Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 10

Andreea82 spune:
Andreea82 spune:
 Cami81, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare
Alexuza, bafta pe maine! Nastere usoara
Scoatem motatele si pentru tine de pe acuma

Hai Alexuza!

Hai Lora!

Fetelor, o fi nascut Iunia?
Paticut, stai linistita pana vede si medicul tau despre ce e vorba! Trebuie sa fii calma pentru bb din burtica 
Eu mai stau sa ma uit la un film cu sotulache si dupa aia ma pun la culcus...sper sa dorm in noaptea asta si sa nu mai admir tavanul ca deja sunt sictirita si fara chef si irascibila toata ziua din cauza ca nu prea dorm cum trebuie
Va pup, noapte buna
 35+ cu un carucior
 35+ cu un carucior  .... sau
.... sau 

alexuza spune:
alexuza spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui paticut si acu partea mai nasoala - fuseram la eco si suntem cu o saptamana mai mici , avem 1719 g, placenta cu grad de maturare 2/3, cu lacuri vasculare de 10-12 mm, cantitate de lichid la limita inferioara a normalului. ir-urile sunt bune numai ca faza asa cu placenta .. ma omoara mai ales retardul de 1 saptamana. sunt socata si speriata of   paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si  32+ | 
Mie la eco de 31 sapt mi-a zis ca are bebelina 1700 g si ca este bine , iar acum o sapt si jumatate avea 3 kg .
STAI LINISTITA SI AI INCREDERE CA DUMNEZEU VA AVEA GRIJA CA TOTUL SA FIE BINE

Burtica de
 39 +  EMMA ANTONIA
  39 +  EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

tanamera spune:
tanamera spune:
 Paticut te-am asteptat toata seara cu vestile,eu zic ca ar fi mai bine sa te linistesti pana la intalnirea cu medicul tau.Nu ai posibilitatea sa vorbesti cu el la telefon,sau pe mail?
Aseara l-am admirat pe Miron in pozele de la semnatura,iar dupa cateva minute ne-ai anuntat ca ai pus poze pe picasa .
.
Camy bine ai venit .
. 32+ cu
 32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

alexuza spune:
alexuza spune:
 MULTUMESC FETELOR PENTRU SUSTINERE SI VA VOI TINE LA CURENT 
Ma bag in pat ca poate reusesc sa adorm macar putintel 
Burtica   de   39 +  EMMA ANTONIA
  39 +  EMMA ANTONIA
 IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 

chichiutza spune:
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui paticut si acu partea mai nasoala - fuseram la eco si suntem cu o saptamana mai mici , avem 1719 g, placenta cu grad de maturare 2/3, cu lacuri vasculare de 10-12 mm, cantitate de lichid la limita inferioara a normalului. ir-urile sunt bune numai ca faza asa cu placenta .. ma omoara mai ales retardul de 1 saptamana. sunt socata si speriata! cele cu probleme de coagulare si care luati clexane.. lamuriti-ma si pe mine (macar pe pm) de unde ati stiut de problemele de coagulare.. ce teste se fac? la ce sa ma astept?? - deocamdata e o presupunere asta...dar medicul meu e in concediu si nu revine decat peste 1 saptamana. ecografista mi-a recomandat eco la fiecare saptamana sa vada cum evolueaza aceasta situatie! of   paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si  32+ | 
Nu te speria, o sa recupereze bebe! Probele de coagulare se fac la inceputul sarcinii, si in general doar la gravidele cu risc. Ar trebui sa se uite medicul tau pe ecografie si analize si sa-ti mai dea un set complet de refacut, inclusiv probele de coagulare. Ecografia a fost facuta cumva de Dr Chitescu? E doar o curiozitate...

Cristina

Toma Andrei/Alexandru 35+

maitreyi spune:
maitreyi spune:
 hehe...mi-ai adus aminte de dr chitescu chichi... a fost prima care a zis ca baby e ok si sa stau linistita. 
alexutza ai luat nr de tel, da? ca iunia se pare ca n-a mai reusit si a plecat fulger 

-----
Mami de  roza +
 roza +  36 s
 36 s 

Slava Tie, Doamne!
 The colder the winter the warmer the spring  

chichiutza spune:
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui maitreyi hehe...mi-ai adus aminte de dr chitescu chichi... a fost prima care a zis ca baby e ok si sa stau linistita. alexutza ai luat nr de tel, da? ca iunia se pare ca n-a mai reusit si a plecat fulger       ----- Mami de  roza +  36 s   Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring   | 
Ma bucur c-au fost niste amintiri placute!

Cristina

camy81 spune:
camy81 spune:
 multumesc mult pt primire azi toata ziua am stat pe calc. si v-am citit mesajele.Ma descurc cam greu cu calculatorul si nu prea stiu pe unde sa intru sa vad mai multe despre voi,asi vrea sa va intreb pe cele in sapt 34-35 de sarcina daca simtiti si voi o durere inghinala,mai ales noaptea cand dorm si vreau sa ma intorc in pat ie un
azi toata ziua am stat pe calc. si v-am citit mesajele.Ma descurc cam greu cu calculatorul si nu prea stiu pe unde sa intru sa vad mai multe despre voi,asi vrea sa va intreb pe cele in sapt 34-35 de sarcina daca simtiti si voi o durere inghinala,mai ales noaptea cand dorm si vreau sa ma intorc in pat ie un
 chin .Aveti si voi cumva simtomul asta?
.Aveti si voi cumva simtomul asta?

maitreyi spune:
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui camy81 multumesc mult pt primire  azi toata ziua am stat pe calc. si v-am citit mesajele.Ma descurc cam greu cu calculatorul si nu prea stiu pe unde sa intru sa vad mai multe despre voi,asi vrea sa va intreb pe cele in sapt 34-35 de sarcina daca simtiti si voi o durere inghinala,mai ales noaptea cand dorm si vreau sa ma intorc in pat ie un chin  .Aveti si voi cumva simtomul asta?  | 
hehe...si ai sa il ai pana nasti si uneori si dupa nastere inca nitel timp. cam toate ne plangem de dureri in zona
-----
Mami de
 roza +
 roza +  36 s
 36 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

paticut spune:
paticut spune:
 multumesc tanamera...
nu chichiuta - nu e facuta de chiteasca... e de micaela radulescu la polisano
se vedeau clar chestiile alea vasculare ... 
of dumnezeule
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru  si  32+
 32+