Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 5
crissbebe spune:
Manga imi pare tare rau sa aud astfel de vesti...Condoleante..
Elle, mami...nu i-ai tras vreo una lu' tataita...offf doamne ce oameni..ca sa nu zic altfel..eu nu stiu cum as reactiona..dar in nici un caz asa de calm ca tine...
Alex felicitari ptr reusita Zeinei...dar zi-mi a plecat singura sau a facut doar cativa pasi singurik?
Si Praslea al meu a facut alaltaieri vreo 15 pasi singurel...eram afara si se ducea catre jucaria lui preferata "tac-su"..
Azi a zis ptr prima data "pa-pa" unei babute...in timp ce ii facea semn cu mana a si zis... imi venea sa mor de dragul lui..
In alta ordine de idei sunt foarte trista,imi vine sa plang sa urlu la luna....sora mea e posibil sa fie infectata cu virusul HPV...
Abia astept sa ajung maine la ea sa ma uit si eu pe rezultatele de la analize..degeaba mi-a zis ea printel ca nu am intele nimic..
Nu mai pot sunt varza...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crocodana spune:
ioanna miss you mami! am retinut ca sunteti in vacanta la Belis, fara net? tutto bene?
hepi ce face Maia? tot ingrijorata esti mami? m-am tot gandit la voi...da-ne pls un semn...pupa fata si pe prietena uka, haide ma mami lasa noru si join us, se simte ca nu sunteti!
luto sarumana de urari, le-am primit pe toate canalele! inteleg ca esti ocupata maxim!]
nela am vazut ca le-ai vazut si iti multumim din suflet pentru comentarii, eu i-am dat amei de la 8 luni gris cu lapte dupa ce am intrebat medica, ea sustine ca e ok in alimentatie sub un an, atata timp cat nu e masa full, adica sa inlocuiesti laptele praf...
iulika sanatate bubului!
alex felicitari si pupici pentru zeinuca! imi dau seama ca bucurie pe capu tau! ama nu avea nici un dinte pana acu si de 3 zile ii vedeam gigia umflata, era un picut mai maraita,etc.....eeee azi cand am simtit la mana am zis ca mor de fericire..tipam, radeam, cantam si ea cu mine! o fi zis saraca a "'nebunit balaia!"
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
MangaGirl spune:
hello again,
am vazut ca a zis croco ce ma incercat sa zic eu mai inainte. nici eu nu-i dau lapte de vaca pe post de masa. doar adaugat la mancaruri gen gris. Noi cumapram lapte crud de la o ferma si i-l fierb inainte sa il pun in mancare.
Zeina, felicitari fetita! sa cresti mare si sa faci calatorii frumoase!
crisbb imi pare rau sa aud de sora ta. sper sa fie alarma falsa.
diamar in parc sunt mucuri de tigari garla. nu suntem ca in Germania, unde luceste tot, din pacate.
am vorbit cu ai mei. tocmai se intorsesera de la priveghi. ma duc sa ma uit la un film, ca nu are rost sa va intristez.
aiduko abia astept sa vad poze noi cu frumosul tau.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
crocodana spune:
crisbebe felicitari si voua pentru independenta castigata!
monica poate ai zis dar eu is mai varza,tu de ce te simti rau? urmezi vreun tratament? dragos are nevoie de tine in forma maxima!
mie mi-e o frica de cand cu "sarma" la partea asta cu inghititul de mor!nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut!
fragutza ma bucur tare ca esti bine!
mada gata bacul?
raluk sunteti in drum spre casa sau mai petreceti? sa veniti cu bine!
mai de Raisa am scris eu saptamana trecuta dar nu m-a bagat nimeni in seama, erau in italia pentru investigatii si proceduri de o luna, la sfarsitul saptamanii se intorceau.mami era optimista! katteryna te pup si te imbratisez cu drag!
crocodana spune:
manga ! am citit ultimul post pe blog!
pozele voastre nu am reusit sa le vad dar nu ma las!abia astept sa vad cat a crescut de mult aidan!
crissbebe spune:
V-ati bagat la nani?
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ellenuta spune:
MARA
DARIA
DORIS
La multi ani, sa fiti sanatoase si sa aveti mult noroc in viata!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
alex felicitari pentru primii pasi facuti singurica de zeinuca!!! bravo, bravo!
criss bravo si flacaului tau! legat de sorelina ta, sper sa fie o greseala ceva ..
monica nu mai fii suparata, te rog .. cel mai mult conteaza ca ati fost voi acolo langa el si l-ati pupat si i-ati urat la multi ani .. o sa aveti tot timpul si de petrecere .. hai nu mai fii supi caci sunt sigura ca veti petrece grozav.
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
Elle ce faci mami pe aici la ora asta?
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Elle ce faci mami pe aici la ora asta? fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
mi-o fugit somnul ..
am adormit-o pe anna, s-a sculat eva urland ca vrea la mami, a venit peste mine, a trezit-o pe anna, am adormit-o iara pe anna, si apoi am plecat cu eva la ea in camera .. apoi s-a trezit anna, fugi si leagan copilu sa adorma la loc .. s-a culcat, am plecat la eva care miorlaia in pat .. apoi m-o luat burta .. i-am zis evei ca ma duc la buda si sa se culce insa ea cand vazut ca sting lumina la baie si nu ma duc la ea, a inceput sa strige .. in cele din urma a adormit ..
sa mai zic? e ca la balamuc, frate, la mine ..
ahhha urla anna .. bye
papa bun
bio bebe