Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

alexxia si eu am observat ca nu mai este..eu nu ma mai uit la emisiun e pt ca sincera sa fiu imi placea decat partea cu nasterea in sine,restul cu declaratii de dragoste si toate celelalte nu-mi place....

sugubina despatunicizare placuta..cred ca am zis bine in sugubineasca...

fetelor eu va las..intru diseara sa va povestesc ce a zis si dr meu..merg sa ma pregatesc si apoi sa-l luam pe tati de la birou..va pupic

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Azi am schimbat semnatura!!!
Am intrebat eu ieri dar parca nu a raspuns nimeni. Mai e cineva care nu a luat nici o vitamina pana acum??
Aseara m-a pus necuratul si am mancat la 23 2 felii de paine cu unt si cu sunca si un strugure si pana la 4 dimineata am simtit ca imi plesneste burta!!! Foarte prost am dormit.
Mi-am mutat fetita la gradinita la care imi doream!!!

28+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Mie imi este pofta de clatite.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

mie de gogosi!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicitari Claudia (Misticgirl) si Mada (vmadelain) pentru semnaturi, bebici sanatosi, mancaciosi si la termen!

Mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat. Daca imi amintesc revin

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Apropo de compras la Kiabi-mi-a venit la usa pliant-e ofera mai naspa acuma: cumperi unu si mai iti da altu. Binenteles la produsele marcate. Doura tu vazusei parca - erau doar dinalea mai naspa..Sa vedem ce o fi acuma, poate au imbunatatit stocul. Incepe pe 4sep promotia.

Era sa uit: dau de baut-am schimbat semnatura avem 26s!

Acu astept sa se scuale si Pufescu si dam o raita de compras pt Pufice ca a intrat the cashcavaaal!

Ratusco da ai zis bine!

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hello fetili

felicitari fetelor cu schimbarea de semnatura ...vmadelain,misticgirl

eu am incercat sa dorm...dar era al meu sot acasa si ii sunau tel tot timpul

de mancare...a facut sotul ieri niste bunaciuni de paste si branza cu smantana si mamaliguta ...azi nu stiu ce sa dau comanda

hainele pt sezon mai racoros...nici pe mine nu ma ma i ajung...dar am zis ca o sa imi cumpar un trening si pe ala o sa il am pana la final...oricum nu prea merg niciunde...

sugubinooo baga linku cu carutul pt gemenele ca ma intereseaza si pe mine

fetele care ati semnat cu CBC trebuie pusa si copie de pe CI??? ca acolo asa zice...

revin

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ratusca si mie tot asa imi placea la emisiune partea cu nasterea, restul nu sunt asa interesante pentru noi, dar mai vroiam sa mai vad ....

ioanast eu nu am mai luat vitamine pana acum, pana in trim III, adica din saptamana 28.
Am avut bune analizele din primul trim iar doctora a considerat ca nu am nevoie de vitamine, acum insa fara discutie, mi-a dat fier si vitamine chiar inainte sa fac analizele de trim III.
Si nici nu am avut vreo problema ca nu am luat.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann ah ce bunataturi iti face sotu! bravo asa da!

http://www.compari.ro/carucioare-c3919/bertoni/twin-p41937781/ uite link, inspira-te si zi-mi ce crezi. Io am luat in considerare f mult si pretul; si faptul ca gemenasii de la bloc au exact dinasta. La noi orcum nepliat nici unu nu incape in lift...

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Se pare ca: "Cursurile de la FILANTROPIA incep astazi la ora 17 la Amfiteatru"

pentru cele interesate

23+ viitoare mami de

UFFF!Deci le-am pierdut pe acestea!Asta e, ramane pe data viitoare!Merge cineva de aici azi?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sashenka, pe eticheta de la raft scrie perna gravide, insa eticheta din interiorul pungii are pe ea 3 poze; o gravida dormind, o mamica alaptand si un bebelas stand rezemat de ea.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput