Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
La multe lunite si pentru Julia! Si baiatul meu sa-mi fie sanatos si voios. Multumim pentru urari.
Selenico am vazut poze cu Ebru. Este superba, superba. Are Iulika o nora, sa-i traiasca!
Luci m-a impresionat mult mesajul pentru Aida. You have a special way with words.
Aida am vazut poze din concediu. Ai toata admiratia mea pentru cum alegi sa traiesti. Super faina ziua prin copaci. Sa-ti dea Dzeu putere sa ramai cu sufletul tanar, sa vina inca un bebe frumos si sanatos repede si sa creasca Eriku mare si cuminte!
Dana cu operatia lui Aidan. dupa cum ti-am scris si pe mess, am gasit ieri un studiu de caz care pare a fi ceea cde are Aidan. docotrul asta a operat copii cu un testicol blocat in zona inghinala. zice el ca in toate cazurile, era blocat de un tesut fibros si ca oricat s-ar fi asteptat, testicolul nu ar mai fi coborat. Operatia consta in crearea unui orificiu si largirea scrotului in partea unde nu e format si apoi dus testicolul in orificiu. Cica varsta ideala pt o astfel de operatie e 3 luni. Daca se asteapta prea mult, testicolul este afectat. Nasol e ca folosesc anesteie generala. Asa ca, trebuie sa ma gandesc serios unde vreau sa fac operatia. el va avea 1 an si o luna cand ne intaorcem, daca nu i-o fac acasa.
oare ce mai voiam sa spun?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Aida multumim.
Iulia multumesc mult.
Vik sanatate multa.
Bia ce mult imi place cum le spui.
Raluk .
Alex nici eu nu am vazut filmul The Secret, dar am citit cartea. e foarte usoara. o dai gata in cateva ore. si dupa cum ii spuneam si Ralukai pe blog, cartea asta m-a ajutat in niste momente tare dificile din viata mea. e faina.
mimika spune:
Bine v-am regasit si MULTI ANI FERICITI dovleceilor aniversati azi si zilele trecute!
M-am bagat in seama doar ca sa ii spun mariei ca fratele meu nu a avut nici un testicol coborat in scrot la nastere. Nici un doctor nu a sesizat (!!!!) si pe vreme ce se marea, maica-mii i se parea ca e ceva in neordine si cand i-a zis pediatrei raspunsul a fost:lasa, doamna, ca isi multumeste el familia. Norocul a fost ca i-a zis maica-mea dr. care se ocupa de scoli, de elevi si i-a zis ca nu e in ordine. In fine, a facut tratament vreun an, cred cu Pregnyl si inca ceva, nu stiu ce. Nu a avut rezultat si a ajuns la operatie, pe la 2 ani, cam asa. A fost operat de Pesamosca la Budimex. I s-a spus sa nu isi faca probleme ca e o operatie simpla. Nu a cerut nimeni un ban, doar anestezista. Operatia a fost OK, insa la putin timp dupa ce s-a trezit din anestezie, afacut un soc, nu stiu sa spun exact ce, dar a facut spume la gura, a cazut. Era pe hol cu el si l-a luat repede o asistenta. Jumatate de ora nu a stiut nimic de el, apoi a aflat ca este OK. Nu au dat prea multe amanunte, maica-mea a tras concluzia ca de la anestezie a fost, probabil ca se acopereau unii pe altii. Evolutia a fost foarte buna, acum e un baiat normal care primeste tricouri cu "30 cm record" Ceea ce vreau sa subliniez este ca operatia a fost simpla, insa anestezia poate sa conteze mai mult. Multa sanatate si decizia cea mai buna va doresc!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
claucia spune:
Fetelor, multumim, sunteti foarte dulci sa va amintiti de noi si sa ne urati asa de frumos! Revin mai cu timp ca sa mai detaliez ce facem, dar facem bine. Pup mult pe toata lumea!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
alex25 spune:
Aloooo...alooo...aloo....aloooooooo....
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Aloooo...alooo...aloo....aloooooooo.... |
E vineri si se explica linistea dar parca e prea de tot.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
mimicule iti multumesc. imi aduc aminte ca mi-ai mai spus o data, cand am fost la primul control. Stiu ca la unii motivul necoborarii e hormonal, iar la altii e de alta natura, ca de exemplu, lipsa de orificiu in scrot. ca daca i-a coborat 3 sferturi din drum si e blocat inghinal, e clar ca el ar fi vrut sa coboare de tot. Si mie tot de anestezie mi-e frica. se face sub anestezie generala si deja m-au intrebat daca e alergic la ceva. copilul asta a fost sanatos, nu mi-a racit o data intr-un an, de unde sa stiu eu la ce o fi alergic. Dar D-zeu are grija si sper sa trecem cu bine peste asta.
kiki_cri spune:
Buna seara!
Fetelor dragi vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile frumoase...sunteti toate dragute ca nu ne-ati uitat desi noi nu suntem asa draguti si nu am scris intotdeauna urari sarbatoritilor!Va multumesc inca odata sincer pentru asta!
LA MULTI ANI!!!SI PENTRU CEILALTI DOVLECUTI CARE ISI SARBATORESC AZI ZIUA!!
Maine o sa facem o petrecere si o sa pun poze cat de curand.
O sa imi vedeti si mie noua freza...sper sa va placa
si multumim din suflet!!!
monis5 spune:
buna seara
Elisa Andreea
Nicholas Tom
Natalia
Erica
Alex & Razvan
Julia
Aidan Gabriel
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Aida zici ca vii la GNR? eu tot stau si ma intreb daca sa-mi iau bilet sau nu (ca nu tu Slash, nu tu trupa....) dar de zici ca vii, parca m-as baga. Si as baga si niste orala
Luto aud ca vii pe pamant romanesc, vii si la concert?
Maria - of ce decizie grea de luat ai mami . Nu stiu cum pot sa te ajut, dar ma gandesc la voi
Raluk multumim de urari si va doresc sa ajungeti repede si bine acasa maine, sa aveti drum usor . Asa a venit si peste noi toamna, cand eram la Vatra Dornei, seara era vara si dimineata brusc toamna. Dar la munte asa se intampla de obicei...
Selen am vazut poze f faine cu voi 3 la mare inaltime . Si mi-a placut cum ai povestit tu de ziua lui Ebru
Mely ma bucur ca ati scapat de bubite (dar fiind scarlatina, asa de repede sa treaca? )
Alex am votat papusica, dar te rog sa mai dai mesaj pe mess, ca altfel cam uit. felicitari pentru fetita mergareata mami!
noapte pozitiva si somn usor dovleceilor!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)