Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Shines spune:
nu ii intereseaza Mirela de burtica..atata timp cat ma privesc cu ura ca voi pleca
si imi baga motiv ca sunt singura care le poate si le stie face..restul sunt prosti...asa incercau ei sa ma laude azi
sa-i ia naiba..
Simo
21
mirela2 spune:
simo ¨bulshit¨ niste imputiti
offff, ia ti mami concediu de risc si scapa de ei
+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
Laura noapte buna 

Simo bafta multa maine. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Doloress spune:
Buna seara burtici, eu tot asa intru, cat doarme piticania. De martea viitoare insa iar la servici si iar imi fac de cap pe forum ![]()
Voiam sa va zic de branza, orice branza e OK atata vreme cat e din lapte pasteurizat, normal ca aia cu mucegai e din lapte crud si e interzisa. Eu am mancat si feta din lapte de oaie, pentru ca scria ca e cu lapte pasteurizat si n-am patit nimic.
Ma infor cand aud atatea probleme in sistemul romanesc de sanatate! Aici cred ca n-am auzit niciodata de asa niste cazuri de neglijenta crasa. Mai sunt erori insa sa se soldeze cu moarte... mai rar.
Asistenta e vinovata, fara doar si poate, insa si conducerea, ar trebui toti pusi la zid. Dar la noi... e de domeniul fantasticului sa fie intr-adevar pedepsiti toti vinovatii de la A la Z.
Eu am primit pachetel din Romania cu no-spa. Stau si eu linistita de-acum in caz de contractii. Cum se ia, cate unul asa cand te simti rau?
Am vazut pozici cu burtici, crestem, crestem! ![]()
De cumparat eu nu prea am nimic de cumparat, dupa 25 de saptamani am sa-mi fac inventarul sa vad ce mi-ar mai trebui. Sunt sigura ca mai imi trebuie, Patrick s-a nascut in aprilie la sfarsit, deja era vara, la bebe 2 imi trebuie hainute de iarna 0-3 luni, la Patrick primele hainute de iarna sunt 6-12 luni. Deci trebuie sa fac o ordine in ele.
Din experienta mea de la primul bebe : nu lasati totul pentru dupa 30 de saptamani cand nu va mai puteti misca. Eu credeam ca imi dau sufletul prin magazine. Poate fi si asta o cauza a nasterii premature. Cu vreo 2 zile inainte de mi se rupe apa eu statusem vreo 3-4 ore prin magazine in cautare de una, alta. Si am ajuns acasa terminata. Deci intre 20 si 30 de saptamani zic eu ca ar trebui incepute cumparaturile. Apoi daca nasteti prematur, Doamne fereste, iar nu e bine, pe mine m-a prins putin pe nepregatite, mai aveam o gramada de pus la punct.
-16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Shines spune:
M-am gandit si la concediu de acu..dar imi e ca o sa regret..imi va fi greu acasa atatea luni..fara ocupatie..va trece greu timpul
nu sunt obisnuita..lucrez de atatia ani fara intrerupere..doar concedii si atat
ma gandesc sa mai stau luna asta si vad in oct cum e si daca mai stau sau nu
Simo
21
crissia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simis Cele care ati facut TT, imi ziceti si mie va rog dc e ok sa il fac in s 19? Adica m-a programat in 27.09 cand as avea fix 19 s... Parca stiam ca se face mai repede sau sunt eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eu am facut in sapt. 15 si stiu ca se face intre sapt.15-18
18+ cu
Daria
bebelu86 spune:
Doloress asa ma gandeam si eu.
acu e mom potrivit pt cumparaturi
mai ales k noi prindem si iarna.
deci iti dai seama k nu poti pleca cu burta mare pe gheata, viscol sau zapada sa iei ce trebuie pt bb.
decat dc ne tracteaza sotiorii pe sanie ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Shines spune:
referitor la branza..eu pap la greu
mai ales dim unt, ceai si branza sarata de vaci..de oi ..nu conteaza.
o iau din mag..sa fie pasteurizata, dar am mai luat si din piata din aia tare si veche pt mamaliga
Simo
21
florintunde spune:
Seara buna fetelor
Bebelu...super gagica..sa-ti creasca mare si frumoasa

Codruta'Si noi am vr sa mergem in weekend prin Transfagaras dar e frigg si nici nu am chef de mers mult cu masina
Am f duminica la salina Praid..m-am simtit rau tare..proasta de mine n-am vazut afisul ca nu prea e indicat pt
Am vandut azi mici si bere de ziua recoltei la restaurantul lui cumnatu meu
..sunt f obosita
si sunt 6!grade afara..
mi-a fost frig azi..sper sa nu racim

am luat paracetamol,si m-am bagat in pat..
noapte buna
de fapt sunt balonata de la galeata de prune acum 16 sapt
Tunde

asa arat momentan![]()