Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
Croco, de vreo saptamana ma tot tin sa-ti spun ca am vazut pozele cu voi in concediu si ca mi-au placut tare tare. Mi-a placut cum ati asortat-o pe Ama cu cate unul din voi mereu si ca v-ati dus in mijlocul naturii. Sunteti o familie tare frumoasa, mi-a placut mult de voi.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
Criss imi pare rau de sora ta, dar uite ce zice IUlia, ca nu ai de ce sa te panichezi...tin pumnii sa nu fie nimic
Catalina, La multi ani sotzului! si tie spor la treaba
multumim de aprecieri, fetelor, sunt niste dragutze, as always
Aida, super pozele!! nu te stiam asa "aventuroasa"! ce mi=ar placea si mie acolo iar la Balaton stiam ce frumos e, am avut o colega ardeleanca, care ne tot povestea si ne arata poze, era si ea incantata de loc....de Erik nici nu mai zic, e un frumos de pici!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
diamar78 spune:
Citind mesajul Danei mi-am adus aminte de baieteii lui biaz cum merg ei cu bicicleta. La noi e invers, cel mare se urca in carucior pe cosul de bagaje si asa mergem prin oras cu mine gafaind de la greutate. Din acest motiv am si amanat cumpararea unui carucior sport.
Anamaria eu nu stiu daca ma vazut-o pe maria ta vreodata.
Iulia draga de tine cum tot nimeresti tu sa vorbesti singura.
Alex, oare toamna nu poate sa dezvolte alergie de la ceva si din cauza asta nu-i cedeaza secretia?
X-ggg petrecere faina si la multi ani sotului. Ia spune, cum e tortul de bezea?
Elle, ca mi-a adus x-ggg aminte de torturi, nu ne-ai mai dat nicio reteta. Mai stii ce furori faceau retetele tale intr-o vreme si mai toate ne straduiam sa le facem?
Aida, tare aventura dar cred ca-ti trebuie ceva curaj/nebunie sa te cateri pe acolo mai ales ca am vazut ca ati facut cunostinta cu copacii cand mergeati cu tiroliana.
Selen, imi place ca ati iesit si voi din barlog si v-ati simtit bine. Frumoase pozele, inclusiv peisajele iar lui Ebru ii sta tare bine in roz. La voi de la ce varsta puneti copii sa tina postul? Cum rezistati asa fara mancare pana la apus, sotul mai poate lucra, nu e slabit? Tu daca alaptezi nu esti scutita?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
katteryna spune:
Buna fetelor!Multumim din suflet pentru urari si pentru gandurile bune!Va servim cu drag cate o feliuta de tort si vrem sa uram multa multa sanatate dovleceilor care sarbatoresc un anisor zilele astea! O sa intru mai tarziu sa va povestim de noi si sa mai citesc ca nu mai stiu ce ati mai facut.
Va lasam pozici AICI si va pupacim pe toate!
P.S Tare mi-a placut prima pagina cu Raisa si Tudorita la rubrica "indragostitilor"!
RAISA MARIA
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Buna fetelor!Multumim din suflet pentru urari si pentru gandurile bune!Va servim cu drag cate o feliuta de tort si vrem sa uram multa multa sanatate dovleceilor care sarbatoresc un anisor zilele astea! O sa intru mai tarziu sa va povestim de noi si sa mai citesc ca nu mai stiu ce ati mai facut. Va lasam pozici AICI si va pupacim pe toate! P.S Tare mi-a placut prima pagina cu Raisa si Tudorita la rubrica "indragostitilor"! RAISA MARIA |
Vaaaaai, papusica cuochi albastri, ce mare te-ai facut si ce ma bucur sa te vad. Mami, abia asteptam sa ne spuneti ce mai faceti.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crocodana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Croco, de vreo saptamana ma tot tin sa-ti spun ca am vazut pozele cu voi in concediu si ca mi-au placut tare tare. Mi-a placut cum ati asortat-o pe Ama cu cate unul din voi mereu si ca v-ati dus in mijlocul naturii. Sunteti o familie tare frumoasa, mi-a placut mult de voi. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
moni ! m-a amuzat tare faza cu asortatul si m-am dus si eu sa-mi vad pozele! asta pentru ca nu esti singura care ai remarcat....ma nu stiu zau cum imi iese ca nu a fost cu intentie, cred ca avem putine haine si idei/culori fixe , ca altfel nu imi explic...si inainte sa o avem pe ama pateam la fel, cel putin cumnata mea avea o obsesie cu asortatul nostru, remarca mereu cum le potriveam desi de foarte putine ori asta era intentia...ti-am zis..idei fixe...
tot rau te simti? e un rau fizic sau e picat moralul si trebuie sa-l ridicam???
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
alex25 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Anamaria eu nu stiu daca ma vazut-o pe maria ta vreodata. |
Despre care Anamaria e vorba si despre care Maria?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
Katteryna!!! bine ai revenit, de-abia astept sa povestesti despre voi, sper ca doar vesti bune! la poze ma bag mai incolo, ca trebuie sa-mi vina una din prietene acum...va
Diamar, eu nu tin, sunt scutita pt ca alaptez..copii nu stiu exact, cred ca dupa 14 ani pot tine....sotzul cu mancarea se descurca, mai greu e cu apa, mai ales in zilele alea calduroase....pai si-a luat concediu exact in perioada asta, macar sa fie acasa...mai baga un somn dupa-amiaza, doarme mai mult dimineatza....asta e, e greu atata timpc at pica vara, din cauza apei....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
crocodana spune:
alex fir-ar sa fie de muci, habar nu am ce sa zic ca noi nu am avut ever, la noi altu i baiu, FORNAIE, mai ales la san, si nici urma de muci....ce sa -i fac?luni avem programare pt vizita de an..
la infanrix se face penta la un an,nu- i asa? tre sa ma documentez.....
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
aidaciolac spune:
uka ce pot sa zic doar sa te tii tare si sa intelegi ca mana care misca leaganul invarteste pamantul si asta e valabil pt toate cele care simtim ca suntem gata si nu mai vreau si nu mai pot. Nu stiu exact ce e cu voi (voi cele care aveti ceva probleme) si imi pare tare rau ca sunt problemele astea idioate si si scrie oricand si orice ai tu chef , chiar si sa iti versi nervii
monicutz wow cat ai dormit felicitari! Pai eu zic deja facem antrenament la degete pt alta odisee ca noi nu mai asteptam Gata a trecut anul si avem liber la urmatorul ... si nici nu vad ce motiv as avea sa astept
anamaria, monicutz, manga, aricelu, diamar, danutza, selen, monis multumim de aprecieri
aricelu bine ai venit in familie . Si DA , pt glicemie e foarte important cu cat timp inainte a servit masa ... intreaba la centrul unde recoltezi
manga , huh , grea decizie , dar sa stii ca asa cum vei alege asa va fi mai bine , imi pare rau ca ati ajuns in momentul asta ... ceva poze cu voi?
diamar doar imi mai deschid o pagina si citesc si raspund , citesc si raspund . Neuronii mei au clacat de mult...
danutza ce papusica buna de smotocit ai acolo , cred ca ne indragostim ... sa ii arat si lu Erik sa vad cum reactioneaza ca la pozele cu Dragoselu a ras in hohote
selenico m-ai terminat cu Balea Lac La un moment dat sotul mi-a facut semn sa o luam spre Balea nu spre Brasov (ca am plecat cu 2 masini spre Constanta).Eeeeh, amintiri . Mai zgarmatura aia de varf de la lac mi-a scos ficatii pana in varf acum 9 ani de am crezut ca o sa si vomit cand am ajuns in varf , desi cu ani in urma treceam muntii cu cortu in spinare , uite AICI ce duceam in spate , nu eram scutita de nimic.
Oricum , frumos peisaj in pozele tale si modele exceptionale
monis pup u
dana deci tu chiar ai ajuns in Franta? Bravos fata. Culmea ca si eu m-am gandit la tine ca am intrat in Zara zilele astea si am vazut o 'camasa de noapte' care mi-a placut si ma gandeam cate sa imi iau ca sa imi fac una Te cu drag . Si DA , erau si mingii pt adulti dar pe iarba. Urcau mingea pe o rampa si acolo te baga in minge si iti dadeau drumu la vale , dar nu am avut cu cine sa ma bag ca am avut doar fricosi cu mine ( trebuiau minim 2 adulti).
... revin