Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
Mandreeac, deocamdata sunt la dr Ciurel Octavia de la Cantacuzino, dr la care am fost eu la eco, Ursuleanu e la Cantacuzino..
Roxy si eu am greturi fantastice seara...si maninc ca sa-mi fie mai bine...nu insa "greutati"
Nu m-am mai cintarit
Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
roxy fac ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat.....al meu e mare fan al acestei ciorbe...
mada, dar mie mi se pare ca nu e diferita burta fata de 12-13 sapt si maine intru in sapt 16.
roxy la cat mai multe kg inainte....
mamica fericita de 3 ani si 15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Nu m-am mai cintarit Simona, mami de baieti David si Matei si 13+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
pai simo ma lasi balta???? noi aveam cam aceasi greutate si inaltime....
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Bai Yasmi, am pretentii de la tine ca zisasi ca ai primit un iPhone. Cum nu stii sa pui film in Picassa? Se ataseaza exact ca si fotografia, numai ca dureaza putin mai mult, din cauza dimensiunii. Spor la treaba! Mamica fluturasului Andrei si 15+ |
care e legatura cu iphon-ul???
crede-ma ca daca nu incercam nu intrebam aiurea. imi spunea not valid file type.
madutza_bra spune:
yasmi, adik maine implinesti 15 sapt, nu? vezi ca la semnatura ai deja 15 sapt... mie parca de vre-o 2 sapt nu mi-a mai crescut asa mult, dar are destul timp . Oricum am fost ieri la dr si e totul ok, sapt viitoare ma duc din nou.
Peste 2 sapt tb sa plecam cu avionul si vrea dr-ita sa-mi dea o adeverinta ca sunt apta de zbor , asa ca profit sa o vad din nou pe buburuza
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mada pai tu nu ai treaba mami!!!! il duci pe cristi de luni pana vineri la buni???
de azi se incalzeste vremea!!!!!!!!!!! pot sa imi duc printesa in parc dupa gradi....ca asa ii lipseste parcul!
bb_yasmi spune:
mada oare m-am incurcat eu???!! upsss pai maine inchei 15 sapt si intru in 16 (15+). acuma sunt in 15 sapt.
roxy_s spune:
bb_yasmi unde se incalzeste??? ca la noi imediat ninge. bate un vant, a plouat, este frig.
bb_yasmi tu iar ai schimbat mai repede saptamanile??
eu dupa eco trebuia s-o schimb de marti, ca marti cica avea buburuza 15 saptamani, mi-a zis doctorul la ecografie cand am fost. dar las asa dupa UM ca cica este mai corect.
S-a intamplat minunea mult asteptata14+
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada pai tu nu ai treaba mami!!!! il duci pe cristi de luni pana vineri la buni??? de azi se incalzeste vremea!!!!!!!!!!! pot sa imi duc printesa in parc dupa gradi....ca asa ii lipseste parcul! mamica fericita de 3 ani si 15s 90% "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
nu il duc tot timpul, dar cam 1 sapt pe luna sta si la mama., e f bine si pt el. Are tot timpul ce face acolo, nu se plictiseste ca acasa cand e frig afara.
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada oare m-am incurcat eu???!! upsss pai maine inchei 15 sapt si intru in 16 (15+). acuma sunt in 15 sapt. mamica fericita de 3 ani si 15s 90% "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
pai io eram cu cateva zile inaintea ta, si am 15 sapt, abia duminica implinesc 16 sapt
sau nu inteleg eu cum notezi tu sapt...
Povestea nasterii
Poze