Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Amelia ma bucur ca mai e cineva in asentimentul meu cu lucrul pana in noiembrie. Vom vedea daca ne si tinem de ce ne-am propus.

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Daca ne lasa si bebeii, probabil ca vom presta pana atunci. Eu nu m-as mira sa mai trec pe la serviciu si in noiembrie, nu de alta dar stiu ce volum de munca este si cum noi suntem oricum mult subdimensionati, cand pleaca cineva in concediu e nebunie maxima!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Buna fetele!

JoAnn si eu tot ieri am avut probleme de respiratie care se ameliorau in pat parca. Eu am avut o zi mai stresanta ieri si nu reuseam sa imi dau seama daca imi batea inima mai repede ca deobicei si de asta aveam senzatia ca nu pot respira(oricum aveam puls asa intre 87 si 104 depindea de moment) sau pulsul oricum e ridicat mai tot timpul si senzatia de greutate in rspiratie era altceva. Oricum m-am culcat si m-am linistit.
Amelia, ukume si eu intentionez sa lucrez pana in noiembrie (undeva 10-15 nov as vrea sa intru in concediu) dar sa vedem cum ma simt pana atunci.
Despre tratamente pt imunizare pe sezonul rece eu am dat septilin - mi s-a parut ca a avut super rezultate!, bronhovaxon si ribomunyl. Nu toate odata. Anul asta i-as da septilin ca mi se pare cel mai nevinovat ca e din plante, dar nu stiu de cand sa incep. De la 1 octombrie o fi bine?

28+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am citit si eu cu predarea stafetei la delfinasi si apoi am intrat pe odiseea delfinasilor
trist rau ptr ca si-au inchis odiseea dar toate fetele erau fericite. off va venii si vremea aia dar eu nu vreau sa inchidem odiseea
cat despre inumizare eu i-am dat polimod, nu se gaseste in romania, dar ce pot spune ca nu am fost foarte multumita. iustin tot timpul face puroi in gat si trebuie operat, nici nu stiu daca il poate ajuta ceva.

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

produc capitol nou

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 100

31+

Mergi la inceput