Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

gata..ma bag la somn
nu ma simt prea bine

va pup..sa aveti o zi frumoasa maine si sa fiti cuminti

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Imi place branza dar asa de rau ma simt dupa ce mananc...si totusi nu ma pot abtine cateodata

nu mai am cu ce ma imbraca si mi-e frig...hainele vechi nu mai ma cuprind..si alea de gravidute mi-s mari...
Ce ma fac iarna?Cred ca umblu cu gecile lui Tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna Simo. sa ai o zi cat mai usoara maine

tunde ai grija. baga ceaiuri si stai la pat. e cam inselatoare vremea asta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

RaluKara, ai fost o miresica tare frumoasa! sa fiti fericiti si sanatosi si sa va iubiti toata viata! iar bebe sa va aduca numai bucurii!

Codruta, concediu placut! Ai grija de tine sa nu te ia vreo raceala cu cortul pe vremea asta! Sa te distrezi si sa te relaxezi! te asteptam cu impresii.

Lorich, imi pare rau de situatia in care esti...sper sa fie ok pana la urma cu serviciul. Pai cum sa nu mai vrei sa scrii fato, nu suntem noi sustinatoarele tale de baza??

Mirela, pupici pt soricei! M-a distrat faza cu termitele...

Ana, bafta la eco! Sper sa nu mai fie bebe rusinos si sa ne dezvaluie ce ascunde pe acolo...

de_ea, te asteptam si pe tine cu vesti bune!

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Vreau sa va ma spun ca azi noapte am visat pt a doua oara ca trebuia sa nasc (de cate ori s-o mai repeta de acum incolo visul asta???). A fost un vis linistit, intr-un spital, stateam acolo cuminte si stiam ca urmeaza sa-mi vina randul. Fara galagie, fara agitatie. Dar m-am trezit cu niste palpitatii...Treaba e ca eu sunt mare batoasa, foarte optimista, convinsa ca vreau sa nasc natural si din ce in ce mai relaxata la ideea de nastere. N-am nici o teama. Ba chiar ma uitam recent cu al meu sot la pozele cu masa de nasteri de la Medlife si mi s-a parut foarte tare, linistitor chiar, absolut nimic stresant. Dar stiu eu ce sa zic acum, se pare ca subconstientul meu zice altceva...

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

noapte buna fetelor.ma bag si eu la somn.pupici.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

noapte buna burtici ,ma bag si eu la somnik ca azi doar v-am citit,nu v-am scris m-ai nimic

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

noapte buna burtici.
eu la cat somn am bagat azi, sigur adorm pe la 1 si ceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ai dormit c-am mult azi bebelu86 ,dar lasa ca asa creste bebe mare si sanatos daca-i dai somnik mult

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Laura, am pref sa dorm, sa mai uit de greata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput