Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Prin metoda Cohen, operatia de cezariana dureaza 15 min

29+

operatia dureaza diferit in functie de fiecare femeie in parte, in functie de cum sangereaza, in functie de cat de usor ajunge dr la bebe. nu poti sa zici din start cat. la unele dureaza 15 minute la altele poate ajunge si la o ora... la mine nu stiu cat a durat dar mi s-a parut f rapida.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

fetele eu am schimbat din 29+ in s 30 ca sa se inteleaga ca sunt in saptamana 30 ca mi-e mai usor asa mai ales pentru pastilele pe care vreau sa le iau si pentru pregatirile pe care vreau sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice ai PM

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

fetele eu am schimbat din 29+ in s 30 ca sa se inteleaga ca sunt in saptamana 30 ca mi-e mai usor asa mai ales pentru pastilele pe care vreau sa le iau si pentru pregatirile pe care vreau sa le fac.

felicitari pentru semnatura

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

hello
eu va citesc dar mai greu cu scrisul...ma omoara umblatul cu casa...abia astept sa ne mutam
fetelor nu vreti sa ne intalnim si la un suc cum a propus si doura???

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neata ursoaicelor,

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura si celorcare au venit cu vesti bune de la eco.

Amelia ma bucur ca mai e cineva in asentimentul meu cu lucrul pana in noiembrie. Vom vedea daca ne si tinem de ce ne-am propus.

Fetelor m-ati linistit si cu pozitia lui bebe cu capul in jos. Om vedeadaca o mai schimba sau nu. Luni mergem din nou la eco sa vedem exact ce si cum ca avem programare de mult si oricum ieri s-a uitat numai un pic ca sa vada ca e ok.

Mi s-a parut foarte emotionanta predarea stafetei decatre fetele cu delfinasi mi-a venit sa plang de emotie. Mesajul scris a fost foarte foarte frumos. Doamne asa sunt de curioasa sa vad cine naste prima de la noi de la odisee. Sper sa avem numai vesti bune asa cum am avut pana acum si sa ne bucuram toate de bebei sanatosi.

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Fetelor, azi noapte s-a predat stafeta la gravidutzele de sept-oct. Am tras si eu cu ochiul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155750&whichpage=2
Emotionant! Nu mai e mult si o sa incepem si noi sa agitam majoretele
Sa vedem cine mai ramane sa ne mai sustina si pe noi, astea mai "piticutze" cu termen la sfarsitul lui decembrie
Eu ma bag la nani. Somn usor tuturor!

23+

Eu voi fae galerie la toate fetele, caci eu sunt am pe 26.12, deci...here I am

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

emotionant mesajul de predare al stafetei..mai avem putin si noi

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

http://www.copiii.ro/articol/Luna+a+7-a+de+sarcina.445.html

despre ce se intampla in luna a 7 a

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele,

De azi pana sambata dupamasa sunt sola-Pufi e plecat in delegatie la Piatra Neamt..Am dus gunoiu de dimi si deja obosisem (tre sa urc si sa cobor de la 8 la 7). Am dormit pana la 10 juma foaarte bine; aveam vise cu medici ginecologi. Vai.

Adipapazi si eu fac morfofetalele la alt dr-ca sunt astia specializati..Dc as prinde loc m-as duce si mai des.Da asa sunt f happy ca am prins acu si la 28 si la 32 si stau linistita. Cu stetoscopu e tare amuzant da..Mai prost e ca nu o fac f des ca ma violeaza la urechi.

Joann si eu cateodata am pb de respiratie. Tu saracuta de tine te-ai speriat rau. Tu s-a intamplat cand erai in pat nu? Asa si mie-simteam ca mi se urca sangele in cap si ca nu am aer; trebuia sa ma ridic in fund si totu revenea la normal. E de la bebice ca cresc si apasa pe plamani si mai stiu eu ce si daia..Zicea cineva pe aici ceva ce m-a ingrozit: ca nu o sa mai putem dormi decat in FUND! Vai.

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput