Prietene la bine si la greu - 48
Raspunsuri - Pagina 10
floricik spune:
Ali, ma bucura vestile de la voi. Eee dar musiu dr ce avea?? Era suparat pe viata?
Licurix e mai bune curu lui Zburly. Vad ca incepe sa-si faca efetul crema Petrini(multumec Biara).
Cat despre munte...plecam cu socru din dotare asta e aia rece...aia calda e ca e moka(plateste el)
Vazut poze cu Albastrel si Bubu.
krelia, vad ca nu ati renuntat la "Oala cu smantana" nici in vacanta. Noi am lasat-o acasa.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
DORIS_71 spune:
ptr. mami Ralu
si ptr. fulgusori
David de Miany
Iulian de Monis
David de Dana N
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75-----73,5
target-----65
na_bo spune:
adormit una bucata copil plangacios si fornait, nu stiu pana cand
K- si la noi pusul serului in nas e un razboi total, cand sunt singura ma urc peste ea, nororc ca sunt subtirica, in seara asta nu am mai chinuit-o ca si asa tot mi-a plans...dintii astia
laurici- pupici si Amaliei tale, bine ca au iesit bine analizele
Ali- ne bucuram ca e totul bine, despre doctor ce sa mai zic, daca l-ai deranjat? la locul de munca
Monis-mai stau pic-pic ca azi am fost numai noi fetele si sunt cam rupta
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
Andrecluj spune:
Pe fir si subsemnata ... incerc sa obosesc una bucata copila lasand-o sa umble prin casa, poate doarme putin mai mult de ora 6 si intre timp fac vinete pane. Doritoare? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Pe fir si subsemnata ... incerc sa obosesc una bucata copila lasand-o sa umble prin casa, poate doarme putin mai mult de ora 6 si intre timp fac vinete pane. Doritoare? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
me me me
adorm copilu si poate mai apuc sa vin...
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
ionelamaria spune:
seara buna
adormit una bucata copil alintat
citit din mers peste zi ce ati scris
notat despre iesirea la suc de maine a iesencelor. Eu propun ora 2 , pacul de la Guliver din spate (mammamia) Astept alte propuneri
Fata_snur(Monis ca sa nu se simta si alte gazelute) Esti tu slaba, dar iti sta bine asa... pari o tipa plina de enrgie, vesla. Arati de parca ai trai viata atat de intens incat nu ar avea timp sa se prinda de tine nici kg nici ani...
Iar acum si pt Monissi pt Licurici... da voi ce credeti ca daca nu sunt gospodina oi fi vreo felina ceva Sa fim seriosi.... ma folosesc si eu de povestea asta.... ba sa scuz ne-gospodina.... ba mai bag si eu cate un fel de papa ce iese bun si justific esecurile celelalte... si gata.... adica sunt ce vreau eu dupa cum im i convine
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Andre, vinete pane suna... dar habar n-am cum se fac... asa ca bag o cautare pe net... la o reteta cu poze pt idioti ( adica me)
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
cristina_boc spune:
ba mai bag si eu cate un fel de papa ce iese bun si justific esecurile celelalte... si gata.... adica sunt ce vreau eu dupa cum im i convine
ce mult imi place ce ai zis. Parca ma regasesc si eu pe aici, desi saptamana asta am facut zilnic mancare pt sot.
Obosesc si eu un pitic, in speranta ca se va culca odata.
Noapte buna si somnic usor.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE