Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

andreea tu ziceai ca ti-ai luat perna de gravida de la real????poti sa-mi dai mai multe informatii???

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

real, afi cotroceni, la raionul cu perne si pilote, 35 lei.e in forma de potcoava...culorile sunt cam tipatoare, a mea e roz cu ingerasi cu aripi verzi. mie imi place, parca dorm mai bine cu ea in brate si intre picioare decat cu perna obisnuita.

Parca Ana_o zicea ca pleaca cateva zile la Viena?

Lore, eu dorm numai pe spate sau pe dreapta, daca stau pe stanga am senzatia ca ma sufoc. Nu stiam ca nu-i bine pe dreapta. De ce nu e bine?
Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24
S-auitat un pic si la bebe, a zisca e bine si ca s-a intors cu capusorl in jos. Oare nu eprea devreme? Oare se mai intoarce de acum sau ramane cu capusorul in jos? voi ce stiti?

Acum inca mai are loc de invartiri, asa ca se va tot intoarce. Al meu sigur s-a mai intors de vreo 2 ori in ultimele 2 sapt (si azi am implinit 29 saptamani, desi am uitat sa schimb semnatura).
So, don't worry!!!

Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Citat:

andreea tu ziceai ca ti-ai luat perna de gravida de la real????poti sa-mi dai mai multe informatii???

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

real, afi cotroceni, la raionul cu perne si pilote, 35 lei.e in forma de potcoava...culorile sunt cam tipatoare, a mea e roz cu ingerasi cu aripi verzi. mie imi place, parca dorm mai bine cu ea in brate si intre picioare decat cu perna obisnuita.

Lore, eu dorm numai pe spate sau pe dreapta, daca stau pe stanga am senzatia ca ma sufoc. Nu stiam ca nu-i bine pe dreapta. De ce nu e bine?
asa creste bebelusa

multumesc mult...inca o intrebare..scrie ca este perna de gravida sau ptr alaptat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Vorbeati de landou, e ft util, sotul vrea sa luam carucior sistem 3 in 1 (si cu landou) de la Inglesina http://www.suzeta.ro/Carucior_Otutto_Pram-3143.html#, chiar daca e mai scump, le-am sucit pe toate partile, am cautat pe toate site-urile, dar greu gasim ceva care sa intre in liftul nostru...eu una inca mai caut...totusi e scumpicel...

Pup pe toate!

Madalina27+

am mai scris in cap. trecut eu am luat carucior de la baby expo de la importatorul marcii inglesina cu 20% reducere. merita un drum pana acolo daca esti hotarata sa-l iei pe asta si daca mai au reduceri.

Mami fericita si implinita de Iulia si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Claudia multumesc mult de raspuns .

Ma gandesc si eu ca poate se mai intoarce. Sper numa sa stea acolo cumintel.

Dureri noi nu avem in afara de junghiul de sub san. Nu ma doare inca nici spatele si nu prea avem intepaturi. Mi-i insa parca tot mai greu sa stau 8 ore la birou. ma gandesc cu bucurie ca de azi in 2 luni ies in concediu. IEEEEEEII. Asta daca Luca nu isi impune alt punct de vedere. As iesi mai repede dar nu au angajat inca o persoana in locul meu si oricum trebuie sa ii fac vreo luna de training deci..... mai avem un picutz

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

So, la faza cu sacourile??

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Sa iti spun ca eu nu am decat o pereche de pantaloni si am probat si inca imi vin vreo 3 pulovarase cu nasturi? Astept sa merg la cumparaturi, din pacate nici bugetul nu ajuta pana la salariu...
Trebuie sa mergem si la 2 nunti in weekend: una sambata, alta duminica

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetelor m-am despatucinizat. E asa bine acum, am revenit la umanitate.

Despre papa: Am avut pofta de pilaf dinala alb de pui-si asa Pufescu mi-a facut ieri. Muaama e asa bun!

Beatrice cu carutu facut landou - nu iau. Ala de il vrem se foloseste de la 0 la 36 luni, asa ca infofolite bine si daca nu e vant si viscol vom scoate Puficele chiar dupa prima saptamana. Tre sa fiu f atenta cu banutii pt ca la noi totu e la dublu.
Bertoni asta intra in lift doar pliat; orcum la noi cand vom iesi cu ele afara tre doo persoane: unu cu copii si unu cu carutu..

Fetele aveam niste pantofi de piele usori si incapatori si acuma ma strang!!! Cre ca mi s-a marit labaaa. Ce ma fac? Vine tuamna acuma si eu nu mai am pantofii preferati. A si noaptea imi simt degetele de la maini ca crenvesii. Cand le indoi ma si duare naiba!

mirunam si eu tre sa imi iau camasi de noapte; nu as vrea sa cumpar pijamale si dupa sa nu le pot purta pacolo. Iau camasi vreo 3 (nu am nici una in casa ca io dorm in tricou si colanti) dealea de se deschid in fata doar pt maternitate si asta e. Nu oi muri trei zile. Doamne sa nu ma tie mai mul!

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

nici mie nu mai imi vine nici o gheaca pe burtica, sper sa-mi vina haina de iarna ca era model mai larg pe burtica si nu as mai vrea sa-mi cumpar pentru nici 2 luni ...

chiar nu s-a mai uitat nimeni pe prima la emisiunea prima zi?
acum de exp. este alta emisiune

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

mirunam si eu tre sa imi iau camasi de noapte; nu as vrea sa cumpar pijamale si dupa sa nu le pot purta pacolo. Iau camasi vreo 3 (nu am nici una in casa ca io dorm in tricou si colanti) dealea de se deschid in fata doar pt maternitate si asta e. Nu oi muri trei zile. Doamne sa nu ma tie mai mul!

sugubina 25+ cu Puficele

Si eu dorm in tricou si pur si simplu nu am putut sa dau banii pe camasi de noapte. Ii spuneam sotului ca ma uit de camasi si de fapt eu ma uitam dupa pijamale...avea o fata tare nedumerita O sa cumpar una totusi, cea mai ieftina , pentru nastere, daca nu imi dau de la ei.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Citat:

asa creste bebelusa

Legat de perna de gravi: sotul meu a fost ieri la REAL si nu mai aveau perne, ziceau insa ca au facut comanda si ca mai aduc saptamana asta.

Legat de dormit: se recomanda dormitul pe partea stanga din cauze ce tin de irigarea cu sange si oxigenare. O sa caut pe net sa va dau detalii.

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput