Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 9

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mie mi-a iesit exact opusul la calendarul chinezesc.... ![]() eu am pun la nani....am mancat 2 boluri de ciorbica de fasole cu ciolan.... ![]() mamica fericita de ![]() ![]() ![]() "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

miki1979 spune:
citat din mesajul lui simona_j buna fetelor!! va rog frumos, stiti ce inseamna rezultatul la analiza dublu test, FREE BETA HCG rezultat 66,9 metoda CMIA PAAPP-A rezultat 5,86 metoda CMIA? Nici macar nu stiu daca asta e rezultat sau ce naiba e ca am listat de pe site-ul clinicii buletinul de analize. Va multumesc mult!! |
nu e rezultatul final, adica sunt doar analizele la sange care trebuie corelate cu datele de la eco si datele tale personale (varsta, fumatoare, etc ) si da un risc pentru diferitele trisomii/anomalii cromozomiale ( sindrom down, edward, patau ).
astea de la sange individual eu stiu ca nu-ti spun nimic concret..

bb_yasmi spune:
mada rauleeeeeeeee nu vorbi de calorii cu mine......ca acusi merg si o scot afara....
mamica fericita de 3 ani si
15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

bb_yasmi spune:
miki la ce ora mergi la dr?/
mamica fericita de 3 ani si
15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

roxy_s spune:
eu merg sa-mi iau un corn cu ciocolata ca nu stiu ce m-a apucat asa dintr-o data
am mancat si eu un bors de pui si acum vreau ceva bun. si normal ca la mine nu gasesti niciodata ceva bun ca nu sta, aluneca pe gat
S-a intamplat minunea mult asteptata14+

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui irinuca05 fetelor, sunt foarte fericita! tocmai mi-am facut programare la morfofetala trim 1. pe 11 oct la dr. iosup. era singura data libera. eu pe 11 oct intru in saptamana 14 dupa UM, si in saptamana 13 dupa masuratorile din ultima ecografie. daca intru in saptamana 14 e prea tarziu pentru morfofetala? pe site-ul clinicii unde fac ecografia scria ca morfofetala se face in sapt 11-14. Daca voi avea 14+1zi e prea tarziu? ![]() |
bravo, cred ca e ok daca sarcina este mai micuta

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

miki1979 spune:
citat din mesajul lui irinuca05 fetelor, sunt foarte fericita! tocmai mi-am facut programare la morfofetala trim 1. pe 11 oct la dr. iosup. era singura data libera. eu pe 11 oct intru in saptamana 14 dupa UM, si in saptamana 13 dupa masuratorile din ultima ecografie. daca intru in saptamana 14 e prea tarziu pentru morfofetala? pe site-ul clinicii unde fac ecografia scria ca morfofetala se face in sapt 11-14. Daca voi avea 14+1zi e prea tarziu? ![]() |
pai daca pe 11 intri in saptamana 14 inseamna ca nu ai 14 implinite, nu ? ai 13 implinite si 1 zi din saptamana 14..ideea e sa ai maxim 13sapt+6zile - asta daca vrei pentru dublu test ca altfel poti s-o faci si mai tarziu...

miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki la ce ora mergi la dr?/ mamica fericita de ![]() ![]() ![]() "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
la 15.30 merg, dar de obicei astept destul de mult pana intru...

mandreeac spune:
Irinuca eu stiu ca e tarziu, ca si eu m-am programat la 13s si 5 zile, bebe are 13s si 4 zile dupa masuratori si cand m-am dus sa imi iau sange pentru dublul test mi-au zis ca e cam tarziu, Ma rog pentru morfo-fetala e foarte bine, dar daca vrei sa faci si dublul test e cam tarzior.
Andreea B.