Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Taman azi cand nu eram pe faza se pare ca au inceput cursurile la Filantropia... Nu-i nimic, mergem la urmatorul... numa sa aflam cand e din timp....

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergem de miercurea viitoare. Sau te referi la urmatorul modul?No way, nu o sa mai ma pot deplasa

29+

Sigur, de miercurea viitoare. Doar ca eu nu stiam ca e in fiecare miercuri . Oare ce s-a vorbit ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetili ete ca am devenit membru matur

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

JoAnn, adevarul e ca toate femeile insarcinate cu gemeni pe care le-am vazut aproape de termen aveau niste burtzi imposibil de imaginat. Adica te intrebai cum de mai stau acolo si nu o iau in jos spre genunchi. Dar si la tine ca si la restul gravidutelor ar trebui sa coboare fetele prin trimestrul 3 si sa iti mai elibereze plamanii. Pana atunci ai grija suplimantara de tine. Ca pentru 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

alinushca

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Despre alimentatia mamei in perioada de alaptare

http://www.evz.ro/detalii/stiri/alimente-care-strica-gustul-laptelui-matern-904827.html

Va pup pe toate, fete curajoase!
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele care vor sa mearga la cursuri Filantropia miercurea viitoare, n-ati vrea sa ne gandim la un semn sa ne recunoastem?Ca in masa aceea de oameni, nu ne vom recunoaste, multe nu au pozici pe picassa. De genul sa tinem o revista in mana, etc.

29+

buna idee

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Mosulik multa sanatate in continuare!!!! mai ai putin si scapi..o sa vezi... suntem alaturi de tine!!

Symo spor la trebuta..sa nu faci efort..pupici multi

27+ si ingeras in ceruri

Multumesc, Ratusca! Chiar va simt alaturi!

Moshulik +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata!

Sunset eu dupa experienta de ieri nu mai fac nicio ecografie, decat la dr. meu, asta pentru ca are circulara de cordon, pentru moment, altfel nici pe asta nu o mai faceam.

Daca dam de un medic care se panicheaza si zice ca cine stie ce sindrom au ce facem? Din experienta sarcinii anterioare am putea boci ultimele 2 luni, cel mai probabil degeaba...clar nu merita.

Avortul e exclus, la 30 de saptamani e omor, deci? De ce sa mai fac inca o eco pentru asta?

la asta m-am gandit si eu ca cine stie la ce medic nimeresc si ma sperie ala si mai rau...de avort nici nu se pune problema... mergem cu Dumnezeu inainte ...toata noaptea nu am putut dormi eu sunt si mai panicoasa de fel...ma abtin cu greu sa nu bocesc....sa speram ca si noi o sa facem parte din cazurile alea multe in care se rezolva de la sine

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

beatrice, nu stiu mare lucru de cohen decat ca este o metoda mai blanda de desfacere a muschiului pentru a ajunge la uter si ca o practica un dr de la CMU. nu stiu daca alti doctori o practica. eu am avut cezariana dar nu mi-a dat prin cap sa o intreb in clipele alea ce metoda foloseste... nu cred ca a folosit cohen, aveam niste dureri groaznice la fiecare miscare dupa, si taman cu asta si cu recuperarea ar trebui sa ajute. imi pare rau ca inca ai diagnostic de placenta praevia. trecem noi prin toate.... ciuda rau imi este ca atunci cand faci cezariana copilul tau isi petrece primele ore din viata (de regula prima zi din viata) cu niste straini carora nu le pasa deloc de el, si care nu au cele mai bune practici legate de el...
nu stiu ce am putea avea ca semn distinctiv. cred ca ar bate la ochi orice. insa voi va mai stiti cate 1-2-3 intre voi, va adunati la grup si va uitat insistent in jur si atunci ne prindem si restul ca la grupu' cu pricina tre sa venim. SAU una din noi se imbraca cu ceva evident dinainte stabilit si toate vin langa ea, simplu

JoAnn, felicitari pentru maturitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Prin metoda Cohen, operatia de cezariana dureaza 15 min

29+

Mergi la inceput