Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
sa inteleg ca v-a socat meniul meu? ANDREI |
pe mine m-ai pierdut la budincute ... nu am facut niciodata. Cum le faci? Si papa 240ml lapte , iuuui
happy_uka spune:
Neata ladies!
Mely, te pup tare si sper din toata inima sa treaca repede si asta. Pup puisorii tai perfecti.
Monica, te pup draga mea, nu fii suparata, nu ai de ce. Sa multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, e tot ce conteaza, stii si tu!!
dr mom
Mai, ma intrebati de norul negru..hm, nici nu stiu cum sa va explic. Nu e practic un nor negru, suntem bine pe toate planurile; pur si simplu nu pot sa mai scriu nimic, am impresia ca nu se incadreaza, ca nu am nimic de adaugat sau de comentat.
Nu-mi mai gasesc locul si rostul pe aici, printre retete, urari, progrese... Probabil sunt putin defecta, oricum, ideea era ca o voi lasa si mai moale cu scrisul, pana nu ma voi mai simti de pe alta planeta
Va pup, imi pare rau ca nu le urez la timp puiutilor pentru prima aniversare, dar ii iubesc pe toti dovleceii nostri speciali, ei stiu ca Uca ii iubeste
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
Buna de dimineata si de la mine. M-am trezit acu vreo 20 de minute socata de cat este ceasul. L-am lasat pe Zgati la mama aseara ca simteam ca o iau razna de oboseala.
Alex, felicitari pt pasii Zeinucai. Sper ca au plecat piticiii aia, da?
Uka, i feel u girl
Luci si io mi-am strofocat mintea aseara cu ce o fi pe 14 sept
Iulika, multa sanatate
CU pegrecererea lui Zgati, tocmai ca vroim ceva mai intim, undeva sa nu fim stresati de timp si alte cele, nu vroiam un botez reloaded. la mine e problema cu nspe milioane de neamuri ca se supara unul sau celalat si ma santajeaza mama cu d'alea ca numa p'astia ii mai avem si uite asa se strang nspe mii de persoane. Si din cauza negasirii unei locatii adecvate cerintelor... si asta ma oftica cel mai mult, ca nu din cauza mea, ca io ii luam un tort, sufle in llumanare, ii luau motul si gata , noi si nasii si parintii. Dar nuuuu.... ca nu se poate asa. TAsu vroia sa faca la munte, cu tambalau cu eheheee eu din cauza asta sunt suparata, ca nu i-am luat macar un tort , nu ca nu i-am facu tambalau.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
anamaria1979 spune:
La multi ani Mara, Daria, Doris!
Aida super filmuletul. Sa va traiasca feciorasul ce ochisori albastrii are.
Mamideandrei cred ca esti o fericita daca copchilul papa ce ai scris tu acolo. Felicitari indraznesc sa visez ca vom ajunge si noi vreodata asa
monica_dicut spune:
AIda, tare frumos Erik. S-a schimbat mult dar tot frumos a ramas, seamana f bine cu tine. Si ce vrei sa spui cu la anu'? NE luam de mana si ne inscriem la odisee ?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
aricelul spune:
Buna,
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi !!!
Aida esti sora mea ... deci Luto vezi ca am avut dreptate ...ca in rest sunt normala ... iar pozele wow....
Mamideandrei e super Andreiutu', iar la mancare nu mai am cuvinte ... bafta lui tati la "scoala" (ca tot incepe pe 15 sept)
Am si eu o intrebare: cand le-ati facut analize bebeilor le-ati dat sa pape lapte inainte ?
Noua ne-a iesit glucoza serica 8 (maxim e 7) si pana pe 17 cand ne vedem cu dr ma tot uit pe net dupa diverse explicatii, dar iau in calcul si faptul ca a mancat inainte ... nu stiu ..sunt cand stresata, cand imi trece ...
Fetelor care aveti blog sau "glob" poate imi spuneti si mie adresele...stiu ca nu prea reusesc sa tin pasul nici pe forum, dar poate cine stie
Zeina felicitari !!!
_
Maria (28.08.2009)
MangaGirl spune:
buna dimineata,
In primul rand LA MULTI ANI, MARA, DARIA, DORIS! sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase, dragelor!.
Aida Eirku'e frumos tare. S-a schimbat mult si seamana cu tine, asa-i? Sa va traiasca, sa fie sanatos!
Mely multa sanatate baiatului, Elle putere sa le impaci pe amandoua.
Noi plecam in Romania pe 29 septembrie si eu raman cu baiatul pana pe 6 noiembrie. Acum ma gandesc daca ar trebui sa ma interesez de operatia de testicul acasa. Nu mi-a inspirat deloc incredere doamana doctor care ne-a vazut la 4 luni, care va fi aceeasi si la controlul de la 12 luni. In loc sa-mi spuna ca e foarte comun sa nu le coboare, ea imi spune ca operatia e destul de grea si cu risc. Asistenta de la dispensar mi-a spus ca e destul de dificil dupa, deci as prefera sa o stiu pe mama langa mine. Stiu ca acasa ma costa, dar incerc sa decid unde am incredere. Deocamdata aici, doctorii nu mi-au dat impresia ca ar sti neaparat ce fac. ei urmeaza un protocol si atat. Chiar vorbeam cu pedatra care l-a vazut acasa, vecina mea si ne povestea de un schimb de experienta cu niste doctori englezi. Ei cand au vneit la noi s-au mirat ca ai nostri iau decizii judecand starea copilului, pe cand astia de aici, asteapta intai toate rezultatele, aplica protocolul si D-zeu cu mila. Ne povestea ca o fosta colega din Romania lucra la spitalul unde mersesera la schimb de experienta. Si aveau un copil foarte bolnav pe care l-au lasat in aceeasi stare pentru ca nu aveau rezultatele. Bineinteles ca a doua zi l-au transportat de urgenta la nu stiu ce centru pentru ca era in pericol de moarte. Si astia ai nostri se mirau de ce englezii nu-si asuma un pic raspunderea si sa ia o decizie la foc automat. Anyway concluzia e ca nu stiu ce sa fac si mi-e teama de operatia asta.
ma duc sa-i prestez un pranz. va pup
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Manga, sper sa luati decizia cea mai buna pt Aidan. Poti sa te interesezi si in tara ce si cum si va hotarati voi.
Aida, tu iti notezi undeva ce sa spui pt fiecare ca vad ca pt toata lumea ai de zis o vorba? Eric e un frumos, roscatel cu ochi albastri.
Crocodana gresit, eu nu am dat ignore la mesajul despre Raisa, m-am bucurat cand am citit dar nu am scris nimic. Micuta este in rugaciunile mele. Poate ne bucura mami cu vesti bune si cu ceva poze.
Mada, eu zic ca asta sa fie tot necazul cu bacul. Ai de gand sa te apuci de ceva afacere? Bafta sa ai in orice intreprinzi! Iri mai musca? Ii trece lui si faza asta, eu zic ca din cauza dintilor.
Mamideandrei am priceput, deci ii pastrezi masa de fructe cam in acelasi interval. Alte idei nu am sa-ti spun dar cred ca e ok, nu stiu de unt ce sa spun. Vrei sa-i dai unt gol pe paine? Chiar acum ma gandeam ca eu la cel mare ii dau cerealele dimineata, nu seara deci o varianta ar fi si cerealele dimineta, ca doar nu mananca ou in fiecare zi. Cat despre partea cu plecatul lui tati, daa asta e meseria nu ai ce sa faci.
Lali, marinerul tau nu pleca?
Uka mami, cand o sa fii pregatita noi o sa te citim cu drag. Dar chiar, Carinuta ce meniu are? I-au trecut mucisorii?
Criss, deci si blondinul tau a plecat la pas. Bravo lui. Sunt foarte incantati eu de reusita.
Elle, vai ce distractie si la tine. Asa-i si la mine. Ieri am dormit si eu 1 ora si cand era somnul mai dulce s-a trezit piticul.
Am uitat sa-i spun soacrei Raisei ca Tudorita e tare daca spune la 10 luni mama papi. Bravo vorbaretului.
La multi ani sarbatoritelor Mara, Doris si Daria!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Am o veste mareeee: Mandra mea merge singuricaaaaaa!!!!URAAAAA!!!!! E inca timida si nesigura, dar astazi mi-a facut o mare surpriza, inca am ochii in lacrimi cand o vad. Nu puteam sa nu va zic si voua, sunteti ca o familie pentru mine, si va multumesc din nou ca existati. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Felicitari! Sa auzim numai vesti bune!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent