Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 3
beatrice75 spune:
Fetelor voi nu va luati carutz care se poate face si landou? Stiu ca acesta nu foloseste mult timp, dar in primele 2 luni cred ca-i de mare folos.
29+
ukume24 spune:
Alexxia , Ratusca multumesc mult pt raspuns. ma gandesc si eu ca nu se pregateste ca atat ii trebuie. I-a spus mami sa stea acolo la caldurica inca 3 luni ca sa apuce sa vina si zapada . fetelor eu am o fantezie. Cand se naste Luca vreau sa ninga taaare taare si sa fie totul alb si frumos :)
26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
douradoudou spune:
beatrice eu imi iau sigur landou..eu pana acum nu am vazut carut care se face landou...si e important pt bb sa stea in pozitia aia..landoul se poate folosi pana la 6 luni nu 2 luni..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
pissi78ro spune:
[quote]citat din mesajul lui douradoudou
beatrice eu imi iau sigur landou..eu pana acum nu am vazut carut care se face landou...si e important pt bb sa stea in pozitia aia..landoul se poate folosi pana la 6 luni nu 2 luni..
doura- dar te-ai uitat si la cele de la Inglesina si Stokke? Ele mie imi par ca sunt landouri la inceput si apoi se transforma in carucior.
22+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Alexxia , Ratusca multumesc mult pt raspuns. ma gandesc si eu ca nu se pregateste ca atat ii trebuie. I-a spus mami sa stea acolo la caldurica inca 3 luni ca sa apuce sa vina si zapada . fetelor eu am o fantezie. Cand se naste Luca vreau sa ninga taaare taare si sa fie totul alb si frumos :) 26+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Frumos visul tau Ukume, poate DD ti-l implineste, o data cu cel de a aduce la termen un bebe sanatos si voios!
Burtici, sunt happy, azi am schimbat si eu semnatura, intram in saptamana 28, trimestru III. Yeeeeeei!. Dam de baut limonada, bere fara alcool sau pepsi/cola pt pofticioase!
Vorbeati de landou, e ft util, sotul vrea sa luam carucior sistem 3 in 1 (si cu landou) de la Inglesina http://www.suzeta.ro/Carucior_Otutto_Pram-3143.html#, chiar daca e mai scump, le-am sucit pe toate partile, am cautat pe toate site-urile, dar greu gasim ceva care sa intre in liftul nostru...eu una inca mai caut...totusi e scumpicel...
Ma duc pana la shopping, nu ma mai incape nimic in picioare...si cum a venit toamna trebuie sa ma incalt!
Pup pe toate!
Madalina27+
Hera25 spune:
Mie mi-au iesit o parte din analize.
Mi-a iesit Sideremia 146 iar maximul este 145.l Ce sa inteleg ca am prea mult fier? Oare de unde?
Si mi-a iesit la suamrul de urina Prezenta flora bacteriana, insa leucocite absente. Ce sa inteleg ca trebuie sa ma astept la vreo infectie urinara? Inca nu am rezult la urocultura.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+
ratusca83 spune:
offf beatrice imi pare asa rau ca nu te simti bine...
si pe mine ma inteapa in dreapta si ma gandesc ca este si de la vreme...
eu azi merg la dr meu si il voi intreba...aseara am fost la Medlife la eco. incearca sa bei un ceai de tei,ia un no-spa si gandeste pozitiv...
27+ si ingeras in ceruri
mirunam spune:
Raluca o sa pun poze dar abia peste vreo luna daca iese ceva. Si eu am avut aceiasi problema cu pictura, faptul ca deja e plina camera de culori si jucarii, dar an ajuns si la o concluzie. Camera lui bebe are mobila de lemn masiv de cires si peretii beige. Am hotarat sa ii pictez un copac cu trunchiul in coltul format de doi pereti si ramurile intinse si pe un perete si pe celalat. Nu stiu daca se intelege . De crengile copacului in stanga si in dreapta vor atrana doua funii care vor sustine in mod fictiv desigur doua rafturi micute si vor arata practic ca doua leagane. Pe leagane vor sta personajele din Winnie Pooh, personajul camerei dealtfel... Copacul este singurul lucru care nu imi dadea senzatia de exces cromatic. Perdelele si restul lucrurilor vor fi albe/crem uni. Sper sa pun poze cu caopodopera si nu cu mine spaland peretii
Andreeeeea, vin dupa miros! Cand ne mai faci pofta in halul asta please evita bezeaua ca e grea de reprodus
Ratusca am fost la cumparaturi de soc.
Azi mi-am cumparat 2 pijamale de spital, frumoase, in masura in care pijamale pot fi frumoase...si chiloti de baba . I-am luat si o paturica lui bebe, crem, pufoasaaaa
La 17.15, daca astrele imi vor fi favorabile merg si eu la eco. Pana atunci ma rog sa nu imi ia foc masina, sa nu plece sotul din Bucuresti, sa nu fac accident si alte impedimente care au stat in calea altor ecografii
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +
ratusca83 spune:
vmadelain spor la cumpararuri..sa ne spui si nou daca gasesti ceva frumos...eu de incaltat mi-am luat din Mall Baneasa o pereche de pantofiori care merg f bine bine la jensi..sunt mai sport ei..din piele f moale si cu siret si foarte usori..nici nu-i simt in picioare..nu au costat nici mult..am dat 189lei pe ei..
27+ si ingeras in ceruri