Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 6
crissbebe spune:
Offf mai....imi inchipui cat de greu iti e..dintisorii o supara pe Anna?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Ma retrag si eu...sotul inca nu a venit acasa dar eu nu mai rezist sa-l astept...ma bag la somn...asa ca va urez o noapte cat mai buna si linistita...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
mary_07 spune:
'neata Aida
Se anunta o zi buna la noi...se vad schimbari de cand i-am dat abtibiotic.
Acum isi beau amandoi laptele in pat si povestesc unul cu altul
Zeina,felicitari pentru primii pasi!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mamideandrei spune:
buna dimineata
Aida, multam de cafea! ; tare mult mi-a placut cum ai povestit de Papushel
si acum reiau un pic din capitolul anterior!
Ellenuta sa va iasa planurile asa cum va doriti (in 2 ) merci de urari si apropo de progrese, cum sa nu ne creasca inima cand ii vedem cum invata ceva nou, semn ca se dezvolta!!!
Anamaria ; asa spun si eu ca doar ochii sunt ai mei, restul e de la ta-su! Alex cum mai e?
Mary, scarlatina? si noi am fost suspecti odata, dar s-a dovedit a fi de la ficatei; oricum, am citit ca sunteti mai bine si tare ma bucur!!!
x_ggg ma bucur sa fiu si eu de folos cuiva de aici ; pup Rareselul caruia ii plac mancurile mele;
Fragutama bucur sincer ca iti este mai bine
Selen, uelcam in za club! pofticoasa cu ochi negri; sa va fie de bine plimbarea; abia astept si eu sa plecam saptamana viitoare
Monica, sper sa treaca norul negru si sa gasiti ceva frumos sa serbati aniversarea, poate mai mult pentru linistea voastra, sigur Dragoshelul va iubeste oricum
Diamar omleta a fost super buna pentru Andrei, ma mai gandesc la o felie de paine cu crema de branza, un ou fiert, omleta, pate de casa, alte iei?
Alex felicitari pentru printesa Zeina umblareata, tare ma bucur pentru voi; Andrei vad ca a luat o pauza de la mers singurel, se aseaza in fund si pleaca de-a busilea ; ajunge mai repede unde vrea el
Croco, felicitari si voua pentru primul zimtisor! exact asa am reactionat si eu la primul zimtisor, plus ca am sunat toate neamurile si prietenii sa-i anunt ca avem dinti
Iulika, cum mai e sotul tau? sanatate multa daca despre asta e vorba, nu mai retin bine
gata! sper ca n-am uitat pe nimeni, daca da, mii de scuze, dar tare am mai fugit dupa voi ; noi am tot fost plecati zilele astea, i-am cam dat programul peste cap lui Andrei cu somnul, acum doua seri n-am dormit aproape deloc, s-a foit toata noaptea, incepea sa tipe din senin, cred ca spargea gingia mai tare, apoi aseara a adormit abia pe la 12:30 si la 7 fara 10 era fresh; in rest ii place sa chiuie, sa tipe, sa rada, mai nou rade in hohote la reclama de la M&M;
noi ieri am mai primit o veste; tati pleaca mariner, deci voi fi daddy free 4 luni, incepand cu 15 septembrie; bine macar ca apucam sa luam motul copilului; pe de o parte sunt trista, va fi foarte greu, mie imi e greu cand nu e o noapte acasa, dar 4 luni ; oricum ne vom muta la Braila, la mama, nu as rezista sa stau singura in Galati atata timp! si altfel va trece timpul cu mai multa lume in preajma; partea buna e ca avem sperante de bani mai multi! cam atat, deocamdata, ma duc sa mai distrez copilul putin ca deja se joaca singur de 7 jum
ANDREI
madalina84 spune:
Neatza fetele
AIDA multumim de cafeluta si bine ai revenit in forta.Am citit ce ai povestit de Erik si se simte atata dragoste in fiecare cuvant scris si se vede ca esti fericita
MARY inca odata imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori dar sper sa treaca repede si faa complicatii
MONICA nu fi mami suparata,uite nici eu nu ii mai fac mare chef baiatului si nici nu-l mai duc la mare caci v-am zis ca ma apuc de ceva care implica muuulti bani si incercam sa ne retinem fiecare de la cate ceva(mai putin mama),o sa fac 2 petreceri acasa caci in ap meu de 46 mp nu imi intra toate rudele asa ca fac si duminica si luni dar exact cum a zis SELEN el e prea mic sa retina ceva si e pacat sa dau o caruta de bani acum asa ii fac cand va fi mai mare sa isi aduca aminte sau barem sa-l vad eu ca se joaca si el cu copilasi asa ca nu mai fi mami suparata caci indiferent de ce le oferim tot ii iubim ca pe ochii din cap
Cu bacul nu prea a mers bine dar asta e,mai incercam la anul.
Am citit atat de mult dar aseara si acum nu mai stiu nimic dar eu oricum va iubesc pe toate si va multumsc ca v-ati gandit la mine
Trebuie sa ajung la primarie d-aia sunt trea\za la ora asta desi dorm pe mine
Sa aveti o zi frumoasa si ne auzim diseara
alex25 spune:
LA MULTI ANI MARA, DARIA, DORIS
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Buna dimineata!
Va las si eu muuulta pentru toate doritoarele.
Va pup, sa aveti o zi minunata.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata! Va las si eu muuulta pentru toate doritoarele. Va pup, sa aveti o zi minunata. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
mai iau o cafeluta si de la tine, sa nu fie cu suparare! azi la micul dejun, Andrei a mancat jumatate de ou fiert! a fost super incantat!
la multi ani MARA IRINA, DARIA MARIA SI DORIS MARIA sa cresteti mari si frumoase!
ANDREI
alex25 spune:
Mamideandrei explica-mi si mie care e treaba cu micul dejun, ca eu nu pricep. Adica la ce ora il servesti, e dupa lapte, sau e in loc de fructe? Sunt varza, stiu....ia zi tu mai bine ce program de papa are Andrei, sa ma lamuresc si eu frate.