. Si eu am chef de un shopping si niste vizite culturale prin Viena, Paris...hmm. Pune si tu o semnatura sa vedem in cate sapt esti. Sarcina usoara in continuare!

Doloress, tare dulce si amuzant Patrick cu replicile lui. Bises pour Monsieur Patrick

Desiree, sa va traiasca nepotica frumusica. Multi pupici Victoriei si la cat mai multe nopti linistite!

Lilly, bafta la bb2!

Fug sa fac niste ceai de menta cu smecta...off, se simte ca am inceput gradi. Vlad e atat de rezistent dar cand prinde cate un virusel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alysh, sa va fie de bine crestinarea si sa va traiasca baietii! Ma bucur ca totul a iesit pe gustul tau, e f important sa fi tu multumita de ceea ce faci ptr. copii.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut M&M dragine mai primiti? :))
dupa ceva absenta indraznesc sa intru sa zic si eu doua vorbe: mai intai sa va multumesc tare mult pentru urari, am fost foarte placut impresionata ca nu ati trecut peste ziua mea fara un gand bun, jos palaria..:)) toate urarile sa se intoarca inzecit asupra voastra (nu dau nume ca precis sar pe cineva si nu veau) si a celor dragi
Marturisesc ca sunt din cei care citesc, macar din cand in cand din umbra, dar cum am pierdut firul e cam greu sa sar hop-top in discutie. M-am bucurat alaturi de voi si m-am intristat si am sperat ca toate incercarile sa se termine cu bine.
Felicitari mamicilor si burticilor si la cat mai multe mladite si mugurasi frumosi si sanatosi..

Noi suntem bine, fetele cresc si proportional creste si numarul si "calitatea" nazbatiilor:)
Sofia a inceput gradinita iar Sabina deocamdata numai niste cursuri de gimnastica. Vorbesc de imi tiuie urechile si seara abia am parte de binecuvantata liniste, asta cand sunt in zona, ca in general alerg intre scoala si cursuri si liceul unde fac practica si biblioteca unde fac orele de munca voluntara(curat voluntara da' impusa..:)
Nazbatiile si perlele nu le mai insir ca le stiti si voi si cand sunt si doi sa mai multi sunt si mai si..:)

Multumesc inca o data pentru urari, numai bine tuturor si sper sa reusesc sa intru mai des si sa si zic macar doua trei vorbe..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...Dani ai dat si azi?

Cami imi pare asa de bine ca ai trecut pe la noi!! Sa mai treci sa ne povestesti despre tine si cele doua fete cucuiete!

Desiree sa va traiasca Alex, sa fie sanatoasa!

Alysh sa va fie d ebine crestinarea, ma bucur ca totul a fost asa de frumos!

Laurita ce surpriza mi-a facut Cristi cand mi-a zis el, asa foarte natural, cum s-a intalnit cu Laura, una dintre gemene hihihi...imi pare rau ca am ratat intalnirea, o vedeam si eu pe Ilincuta...uof, eu cu vopsitul parului meu! De parca mai pot scoate ceva dintr-o burta cu sunci!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si noi pupam pe CamiM, si pe fete cucuiete!! Sa ne mai dai poze cu ele, si sa ne povestesti din poznele cu ele!

A trecut weekendul. Mara : muci si tuse... stiu, a venit frigul, ideea ca nu o mai pacalesc cu aerosolii, sirop de tuse din ceapa i l-am amestecat cu miere si lamiie - nu am pacalit-o, am pus peste zmeura , si in mancarea de cartofi, de care nu am facut de ceva ani, si Mara a ras 2 castroane!! Mai veau mai veau. Aerosoli...in somn.

Sambata am fo la o fetita de 7 ani, la aniversare, mara a fo cea mia mica, s-a luat de un skateboard si dai si lupta, ca de, asta a vazut... si tot pica in nas. numai dupa aia mari se tinea si se baga in joaca lor, la un momen dat se jucau de -a scoala, si vine o fetitza de 5-6 ani si o aduce pe Mara de mana: AU DAT-O AFARA DE LA OOOREEEE!! Faceam mishto: deja deranjeaza ?
A mancat de a rupt, i-a fo frica si de pisici (aveau 19 pisici..)dar s-a lipit de gard la caini care erau cam agresivi ..
Duminica am dus iar pisica la veterinar, si ne ingrijoreaza ca vine iarna si ce facem cu ea, ca acolo unde sta nu e locuit si deci neincalzit. Revin cu intrebarea:nu vreti o pisica?
Reusii printre picaturi sa mia coc 5kile de vinete, 5 de ardei kapia, am mai pus zmeura la congelator ca am prins si eftina si f. aromata si dulce, de acu o sa mai pun doar compot de prune, intr-un weekend...

Magnetism, sa va fie de bine concediul! super ca flacaul sta cuminte la drumuri lungi! la Viena noi nu am fo, ne bate un gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Lori scumpa imi pare si mie rau ca nu erai in parc...lasa nu va mai vaitati tu si Sis de ingrasat ca sunteti gravi, eu nu mai am nici un motiv si am pus 2 kg in 2 sp! Trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea.
UIte si ROBERT IN LEAGAN. Se dadeau in leagan fata in fata el si Mirci. Nu le-am facut cunostinta, dar sper ca o sa mai avem ocazia.
Chiar ar trebui sa lansam o intalneala mare mare in parc intr-un we.sa ne mai vedem cu toatele.
Ali scumpa mea, sa va fie de bine botezul!! Asteptam poze cu nerabdare. Ma bucur ca totul e asa cum doreai. Enterocolita?? cum asa? cu ce il tratezi?? Mirci de o sp de cand cu indigestia nu mi-a mancat nimic. A slabit ca un ogar. Acum Ilinca imi tuseste, Mirci e ok. Nu prea-mi vine sa dau siropele de tuse...nu stiu ce sa-i fac. Ii bag niste aerosoli cu ser. Hai sa ne vedem marti, adica maine sigur, abia astept. Sanatate lui Vladi.
Danicris uite iubita AICIpozuici cu palmierul. Misto faza cu suzeta rupta pe masa
Magne frumos concediu. Sa va fie de bine!
Cleo sanatate Marei. Nu stiu cand pui conserve eu abia apuc sa tin ordinesi sa fac curat
Ma duc la curatenie s aputem iesi apoi in parc. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

He he Laura multam de poza!

Uite, pt cei fara FB (MbBB sper ca esti pe receptie)
poze mai noi cu noi

Si multam fetelor pt cometariile frumoase de pe FB

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa! Alex ii este nepoata Victoriei, asa-i?

Alysh, sa-i fie de bine crestinarea lui Luca, ma bucur ca ati avut asa un eveniment reusit!

Cami, ma bucur mult ca ai mai scris aici!

Lavinia, frumoasa vacanta ati avut!!

Raducu meu ("io chiama 'Adu") tot sclifosit la mancare este, facem amandoi crize de nervi cand vine vorba de masa. Nu mai pune gura pe strop de lapte. Doar prin somn il mai pacalesc cu 100ml, nu mai mult, si aia cand nu se trezeste si arunca "bibionu" de perete.

Ne-a tot auzit vorbind de casa si ieri vine si-mi zice "mami, iau eu casa tie"). No, m-am scos, imi ia fi-miu mic casa

Scoate perlute pe banda rulanta. Zilele trecute era foarte satisfacut cu TicTac-ul in brate (v-am zis ca nu mai pot suferi bomboanele astea?!?) si zice "mami,pace mie gustu Tiptac". Grrr... Aseara cand m-am dezbracat mi-a cazut din sutien un TicTac. Unde stau sau calc precis dau de unul. Nu prea mananca, mai mult se joaca cu ele. Le imprastie pe jos prin toata casa si pe urma generos le aduna si vrea sa mi le indese mie in gura. Poate imi place si mie gustu'

Am luat in weekend pampers din aceia chilotei, cu dinozauri, de la pampers. A facut o pasiune pt ei. Am vrut sa-i pun din cei normali ca mai aveam cateva bucati si m-a repezit ca "nu viau d'asta...pune culetzii dino".

Mergi la inceput