Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

hello...
am intrat si eu intre doua alergaturi de cumparatiri ...gresie si parchet
ca si carut eu am cumparat la sasha un peg perego pliko p3 sistem 3 in 1 si am fost si sunt extraordinar de multumita de el si tot pe asta o sa-l folosesc in continuare. a fost hamalit prin toate colturile tarii pe nisip, pietre, ciment..noroi si ce imi place cel mai mult este ca la saptamana il bag la masina la spalat si iese impecabil asa ca il recomand cu mare caldura
de ma imbolnaviti cu mancarurile .... si asa o sa ajung cat china si cred ca mama o sa ma bata ca in fiecare zi ii comand altceva...asa ca aveti milaaaa

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

doura, o sun si ii cer reteta si o postez aici... stiu ca nu se face greu, totul e sa ai un cuptor bun.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ratusca multumim mult de info. tu tot timpul ne rasfeti cu cate un articol deosebit de util.
Miruna bafta la ecosi te asteptam cu vesti bune.

So, la faza cu sacourile??

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca a uitat sa te felicit pentru bebelina sanatoasa si pentru colul luuuung! 4 cm, nici nu mai visez la asa ceva. La Kiabi nu am mai ajuns si deja nu cred ca mai am nevoie.

Andreea plec cu 2 ore mai devreme, sunt marcata de data trecuta . Sotul de vaita pe aici ca stam acolo aiurea dar asa am timp sa ajung si pe jos

Chiar, unde e Ana?? Gabriella??

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Ratusca multumim mult de info. tu tot timpul ne rasfeti cu cate un articol deosebit de util.
Miruna bafta la ecosi te asteptam cu vesti bune.

So, la faza cu sacourile??

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Multumiiim . Pe mine nu ma mai incap sacourile din luna 2-a . Ma plangeam de una singura ca nu gasesc haine pe aici cand toate fetele aveau cel mult 1kg peste.

Oricum acum ca vine toamna le poti inlocui cu jachete, bolerouri sau pulovere din acelea cu marginile luuuungi si fara nastrui, eu una ador acel model.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Se pare ca: "Cursurile de la FILANTROPIA incep astazi la ora 17 la Amfiteatru"

pentru cele interesate

23+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna, fetelor multumesc pt urari... dr a zis ca tre sa stau linistita pt ca la cat de lung este acum la fel de repede se poate scurta....
cat de linistita sa stau,oare?? ca nu mai pot de dureri de spate, ma dor toate cand ma misc...

si eu stau prost la capitolul jachete,gecute,sacouri...nu ma mai incape nimic..si nici nu mi-am gasit ceva..daca gasiti sa ne anuntati..
eu am un pulover cu nasturei care imi mai vine si este destul de grosut....pana gasesc ceva il port pe asta

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

andreea tu ziceai ca ti-ai luat perna de gravida de la real????poti sa-mi dai mai multe informatii???

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor voi nu va luati carutz care se poate face si landou? Stiu ca acesta nu foloseste mult timp, dar in primele 2 luni cred ca-i de mare folos.

29+

cum a zis si doura se recomanda ca bebelusii sa stea in pozitia culcat perfect orizontal, fara nicio inclinatie, nici macar la 15 grade pt aproximativ 6 luni (faceti si voi socoteala din momentul nasterii) si mai tineti cont ca perioada rece e pana in martie. deci daca bugetul va permite e preferabil ca bebelusii nascuti toamna tarziu-iarna sa stea in landou mai ales ca puteti sa-i plimbati afara pana pe la -10 grade si unde stau mai bine protejati decat in landou?

Mami fericita si implinita de Iulia si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Fetelor, este vreo problema daca dorm pe partea dreapta? De vreo cateva nopti nu pot adormi sub nici un chip pe partea stanga..

LORE, dormi cum te simti bine. Vei vedea ca pe masura ce inainteaza sarcina, nu vei mai putea dormi pe nicio parte. Eu dorm si pe stanga si pe dreapta si pe spate, cum apuc...oricum nu stau mai mult de o ora pe vreo parte . Ma doare spatele, ma dor oasele, soldurile etc.

Claudia 28+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput