Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Crisbebe ca tu ma intrebai de maersul piticei. Nu se ridica singurica de jos, dar a inceput sa plece singurica catre un punct de interes, e nesigura pe ea normal, si cade in funduletz de unde isi continua drumul in patru labe. Cam asta e, dar pana acum nu isi dadea drumul la sprijin, pe cand acum e clar pregatita, ca vrea ea sa mearga.
Elle ce distractie pe capul tau mai mami, si in toiul noptii. Dar cine are 2 fete frumoase cu care se mandreste?
Mada asta e, mai e si data viitoare.
Oare ce mai vroiam sa zic??
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
La mai mare Zeinucaaa sa te tii mami de-acum
Mely am avut si eu scarlatina cand am fost mica si m-au internat, nu stiu cum naiba se proceda atunci.....si mama are niste amintiri de cosmar ca parca nu o lasa sa mearga la mine si mergea sa ma vada la un geam ...sau ceva de cosmar oricum DAR uite acum, sunt ca o floare si viata te ajuta sa treci peste greutati.
Multa sanatate puiului drag.
cel putin imi place mie sa cred ca nu sunt urmari
Aida nu ne lasa sa balim pe tastauri si hai odata cu pozele alea.
Ce ai povestit cu curatenia si incaltamintea de curte si de interior pt mine e SF curat
Si inca una: pe 14 septembrie sarut pamantul patriei mama
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
mamideandrei spune:
Selen, am vazut poze, inca o data, sa va fie de bine, se vede ca v-ati relaxat!
ANDREI
moni_iulia spune:
Buna dimineata si de la noi!
Eu o sa iau din cafeluta lui Alex ca-i mai calda si cu ocazia asta o si felecit pt primii pasi.
Ramasesem datoare cu povestitul despre noi.Am stat 3 luni la tara, Tudor mai mult in tarc sub un pui de tei.Acolo a tot exersat ridicatul in picioare,mersul pe patut si cateva cazaturi.Acum 2 saptamani a facut primii 2 pasi tremuranzi dar, inca nu merge singur, e fricos.Lucram acum la stimulare ca pana acum n-am avut incaltari.Zice mama(si chiar constientizeaza),tata(am impresia ca si Tudor e tot tata pt el),apa,papa,caca,bebe,tica tica,arata cu degetul,imi da si mie sa pap,cand are vreo pb(foame,sete,somn)zice na-na-na si de vreo luna are crize de personalitate(adika daca nu-l lasi sa faca ce vrea se da pe spate dar, e constient de ce face ca daca e in picioare se tine si nu se lasa de tot,ii e frica.A zis "mama papa" cand ii faceam mancarica. De vreo 3 saptamani are si dinti, 2 si strambi pe care-s f suparata(asta desi n-a supt decat tzitzi pana la 9 luni si nici macar jucariile nu le baga in gurita).De o luna am inceput sa-i dau si nan iar de vreo 5 zile nu i-am mai dat san.E foarte mancacios si pofticios.Mesteca bucatelele si chiar inainte de aparitia dintilor musca din banana.Fructele i le dau numai bucatele,ii mai dau si biscuitii bucatele(biscuiti ii dau doar de vreo 2 saptamani si am avut si o perioada cu pufuleti).Are 5 mese:2 lapte,fructe,legume cu carne si cereale cu lapte sau iaurt. Se da jos singur din pat dar, nu ma pot baza pe asta ca daca vede vreo jucarie se arunca dupa ea.Nu se intimideaza de nimic.Am fost la mare si-n multe vizite si pe unde ne ducem se pune pe scotocit dar, nu se duce in brate la oricine din prima.
Cam asta face Tudorita. Cred ca pt 10 luni ale lui se descurca bine.
In schimb, eu stau foarte prost sunt intr-o criza de comunicare totala cu sotul si asta ma pune pe butuci dar, e prea dimineata pt filme horor.
Pupici pt puiul bolnavior de Mely!
Merg sa-l hranesc si eu pe al meu.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mamideandrei explica-mi si mie care e treaba cu micul dejun, ca eu nu pricep. Adica la ce ora il servesti, e dupa lapte, sau e in loc de fructe? Sunt varza, stiu....ia zi tu mai bine ce program de papa are Andrei, sa ma lamuresc si eu frate. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
pentru ca Andrei se trezeste f de dimineata (6:30) cand papa bibe, am considerat ca nu ii mai este suficient pana la pranz doar un fruct, se vede ca i se face foame , asa ca m-am gandit la urm program
6:30 240 ml laptic
8-8:30 mic dejun (o felie de paine cu branza proaspata/unt; o omleta dintr-un ou, el mananca doar jumatate, un ou fiert, pate de casa cu o felie de painica)
10:30 -11 fructe (depinde ce am prin casa)
1-1:30 pranz (ciorbita sau diferite mancaruri)
17:30 - 18 gustare (iaurt cu branzica; diferite budincutze, cum le zice sotz, orez cu lapte, gris cu lapte, fulgi de ovaz cu banane etc)
21:30 laptic 240 ml
cam asta e!
ANDREI
mary_07 spune:
Luci,nu stii tu cat mi-am stors eu creierii aseara sa-mi dau seama ce inseamna statusul tau de la mess . Eu ma gandeam la vreo petrecere in cinstea lu' David
Mey,si eu am citit pe net ca de obicei e cu internare treaba asta,dar dr. nu ne-a pomenit nimic decat ne-a spus sa fim foarte atenti sa nu-l pupam pe gura si sa nu ia Alex contact cu tacamurile/cana /suzeta lui.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
Moni_iulia wow,cate face Tudorita ,super
Bafta cu sotul,sa va rezolvati problemele
Uka, ce mai faceti voi? Carina ce mai zice?
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
Moni_iulia felicitari pentru progresele piticului.
Mamideandrei sar'mana de lamurire. Esti o fericita ca vrea sa pape atat de des.
Luci concediu placut iti doresc de pe acum.
Mely mie mi se pare ciudat, eu stiu ca este foarte infectioasa si de aia se face internare neaparat.....asta stiu eu, da oi fi depasita, cine stie.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
aidaciolac spune:
MARA, DARIA, DORIS multa sanatate si bucurie in viata!
elle dar stiu ca ai parte de distractie in fiecare noapte. Hm, oare asa voi fi si eu la anu'?
mada mai e si o data viitoare , dar atunci o sa stam cu batul pe tine sa il iei
alex este timp , calmaaaa . Auzi , crezi ca ne putem baga le meniu gen mamideandrei?
mely ce ma bucur ca suntetimai bine
luto zici ca e SF. Pai eu am inca nisip si pietris in curte care se lipeste de incaltari , cum sa il las sa intre in casa cu ghetele de afara cand inca se taraste si linge jucariile de pe jos? plus ca am animale in curte , animale de curte care nu primesc aceeasi ingrijire ca a unui animal de casa . Stiu ca e posibil sa fiu exagerata , dar sa ziceti merci ca nu il si dezinfectez pe maini dupa ce il spal . Sigur , ca daca imi vin musafiri atunci pot intra incaltati ... ca am eu grija dupa ce pleaca (oricum nu ma deranjeaza , e inca un motiv sa spal pe jos ).Lasa ca daca vezi geamurile mele o sa vezi ca nu e chiar asa cum iti inchipui . Zici de poze, hm , dar poze recente cu Davidelu unde gasesc? Si zici ca 14 esti prin Romanica , hm , nu ne intersectam cumva?
moni_iulia felicitari de progrese si sa treaca repede neintelegerile
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac alex este timp , calmaaaa . Auzi , crezi ca ne putem baga le meniu gen mamideandrei? |
sa inteleg ca v-a socat meniul meu?
ANDREI