Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 9

office spune:
office spune:
 Multumesc fetelor pentru urari! La fel si voua!
Tina, cu bebe Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) 

office spune:
office spune:
 Completari pentru prima pagina! Greutate: 3210g, 51 cm, Apgar 10.
Multumesc! 
Tina, cu bebe Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) 

alynta27 spune:
alynta27 spune:
 Cami81 bine ai venit! Sarcina la termen!
Eveline stai cumintica in pat daca e asa cum scrii! 
Alina felicitari pentru rezultatele la ecografie! Ce vecin bun!
   Alina-Mirela  39+3
 39+3 Maria si mami de
Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si
  DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

paticut spune:
paticut spune:
 buna seara si de la noi, 
in primul rand HAI LORA si colul lu matale!! te asteptam cu tot dragu adelina...
ana-25 si anna ivan  - va multumesc mult ca mi-ati vazut pozele.. parca mai era cineva dar nu-mi aduc aminte sa-mi fie cu iertare.
cami81 bine ai venit printre noi... scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real si sa ne fie mai usor sa-ti raspundem... hai ca ai ajuns in cea mai fierbinte perioada a odiseei!!
pentru alexuza - scoatem pampoanele imediat  

- doamne ajuta sa nasti natural!!
 - doamne ajuta sa nasti natural!!
alina feier  - felicitari pentru rezultatele bune de la eco...
clabuc - in legatura cu nascutul pe la privat  - e dupa cum ti-a raspuns si raluca (bubante) - eu urmeaza sa nasc la medlife - orice nascare fara stem si cu dr. de la ei - 7000-7800 ron. 
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru  si  32+
 32+

alynta27 spune:
alynta27 spune:
 Azi am stat toata ziua cu ochii pe forum!
 Da DD ca Lora sa poate naste natural! Poate chiar acum se pregateste sa nasca, cine stie....
Alexuza fii buna si scrie ultimile impresii de graviduta ca apoi te vom citi in postura de mamica!
   Alina-Mirela  39+3
 39+3 Maria si mami de
Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si
  DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 Tocmai vroiam sa pun la odihna motzatele si voi iar ma puneti sa le bag la munca. Bun asa
 . Doamne ajuta sa fie totul bine.
. Doamne ajuta sa fie totul bine.

HAI ALEXUTZA
HAI ALEXUTZA

HAIDE LORA SI ADELINA

Noi am iesit putin din casa, am cumparat carusel pentru patut, suntem tare incantati
 .
.
Acum ne retragem, va pup si ne auzim pe maine sper cu bebei noi si vesti foarte foarte bune

.
.
Klarisse graviduta 34+
 graviduta 34+  Matei
 Matei 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

pianna spune:
pianna spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ana_25 FETELE DIN TIMISOARA!!!!Sper ca nu ati uitat ca joi la 17.30 ne vedem in P-ta Unirii!!   | 
Nuuu, cum sa uitam. Pacat ca e vremea asta urata si nu mai putea sta pe terasa.
 32+ cu
 32+ cu  

paticut spune:
paticut spune:
 si acu partea mai nasoala - fuseram la eco si suntem cu o saptamana mai mici , avem 1719 g, placenta cu grad de maturare 2/3, cu lacuri vasculare de 10-12 mm, cantitate de lichid la limita inferioara a normalului.
ir-urile sunt bune numai ca faza asa cu placenta .. ma omoara mai ales retardul de 1 saptamana. sunt socata si speriata! 
cele cu probleme de coagulare si care luati clexane.. lamuriti-ma si pe mine (macar pe pm) de unde ati stiut de problemele de coagulare.. ce teste se fac? la ce sa ma astept?? - deocamdata e o presupunere asta...dar medicul meu e in concediu si nu revine decat peste 1 saptamana. ecografista mi-a recomandat eco la fiecare saptamana sa vada cum evolueaza aceasta situatie! 
of  

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru  si  32+
 32+

oramona spune:
oramona spune:
 Cami81, bun venit. Asa cum ti-au zis si fetele scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp util.

Ateptam in continuare vesti ndespre LORA si IUNIA. Sa dea DD ca totul sa fie in regula cu ele si bebelinele lor.
Alexuza, inca odata nastere usoara. Sa nu uiti maine de noi si sa ne tii la curent cu ce se intampla.
Va 

si noapte buna
 si noapte buna
mamica de Maria Lavinia si   34+ cu Elena Elisa
 34+ cu Elena Elisa