Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pissi eu imi iau d ela graco ..symbio travel system ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si uitasem..vmadalin felicitari pt semnatura

miruna super idei ai...si eu vreau sa-mi iau niste camasute pt spital. cand am fost duminica la kiabi nu aveau camasute pt gravide...

Hera25 si mie mi-a iesit flora microbiana in urina iar urocutura este negativa...voi intreba diseara si dr meu si va scriu

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

deci Miruna te asteptam diseara cu vesti bune!!!!!

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Mada multumesc mult de urari si felicitari pentru semnatura. Ai intrat in trimestrul 3 IEEEEEEEEEEI. Nu mai e asa mult.

Multa bafta la cumparaturi . pe mine pantofii de iarna ma mai incap dar cu siguranta voi avea probleme cu incaltamintea de iarna .
Apropos de cumparaturi, voua va mai vin sacourile, jerseurile etc? Eu nu mai am nici un sacou care sa il pot incheia in fata si nush cum e la voi dar in Cluj e foarte foarte frig. Noroc ca am venit la serviciu cu masina ca altfel imi ingheta burtica. Azi ma duc cu sotiorul la cumparaturi sa vad daca imi gasesc ceva hainutza de toamna.

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ratusca ce bine ar fi. Nu am avut nicodata infectie urinara si nu stiu cum oi fi capatat-o dc ar fi sa fie. Sa ne scrii diseara ce zice doct tau, caci eu mai astept niste rezult la niste analize si apoi voi merge si eu la doct.

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83
[
Hera25 si mie mi-a iesit flora microbiana in urina iar urocutura este negativa...voi intreba diseara si dr meu si va scriu

27+ si ingeras in ceruri

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor voi nu va luati carutz care se poate face si landou? Stiu ca acesta nu foloseste mult timp, dar in primele 2 luni cred ca-i de mare folos.

29+

Fetelor eu am avut/ si am carut din asta si e foarte bun, pur si simplu e o procedura speciala de transformat in landou si bebele sta foarte bine si drept. Nu e din ala de doar spatarul se da pe spate si gata.
Am povestit despre carucior in subiectul trecut dar cred ca se inchisese deja Tot nu mi-am adus aminte marca. Ah ba da, am o revelatie: PegPerego ii zice!

Alina (30 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

fetelor, scuze pentru pofte...si eu am visat la el muuulte sptamani pana s-a indurat mama sa-mi faca si mie unul.

mirunam, te asteptam cu vesti bune de la eco...in cazul in care nu se abate asupra ta nicio calamitate naturala.

vmadelain eu umblu numai in papuci si balerini, nici pe mine nu ma mai incape altceva.

beatrice, rezista pe baricade, mai avem putin!

mai avema cate ceva de zis, dar memoria ......

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

andreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea eu nu mai pot de pofta am nevoie de tort din ala..si de cand am venit pe unde ma fost nu am gasit..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mie imi este pofta de clatite.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

despre intepaturile si durerile noastre

Neplacerile sarcinii
Exista multe neplaceri si diconforturi in timpul sarcinii, unele femei le experimenteaza mai mult, altele mai putin. Iata cateva dintre acestea si cum puteti trece mai usor peste ele.
Dureri
Durerile din timpul sarcinii pot fi:

* de abdomen
* de spate
* de solduri si pelvis
* in zona buricului
* in zona genitala

Aceste dureri se datoreaza intinderii ligamentelor care tin oasele si organele la locul lor. principalul responsabil pentru acestea este progesteronul, care are un nivel crescut. Acesta are rolul de a usura nasterea.

Durerile au forma unor junghiuri, intepaturi, arsuri, sezatie e tragere, de strangere, uneori continue, alteori cu intreruperi. Uneori te doare intr-un loc, alteori durerea se muta dintr-un loc in altul.

Disconfortul in ligamente si in zona abdominala apare deseori dupa ce ai stat jos sau culcata intr-o anumita pozitie. Acesta poate si cauzat si de pozitia bebelusului sau a uterului.

Durerea poate fi mai intensa daca esti scunda sau daca muschii tai abdominali nu sunt destul de puternici si de tonifiati.
Durerea de ligament rotund este una intepatoare, intr-un loc anume, de obicei in jurul buricului. Acest ligament ajuta la mentinerea pozitiei uterului.

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput