Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
djlaura01 spune:
si eu am probleme de genul,nu pot sa mananc si daca manananc asa ca nu trebui sa stea bebe nemancat, ca nu-i bine , imediat vars .mie tare frica sa nu-i fie rau lu bebe ca mananc si nu cumulez

djlaurao1
13+
bebelu86 spune:
la mine e o dilema..
pana acu nu am avut nici o probl de genu
si tocmai acu la 22s, sa ma apuce greturile si toate nebuniile?? 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
te las...ma bag in pat langa al meu sotior.
macar stam la un film ceva
noapte buna si somn usor 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
RaluKara spune:
multumesc tuturor pentru urari. sunteti niste scumpe

CODRUTZA, distractie placuta la munte, esti o curajoasa. mie mi-e frica si de insecte si de animale si de statul propriu zis in cort. te admir pentru vointa.
BEBELU, felicitari pentru carutul roz, chiar daca a fost un mic soc...e o scumpa bebelina si tu la fel.
LORICH, imi pare tare rau pentru problemele tale la serviciu, poate poti rezolva ceva prin concedii medicale si de risc si prenatale, mai ales ca presupun ca voiai sa stai in CIC . cred ca e mai bine sa incerci sa o lungesti asa decat sa intri in somaj. iti tin pumnii.
VAS, felicitari pentru opritul petelor. sa dea DD sa nu mai ai parte de acum incolo de nicio problema
ANGIE, si eu sunt la fel ca tine, cu posibil carucior roz si nu imi mai incap im piele de bucurie. abia astept sa treaca timpul o data si sa ramana carucior roz.
SHUBULINA, bafta maine. asteptam vesti bune
DEEA, bafta maine si sa te intorci cu un carut colorat
SHINES, nu te mai supara cu serviciul ca nu merita. incearca sa nu bagi directorii in seama si gandeste-te ca in putin timp iti tii comoara in brate si nimic nu va mai conta
ROXX, si eu am visat ca nasc numai ca visul meu a fost putin cam horror. nasteam printr-o operatie de apendicita si copilull cam rupea tot in calea lui!! BRRR!! subconstientele noastre se acomodeaza mai greu cu ideea nasterii fata de cum o facem noi la nivel constient.
Raluca
20s
RaluKara spune:
Si acuma sa va povestesc cum a fost si la nunta...
uf, nu-mi imaginam sa vina si ziua asta.![]()
evident socrii mei au avut multe de comentat si la cununia civila si la biserica si la restaurant dar de data asta am reusit sa ii ignor. mai amarat a fost marius, pentru ca s-ar fi asteptat la altceva din partea parintilor lui. 
pe 22 am fost complet in criza de timp, am intarziat peste tot(si asta numai din vina mea si a coaforului), era cat pe ce sa plece ofiterul starii civile cand a vazut ca am intarziat un sfert de ora pentru ca cununia noastra era ultima si se grabea si femeia sa ajunga acasa.
la biserica se auzeau mai mult plansete din toate partile asa ca in inregistrarile video popa e undeva in fundal si plansetele la putere de ziceai ca ne jelesc cu totii, nu ca e nunta si prilej de bucurie.
eu imi imaginam ca o sa imi fie tare greu la final de tot sa ma dezbrac de rochita dar recunosc cinstit ca nu am fost mai fericita sa ma dezbrac de o rochie toata viata mea...am murit de cald "pe sub rochie si jupon"
in concluzie, a fost o zi frumoasa in care noi doi ne-am distrat de minune.
acuma asteptam sa simtim si noi ceva miscari din partea chiriasei. va mai spuneam eu ca sunt un pic cam paranoica pe motiv ca nu o sa simt miscarile lui bb...eh, se pare ca paranoia era intemeiata.
va 

si va astept la
maaare , dulceee si cu mult laptic.
Raluca
20s
vas spune:
Buna dimi!
deci voi tot la mancaruri sunteti! Eu sincer nu prea am pofte, asa ca nici de gatitnu ma omor; mare lucru nu prea fac. Ieri m-am simtit putin mai rau dupa masa si am facut repede o tocanita de cartofi cu pulpa de curcan. Foarte buna!.
Shubu, ma refeream ca la mesajul scris uitasem ceva virgule, punctulete, trebuia citit mesajul de doua ori sa intelegi. Dupa ce l-am postat si am vazut ce "imbarligat" e m-am gandit ca o sa ma certi.
Doloress, la fel si eu cu hainele. in primul rand astept sa vad ce e bebele din burtica. Daca e baiat clar nu am mai nimic. PE Eliza am nascut-o in mai asa ca pentru bebe mic nu am decat rochite, si cred ca vreo 5 body-uri.
Daca e tot fetita mai trebuie ceva haine de iarna.
In rest echipamente gen carucior, pat, scaunele de masina, de masa, saculeti, avem. Eu in schimb o sa-mi pregatesc de pe la 7 luni bagajul de spital. Nu am ascultat pe altii si m-am trezit la travaliu printre contractii cum ma chinuiam cu o foarfeca sa-mi fac tampoane de vata. Asa ca sunt patit si voi face tot din timp.
Shines, sigur nu te vei plictisi. Eu de abia astept un semnal ceva sa pot pleca in concediu. Acum cica mai vor astia sa ne dea o saptamana fara plata...atunci chiar ca gata, nu mai stau.
Crede-ma ca am vazut si eu cum se pot schimba oamenii brusc. La fel e si la mine, pai numai tu stii, numai tu poti. E plin de juristi dar ei nu se descurca in instante..... NU ma impresioneaza, pentru ca daca patesc eu ceva eu voi trage apoi asa ca ........nu merita.
Si macar daca as castiga mai mult, dar pentru 550 lei chiar nu ma mai agit.
Ralukara, foarte frumosi ati fost. La fel am patiti si eu cu rochia
.
Eu de abia acum am ajuns de la cat am plecat,- 50 kg.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
14+
bebelicu
simis spune:
Neataaaaaaaaaaa!
Poftiti la
!
Laura,mie toxo mi-a iesit negativ si IgG si IgM, adica nu am toxo da nu am nici anticorpi, nu?Dar mie nu mi-a zis dr ca nu am voie sa mananc ceva...
Simo, lasa ca trece si oboseala asta si garda si tot
Si daca iti iei cm o sa vezi ca nu te plicti, cel putin eu aveam 2 joburi si acum mai am doar unul si la ala ma duc mai rarut, ca se poate si nu ma plicti. Dar cat pot sa dormmmm, ceva de speriat!
Crissia,
, asa stiam si eu dar dr se pare ca zice altceva...
Gravidoaselor va pup pe toate si sa aveti o zi buna!

Lorich spune:
Neata
si gogosi!
Doloress cate una, cand ai nevoie. Parca maxim 4/zi..dar deja daca ai atata nevoie tre sa intrei si un dr. de cauze.
Bun sfatul tau s anu lasam cumpt prea pt la urma, din cauiza de burta mare! Super. Eu am de gand sa fac un inventar a ceea ce am- am toate duse la mama, la Galati, vad ce e nevoie, vb ta, Robert s-a nascut vara, ceva adaptari se vor face la garderoba..plus ca daca pastreaza pasarica...
Dar patut am, carucioare, scoica, cadita...deci sunt linistita ca am chestiile mai scumpe. CE n-am avut la Robert a fost un bouncer-leganus..asta as cumpara ca noutate pt bebe doi.
Roxx
asa-i, aici se face si terapie de grup
..dar efectiv nu voiams a deprim lumea ieri. Si eu visez mereu c anasc, visez ca nasc catodata un bebe mare de 5 kg care cere lapte:) (eventual n-are colici)
RaluKara
multam de ganduri bune, ser s ase rezolve cu bine. Nu vreau sa-mi iau conc medicalee ca e mai complicat eu imi voi schimba dr. si nah...
Ma bucur ca a fost as afrumos la nunta, mi-ai amintit de "ziua mea magica"...Casa de piatra!.
Eu n-am aflat inca nimic cu jobul, tehnica noua de resurse umane "lovitura fulgeratoare" direct cu preavizul in fazta; ins chimb Robert s-a ccomportat minuta la gradi, s-a jucat, nu a plans, nu a vru sa pape, dar asta e ok, nu e o problema, a mancat de-a rupt acasa. Inca nu declar ca a picat bolovanul d epe inima,dar..Doamne ajta sa fim pe drumul cel bun.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
bebelu86 spune:
neata burtici!!!!
se pare k inca dormiti de e asa liniste pe aici.
haideti la o cafeluta fierbinte 

eu sunt trezita de la 7.30 ![]()
am stat cu al meu la palavre pana acu, dar acu gata, ma apuc de gateala
avem supica cu galusti si tocanita de cartofi. ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria