Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 12
mamideandrei spune:
am vazut o papushica tare frumoasa cu niste ochi , si niste gene lungi!!! Raisa
Anamaria, Aricel, Dana, Aida, Selen, Diamar
Diamar, da stii ca ou va primi in continuare de 2 ori pe sapt in diferite preparate, si da, ma gandeam la putin unt cu paine prajita, crezi ca n-ar fi ok?
Dana, pateu inseamna ficateii fierti in lapte si blenduiti cu putin unt; la partea cu odihna m-ai atins cel mai tare; mai ales de cand are treziri noaptea
ANDREI
aidaciolac spune:
luto , monicutz m-ati facut sa plang .Daca ati stii ca eu nu sunt chiar asa cum ma vedeti voi Am scris o poveste lunga si am sters-o.
Nimeni nu a zis ca viata e usoara si ca trebuie sa fie neaparat frumoasa. Viata este o lupta continua. Niciodata nu stii cand si cum se termina. Dar e atat de pretioasa! Depinde doar de noi daca aducem flori in viata si asta in 90% din timp. Credeti ca eu nu cad in depresii? Cam in fiecare zi , dar o iau mereu de la capat. Ma trezesc , ma spal pe fata si incep o noua zi , pe care nu o pierd ca nu va mai veni inapoi. Imi este cumplit dor de Emma , dar asta nu rezolva nimic. Nici dorul si nici depresia nu mi-o vor mai aduce in brate. Si atunci ce este de facut? Merg mai departe si incerc sa tin calea dreapta , sa mai pun cate o floare ... asa mi se pare corect din foarte multe puncte de vedere si nu vreau sa ma repet aici si nici sa intristez pe nimeni.
Deci monicutz gaseste-ti un hobby pe langa job-ul de mama care sa te tina ocupata , fa planuri realiste si unele mai indraznete. Ia partea buna a lucrurilor , desi nici eu nu reusesc in multe cazuri. Pai ce ar fi insemnat sa nu ma urc in copaci ca am peste 100kg ... desi am intrebat care e greutatea maxima admisa (110kg) , asa ca ... si distractia a fost maxima. Si data care vine o sa trec plasa si urc pe traseul rosu ca pe negru nu cred ca voi ajunge vreodata. Planuri , planuri si vise , ce ar fi viata asta fara ele. Ce a fost in trecut sunt amintiri si casa e plina de ele.
Si mai am 2 ochi albastrii care acum sunt nemultumiti ca eu inca scriu , dar imediat vor fi veseli si asta e ceea ce conteaza pe ziua de azi.
Va pup fete dragi si va imbratisez strans. Nu uitati ca avem comori care au nevoie de noi in forma maxima , iar zilele astea vor trece si nu se vor mai intoarce. Haideti sa nu le irosim si sa luam fiecare zi asa cum e.
iar m-am intins.
... si spre disperarea voastra , o sa revin
Dana15 spune:
ioi ce ochisori frumosi are Raisa!!! si ce spranceneeee!!!
mami va pupam si va imbratisam tare, tare!
acelasi sentiment de admiratie l-am avut si eu vazand pozele Aidei..te pup mami puternica! si cand aud ca mai vrei o odisee...
mai si ce-mi place poza aceea cu voi doi in fata cladirii "inverzite"..
bineinteles ca ma roade curiozitatea pe cine ati cuplat cu asa mare succes
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
alex25 spune:
Aida mie imi place sa fiu disperata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Moni iti recomand un film pe care l-am luat de pe blogul Ralucai..s-ar putea sa ti se para putin plictisitor, dar incearca sa-l parcurgi pana la capat..posibil sa ai o revelatie dupa;
i l-as recomanda si lui Alex dar daca ea zice ca-i place sa fie disperata, fie..mami, nu te supara pe mine..glumim in incinta
sa scapati de mucii rai!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
alex25 spune:
Vai Dana daca ai sti cata lume mi-a recomandat mie filmul asta, ai fi uimita. Dar uite ca nu am apucat sa ma uit inca la el, mie nu imi place sa ma uit la filme si nu am rabdare, dar cred ca ar trebui sa ma uit, ca prea multa lume imi zice de el, vroba ceea: daca mai multe persoane iti spun ca esti beat te duci sa te culci.
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac luto , monicutz m-ati facut sa plang .Daca ati stii ca eu nu sunt chiar asa cum ma vedeti voi Am scris o poveste lunga si am sters-o. Nimeni nu a zis ca viata e usoara si ca trebuie sa fie neaparat frumoasa. Viata este o lupta continua. Niciodata nu stii cand si cum se termina. Dar e atat de pretioasa! Depinde doar de noi daca aducem flori in viata si asta in 90% din timp. Credeti ca eu nu cad in depresii? Cam in fiecare zi , dar o iau mereu de la capat. Ma trezesc , ma spal pe fata si incep o noua zi , pe care nu o pierd ca nu va mai veni inapoi. Imi este cumplit dor de Emma , dar asta nu rezolva nimic. Nici dorul si nici depresia nu mi-o vor mai aduce in brate. Si atunci ce este de facut? Merg mai departe si incerc sa tin calea dreapta , sa mai pun cate o floare ... asa mi se pare corect din foarte multe puncte de vedere si nu vreau sa ma repet aici si nici sa intristez pe nimeni. Deci monicutz gaseste-ti un hobby pe langa job-ul de mama care sa te tina ocupata , fa planuri realiste si unele mai indraznete. Ia partea buna a lucrurilor , desi nici eu nu reusesc in multe cazuri. Pai ce ar fi insemnat sa nu ma urc in copaci ca am peste 100kg ... desi am intrebat care e greutatea maxima admisa (110kg) , asa ca ... si distractia a fost maxima. Si data care vine o sa trec plasa si urc pe traseul rosu ca pe negru nu cred ca voi ajunge vreodata. Planuri , planuri si vise , ce ar fi viata asta fara ele. Ce a fost in trecut sunt amintiri si casa e plina de ele. Si mai am 2 ochi albastrii care acum sunt nemultumiti ca eu inca scriu , dar imediat vor fi veseli si asta e ceea ce conteaza pe ziua de azi. Va pup fete dragi si va imbratisez strans. Nu uitati ca avem comori care au nevoie de noi in forma maxima , iar zilele astea vor trece si nu se vor mai intoarce. Haideti sa nu le irosim si sa luam fiecare zi asa cum e. iar m-am intins. ... si spre disperarea voastra , o sa revin Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Foarte frumos ai spus!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
Selen,Crocodana superbe pozele ati avut aproximativ acelasi traseu .Ce tare era sa ne fi intalnit la Zoo in Sibiu
Katteryna, e o dulce printesa ta . Abia astept sa intri sa ne spui cum sunteti.
Noua ne-au trecut bubele de tot
Revin..tre' sa spal un kkcios
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
Revin si eu dupa baitza, sper sa gasesc pe cineva pe aici.
laura78nico spune:
Buna fetele!
Incep prin a spune LA MULTI ANI tutror sarbatoritilor de cand nu am mai scris!
Iertare dar am un mic plangacios care a scos untul din noi. Cred ca ne dau premolarii, ca nu are febra doar un planset strident si toata mana in gura!
la toate mamicile si dovleceii!
pt Aida imi era dor de tine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007