Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
mirunam spune:
Neata!
Sunset eu dupa experienta de ieri nu mai fac nicio ecografie, decat la dr. meu, asta pentru ca are circulara de cordon, pentru moment, altfel nici pe asta nu o mai faceam.
Daca dam de un medic care se panicheaza si zice ca cine stie ce sindrom au ce facem? Din experienta sarcinii anterioare am putea boci ultimele 2 luni, cel mai probabil degeaba...clar nu merita.
Avortul e exclus, la 30 de saptamani e omor, deci? De ce sa mai fac inca o eco pentru asta?
Multumim pentru aprecieri si sustinere
, fara nume ca memoria e in pana. 
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
ratusca83 spune:
neata burtici!!!!
Miruna felicitari pt bebe grasunel 

..o sa vezi ca va fi bine,nu te ingrijora..are Doamne Doamne grija de noi toate...
Puiu bine ai venit!!! 
Aseara am ajuns tarziu si n-am mai intrat
.as fost pe la mami meu.
deci l-am intrebat pe dr despre intepaturi si mi-a spus ca sunt normale atata timp cat nu sunt insotite de contractii..mi-a spus ca ele se pot datora fie ligamentelor,fie ovarelor sau vezicii pe care bebe apasa de zor.
despre flora microbian din urina mi-a zis ca atata timp cat urocultura este negativa sa nu ma ingrijorez..sapt viitoare voi repeta sumarul si urocultura..asa a zis.
am vb si despre nastere
..i-am spus ca vreau naturala si este de acord,doar ca singura problema care ar putea aparea este aceea ca atunci cand o sa-mi desfaca firul,colul sa nu se mai dilate din cauza ca a fost strans atata timp...au fost multe cazuri si chiar am mai citit pe net....oricum incercam natural si daca Doamne fereste nu merge facem cezariana.
mi-a spus ca in perioada asta au nascut cu el f multe gravide care urmau sa nasca la Giulesti.
mi-a dat sa fac si eu dexa....2 fiole in sapt 30..asa prevenitiv...
Ana bine ai revenit!!!
Mai aveam de scris,dar am uitat. sper sa imi aduc aminte..pupici la toateeeeee

27+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor!
Felicitari celor care au schimbat semnatura!
Multumesc pentru reteta de tort de bezea, poate m-o tenta vreodata, desi mi-e frica de copt bezele.
Si eu am de gand sa trec pe la Ikea, sa vedem cum stam cu timpul...
24+ 
fluturasha23 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andreeacc
pana in august 2011....fac parte din noul catalog...ma duc si eu astazi pe la ikea ptr cateva maruntisuri colorate ptr camera lui bb...ea va avea mobila alba Andreea, mami de baiat si 30+ cu ![]() asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
teoretic reducerile la ikea sunt pana in august 2011, dar practic sunt in limita stocului disponibil
Mami fericita si implinita de
Iulia si 25+
ratusca83 spune:
Mosulik multa sanatate in continuare!!!! mai ai putin si scapi..o sa vezi...
suntem alaturi de tine!!
Symo spor la trebuta..sa nu faci efort..pupici multi

27+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
neata burtici,
astazi dam de baut pt ca sarbatorim o noua saptamana si tot astazi am schimbat si prefixul.....am implinit 30 sap
va
pe toate
29+
Ianis Andrei
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Eu m-am trezit din cauza contractiilor, a intepaturilor la ovare ![]() Va spuneam ca este sapt doctorilor:azi merg la endocrinolog. Fetele care vor sa mearga la cursuri Filantropia miercurea viitoare, n-ati vrea sa ne gandim la un semn 29+ ![]() |
si eu vreau sa merg saptamana viitoare....nu stiu daca iti mai amintesti dar la intalnire la masa am stat fata in fata....eu sigur am sa te recunosc si am sa vin la tine....asa ca sa nu te speri daca se apropie un munte de tine
30+
Ianis Andrei
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Arata ft bine torturile de la cofetaria Victoria. Aveti idee cat este kg? Dar cel de nunta si botez? 29+ ![]() |
pai din cate stiu eu la ei kg de tort este intre 45-65 ron
la Intersectia tranvaiului 41 cu autobuzul 300 (fosta intersectie Miciurini,tot pe 1 Mai este) se afla cofetaria Liliana care o reputatie de vreo 30 de ani ca fiind una din cele mai bune cof din buc si face cu frisca naturla....acolo kg de tort este intre 35-45 ron....eu acolo mi-am facut tortul la nunta si a fost delicios si il si livreaza la restaurnat
30+
Ianis Andrei
beatrice75 spune:
Alinushca, stiu ca tu stiai ceva de aceasta metoda...Cohen!
Mi-a scapat si aceasta metoda, mi-a scapat si chestia cu modulul de la Filantropia
29+

JoAnn spune:
Lidia felicitari pt schimbarea prefixului

26+ viitoare mami de gemene
si