Prietene la bine si la greu - 48
Raspunsuri - Pagina 11
grigore_tina spune:
Sunt si eu prin preajma.Am citit tot dar in diagonala.
Am vazut ca Coque intreba de mine.Nu am facut nimic,decat am calcat dupa ce il adormeam pe Geo.Motivul absentei mele:Geo are muci de 3 zile,noaptea febra 37.6-37.7.Nu a primit nici un antitermic.Baleste si roade tot ce prinde,are scaune mai molute.Cred ca sunt dintii.
Azi a reusit sa cada de 2 ori cu sotul langa el.Prima data s-a ridicat in picioruse sprijinindu-se de canapea si ,dezechilibrandu-se a cazut exact cand tac'su a intors capul 2 secunde.A doua cazatura:el era in fund,Dan pe canapea.Se jucau bau.Geo se lasa un pic pe spate,se dezechilibreaza si se loveste de mobila din sufragerie.Am zis ca imi omor sotul.Eram in baie,imi faceam dus.Am reusit sa il impac in 30 de min.E ingrozitor.Cand ma mut acasa nu stiu ce voi face.
Ralu la multi ani si multa fericire.Imi pare rau ca in ianuarie incepi serviciul dar sigur te vei descurca.Pe mine nu prea vor sa ma mai primeasca inapoi(asta mi-au dat de inteles:imi zic sa imi iau fara plata inca un an de concediu sau sa fac inca un bebe cu toate ca nu e in plan).
Monis ai postat reteta de gem?eu parca nu am vazut-o.
Krelia ma bucur ca ai mai intrat pe la noi.
Ali .Ai vazut ca totul a fost bine?te stresai degeaba.
Sa va fie de bine intalneala,fetele din Bucuresti.
Ramox ma bucur ca sunteti bine.
La multe lunite David de Miany,David de Dana n.,Iulian de Monis.
de George-Stefan (15.11.09)
lylyana.ion spune:
al meu a adormit
sa vedem cat il tine
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
monis5 spune:
al meu a adormit la 10 si acu e la prima trezire
alo, Italia, arunca o vanata incoa
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
grigore_tina spune:
Am fost azi dupa masuta de infasat si nu am gasit,dar nici nu mai luam.
In locul masutei i-am luat copilului asta si www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=41&p=1&sort=nrafis desc&do=&codp=" target="_blank">cartile astea(animale domestice,salbatice,pasari si pesti)
de George-Stefan (15.11.09)
lylyana.ion spune:
Many, pup Vladutul sa ii treaca repede mucisorii si rosul din gatut
cum a iesit dovlecelul umplut?
Lumi, ma bucur ca Annabelle este pe cala cea buna
Cosmynik, ce fetita cumintica ai
K, o sa va reglati si voi programul cum Sper ca o sa dormim si noi toata noaptea, la un moment dat (cat mai curand ar fi de preferat )
Coque, la mine nu a mers nicicum site-un cu nucile de sapun
Ali, ma bucur ca este totul bine
Flavous, petrecere frumoas! ti-ai scos piticii? sa nu ne uiti cu o felie de tort
Alexa75, te asteptam la intalneala
Lili, matinala tare si micuta ta
pe Alex nu prea il prinde 7 jumate in pat
Monis, am trecut si noi de cele 30 de min de somn standard, fara trezire
noapte linistita si cu cat mai putine treziri
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
lylyana.ion spune:
Tina, imi pare rau de cazaturile lui Geo
broscuta aia o avem si noi
pozicile noastre
varsta noastra
Andrecluj spune:
Ionelo Nu gugali, te invat eu.Varianta soft: Vinetele se taie pe lung, nu stiu daca se gasesc in Romania de alea din Tunusia, mai deschise la culoare, sunt super bune. In ambele variante se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare cateva ore si se acopera. Apoi se spala, se usuca, se dau prin oua si pesmet si se prajesc. Varianta hard: Aici feliile trebuie sa fie foarte subtiri. Dupa ce le-ai spalat si uscat, pui intre 2 felii sunca si mozzarela sau cascaval sau ce va place, se face un aluat din oua, faina, sare, piper si bere, nici moale, nici tare, se trec prin aluatul asta vinetele "impreunate" si se prajesc in ulei foarte fierbinte. Pofta mare. Am reusit sa tin treaza copila pana la ora asta, la noi e doar 22.00, am fost inspirata s-o bag in sacul de dormit varianta soft, in care sa nu aiba cum sa umble o ora prin pat, ridicaturi, busileli, invarteli, s-a enervat putin, a facut ceva yoga cu capul infipt adanc in saltea si fundu-n aer si a picat lata. Fug langa ea, noapte buna Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
broscuta_80 spune:
K deja ma simt mai barbata . Am vazut pozele cu "Michelin"-ul tau. Imi pare rau ca ati fost la mare asa de aproape si nu ne-am vazut....
Licurix ce sa zic.. greu.... negru pe plantatie....asta e.
Anemie???? De fapt da, pai ce, vrei sa dea faliment astia cu laboratoarele? Nu stiu de ce vorbesc, ca eu as vrea si nu-mi da sa-i fac analize....
Am salvat liku' de la minimondo.Mi-au placut f tare papuceii. Mda, ma uitam si eu la link-ul cu papuceii si ce sa zic : daca la noi nu se gasesc "denastia" de la Na(s)pati ce sa fac, ma duc la Bucuresti pentru ei... no way man, I'm
Si scoate magiunu' de la frigi ca maine sarbatorim rechinasaaaaaa!!!!
alexa eu as lasa-o sa manance singura, cu conditia sa manance efectiv - sa-i intre ceva in stomac. Chiar daca varuiesti dup'aia
ali si te mai duci tot la doctorul asta si la controlul de un an ?????? bleah
In seara asta am invins : fii-mea doarme de la 22.00
Siiiiiiiiiiii
in coltul din stanga EU in coltul din dreapta SOTUL MEU