Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 11
ramohd spune:
Buna seara si de la noi,
am intrat sa citesc si eu noutatile. Felicitari pentru Mihaelka si fetita ei si sa auzim de bine si de celelalte care au avut azi o zi importanta.
Vad ca tot mai multe nasteri se anunta, a inceput bine septembrie. Le doresc la toate cele care urmeaza sa nasca in zilele urmatoare un singur lucru: Sa fie totul bine!
Paticut..si mie imi zice doctorul tot acelasi lucru cand ma duc la eco, ca e in urma cu dezvoltarea cam 5 zile, ce pot sa-i fac, ca ma enerveaza dar asta e. Important e sa fie sanatos, ca fiecare copil e unic si are timp sa creasca pe urma.Camy81 bine ai venit...eu am probleme cu spatele, daca ma asez in pat si ma intorc sau incerc sa ma ridic simt intepaturi la nivelul coloanei.
Daca intalnirea de maine din Timisoara e valabila vin si eu, o sa ma uit si eu dupa burtici, ca poze inca nu am vazut.
Va doresc sa aveti o noapte linistita si fara surprize neplacute!!!
Noapte buna!
Ramona
34
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paticut multumesc tanamera... nu chichiuta - nu e facuta de chiteasca... e de micaela radulescu la polisano se vedeau clar chestiile alea vasculare ... of dumnezeule paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+ |
Daca te incalzeste cu ceva sa stii ca si eu am lacuri placentare, de la morfologia de 22s stiu de ele, m-am cautat, n-am gasit nimic, am avut si eu un retard de crestere, nah... Nu te speria asa de tare, nu e nimic atat de negru!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
alynta27 spune:
Somn usor!
Asteptam vesti de la Lora si Iunia! Sa d-ea DD sa fie totul bine!
Alina-Mirela
39+3
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Rahmond sigur ca e valabila intalnirea! Te asteptam si pe tine!
Camy81 si pe mine ma dor toate in zona aia! Toate incheieturile si articulatiile!! si abia ma intorc si eu in pat!
Nu sunt vesti de la LORA si de la IUNIA??
Paticut stai linistita ca o sa creasca bb! Si a mea era la un moment dat,mai micuta cu cateva zile!
Maine dimineata ma duc cu nasa Maiei,sa-i luam cercelusi!!
Noapte buna burtici!!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
maitreyi spune:
noapte buna gasca de mamici, burtici, bebici si sa mai bagam o tura pt
alexutza

-----
Mami de
roza +
36 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
aniast72 spune:
Fetelor, eu abia la ora asta ma apuc sa citesc din urma asa ca n-o sa incep direct cu urarile, sa ma lamuresc mai intai care sunt vestile.
Alynta, promisesem link cu povestea. Nu e ceva spectaculos, n-am crezut ca voi scrie atatea randuri despre ceva atat de simplu, nu mi se parea o poveste in sine...dar pana la urma asa a iesit.
Ma duc la lecturat ziua de azi. (pardon, deja ieri). Sper sa nu adorm cu laptopul in mana... ![]()
Andreea,
cu
(AMR 5 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Buburuza_10 spune:
Paticut, linisteste-te!
Ai vazut ce a zis si doamna doctor Chichi: se mai intampla si nu e chiar asa de negru dracul! Fii calma pana cand iei legatura cu dr. tau si dupa aceea vedeti ce e de facut!!!
Tanamera, azi nu am fost la cumparaturi... Cred ca voi manca ficatei in bacon de abia sambata, ca maine am programat deja niste cotlete de mielutz pe gratar!
Si ma mai plang ca m-am ingrasat ca un
!
Pup toate fetele, va urez noapte buna si de abia astept vestile minunate de maine!!!
39+ 
aniast72 spune:
Bravo Mihaelka, sa ai parte numai de bucurii din partea micutei, sa fie un copil bun, norocos, sanatos. 
Andreea,
cu
simona24 spune:
seara buna,burticutze si mamicutze!
acum am terminat si eu de citit tot din urma!
bun venit, PETRA! 
alexuza, nastere usoara si un bebe sanatos!
bubule, oare data de 7 sept era in listuta ta? 
kiti, odihna placuta in mult-asteptatul concediu! si multumim de prajiturici! 
donna, eu stau foarte aproape de spitalul judetean ilfov, asa ca, este posibil sa te vizitez atunci!
bine, asta in cazul in care nu voi naste inaintea ta! ![]()
in seara asta dl viitor tatic si-a experimentat talentul artistic pe burtica mea. a vazut pozele burticilor desenate (bubante si bubu) si a zis ca vrea si el sa experimenteze.
asa ca, va invit la vizionat cateva poze cu marea opera de arta! 
va
pe burtici si va doresc o noapte frumoasa,iar dimineata sa vina cu inca 3 bebei frumosi si sanatosi! 
simona
cu
matei 35+
aniast72 spune:
Clabuc, acum am vazut ca astepti un raspuns de la fetele care nasc la privat in Bucuresti dar nu gasesc intrebarea...
Mai intrebi o data plss? 
Edit: Acum am vazut intrebarea, am vazut ca vis a vis de Euroclinic ti-a raspuns andr33aaa. Cu alte amanunte vin eu saptamana viitoare dupa ce nasc.
Vezi ca doctor ginecolog foarte bun la Euroclinic este dr Emel Nuratlay, o recomanda toata lumea si am impresia ca e direct angajata acolo, nu doar colaboreaza.
Andreea,
cu